Şimdi Ara

>>> TOYOTA VERSO <<< (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
24
Favori
132.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw vazgeçin şu lpg sevdasından yahu :)

benim 2004 1.8 versoya bile taktırmadım, benzinli aracın keyfi ne dizelde ne lpg de var heh
  • çok yakmıyor mu lpg'siz? hem de 1.8 ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

çok yakmıyor mu lpg'siz? hem de 1.8 ...

1.6 motora sahip araçlar ağır kasayı taşımakta zorlanıyor çok yakıyor hali ile ama 1.8 de motor yeterli olduğu için aslında sarfiyat 1.6 ile aynı gibi oluyor,
    1.8 otomatik olmasıda bir avantaj bence ideal motoru benzin için budur, 1.6 benzin sıkıntılı ama 1.6 dizel şu an için iyi ancak otomatik opsiyonu gelmedi henüz
  • 1.8 motor pek yok ama piyasada yoksa ben de düşünüyorum aslında...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1.8 motor pek yok ama piyasada yoksa ben de düşünüyorum aslında...

bir kaç ay bekle ben vereceğim aracı artık çocuklar büyüdü zira :)
  • eyvallah da 2010 ve üzeri bakıyorum ben :)
    bu arada çocuk kaç tane ki verso bile yetmiyor 7 kişilik değil miydi sizinki?

• quote:

vay arkadaş, forumda mpv önerisi isteyenlere millet ilk sırada versoyu önerir ama ne hikmetse kimsede verso yok heralde şurdaki sessizliğe bak !

toyota club
  • quote:

eyvallah da 2010 ve üzeri bakıyorum ben :)
    bu arada çocuk kaç tane ki verso bile yetmiyor 7 kişilik değil miydi sizinki?

çocuk 2 ama arabada onların eşyasından yer kalmıyordu artık rahatladık bayağı :)
  • Arkaya iki çocuk koltuğu atıp, gene de arabaya 5 yetişkinin hiç sıkısmadan binebildigi başka bir araç yok minibüsten baska:) bu arada Türkiye'de tutulmasında napsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar c4 picasyo ya bakın derim
  • Citroën i sıfır alıp 3 yaşında satmak lazım yoksa çıkan arızalar ve gelen tikirtilar sinir stres sahibi yaparadami

• Arkadaşlar bende Toyota Verso 2011 comfort extra 1.6 var. Şimdiye kadar kullandığım en güzel arabalardan birisi. Hem büyük hem sorunsuz hemde az yakıyor. Landirenzo marka tüp takılı şuanda şehir içi ortalama 1.90 tl yakıyor. Alacaklara Şiddetle tavsiye ederim. Soracaklarının varsa cevaplayabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2.el verso almaya karar verdim. Ancak 2011 model comfort extramı yoksa 2009 model premium mu alayım kararsızım. Çünkü verso modelinin özelliklerini bilmiyorum ve çok kafam karışık . Bana iki model arasındaki farkları ve standart özellikleri belirtebilir misiniz?
  • orhank35 O kullanıcısına yanıt
    Orhan bey, 2011 model comfort extrada bulunan özellikler neler.Premiumdan ne farkı var acaba ?
  • Comfort extra benim bildiğim 5 kişilik, donanım farkları da var tabi...

• Çin malı sıfır,kullanılmamış çekmeli arka bagaj gizleme perdem var. 350TL'ya satabilirim.

Ayrıntılar için 2009 model sonrası Verso sahipleri benimle irtibata geçebilirsiniz.
  • ENCAZ E kullanıcısına yanıt
    Comfort extra da dijital çift yönlü klima sis farı 7 adet air bag soğutmalı torpido 132 bg motor 6 ileri vites var
    Eksileri arkadaki bagaj perdesi maalesef yok serviste 1400 tl ye satıyorlar ben china dan 300 tl ye aldım
    Çelik jant yok
    Arkadaki 7. Koltuklar yok Cruise ve diğer donanımlar yok (sensörler)

• merhabalar.bende 2006 model elegant bir verso ile ilgileniyorum şu aralar.araç 85 000 kmde değişen yok..sürücü kapısı ile ön arka tampon boyalı.lpg yok. 36 500 diyor.sizce bu rakam cok değilmi ? hangi fiyat aralığında alınır böyle bir araba? pazartesi alım satım yapacağız eğer fiyat uygunsa sizce nasıl ben hiç anlamam bu işlerden ?
  • Bana fiyat biraz çok geldi hemde araçta boya da var. Ben olsam başka Araçlara bakardım.

• Benim aracta sag arka kapıda yuzeysel boya var,lpg takılı,2006 verso comfort.Şuan benımkıne 36 öneriyorlar,arac temızse o civar fiyat normal elegant ıcın

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.