Şimdi Ara

>>> TOYOTA VERSO <<< (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
861
Cevap
24
Favori
132.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aileme küçük gelen ilk aracımı bir hafta önce Verso ailesine katılmak için sattım, önümde yaklaşık 1 ay kadar zamanım var.
    araştırmalarım sonucu maddi imkanlarım ile 2006~2007 elegant almayı düşünüyorum.ilgili arkadaşlar çevrenizde görürseniz özelden mesajlarınızı bekliyorum.
    sevgiler saygılar.
  • Aracımın ön tarafına led taktırdım ama acaba led'leri sis lambalarının yanınamı takdırsaydım diye karar veremedim,resimleri yüklüyorum,şu anki yerleri iyimi yoksa sis lambalarının yanınamı aktarayım ???
     >>> TOYOTA VERSO <<< >>> TOYOTA VERSO <<< >>> TOYOTA VERSO <<< >>> TOYOTA VERSO <<<

• ufuk_marina kullanıcısına yanıt
    sis farlarının orası da bayağı bir altta kalıyor, olmadı bir sırada oraya tak :)
  • 2010 yılında 2005 model bir verso aldım. 4 yıldır kullanıyorum. Araçda orjinal bagaj perdesi vardı. 4 yıldır bir kere kullanmadım kullanacağım da yok. serviste 700 tl imiş, isteyene 250 tl ye verebilirim.Not: Van'da ikamet ediyorum. selamlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertan5577

2010 yılında 2005 model bir verso aldım. 4 yıldır kullanıyorum. Araçda orjinal bagaj perdesi vardı. 4 yıldır bir kere kullanmadım kullanacağım da yok. serviste 700 tl imiş, isteyene 250 tl ye verebilirim.Not: Van'da ikamet ediyorum. selamlar....

bence perdenizi tutun satarken alan kişi soracak zira
  • Sedat E S kullanıcısına yanıt
    Çok merak ediyorum,

Aramızda Multidrive S benzinli Verso'ya 105-120 arası para veren varmı?

1.6 d4d fiyat olarak bir derece daha iyi diyelim.
  • dhkn kullanıcısına yanıt
    valla ben bayağı bir niyetlenmiştim ama tabi fiyat daha bu seviyede değildi sonra 1.8 avensis de düşündüm ama bir türlü değiştirmek kısmet olmadı

geçenlerde auris 1.6 otomatik sw yi gördüm o araçta gayet donanımlı ve güzel olmuş tabi alçak kalıyor ama alınabilir fiyatta en azından 76.000 TL
  • 76 verince alınabilecek dizel otomatik araçlar var. Mesela ben 75 e yeni kasa C4 picasso aldım. Hem 5lt ykıyor hem otomatik hem de konforlu ve ferah. Neden 76 yı benzinli araca vereyim ki?
  • İyi akşamlar arkadaşlar,
    Geniş araba arayışımda uğradığım duraklardan biri de Verso. Ancak bütçemi oldukça aşan elegant serisinden vazgeçmek durumundayım. Comfort Extra alacağım artık. Elindekini satmak isteyen arkadaşlar mesaj kutumu yeşillendirirse...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-masrafsiz-orjinal-79-binde-7-kisilik-verso-181627041/detay/
    ne dersiniz? fiyat nasıl? ayrıca donanım hakkında net bir bilgim yok. yazılanlar doğru mudur?
    bir de yakıt beli mi büker mi?
  • Aşırı pahalı araç, bende 2006 var, bir kapıda sürtmelerden kaynaklı boya(resim ve rapor var, 532 TL hasar) . Başka en ufak sorunu yok 110 binde LPG li satsam anca 33 eder
    Uzun yolda 24 Lite LPG ile 300 km yapıyor araç. 1.6 dizel den daha ekonomik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidakontrol -- 8 Aralık 2014; 16:41:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürle

• 2011 Elegantlarda anahtarsız giriş ve çalıştırma yok mu arkdaşlar?

• Bir de versoya en uyumlu lpg brc my 11 midir?

• Benim araçta zavoli LPG var sorunsuz kullanıyorum, BRC olmak zorunda değil, önemli olan takan ustanın işi.
    Benim 2006 da tuşlu çalıştırma var

• quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Benim araçta **** LPG var sorunsuz kullanıyorum, BRC olmak zorunda değil, önemli olan takan ustanın işi.
    Benim 2006 da tuşlu çalıştırma var

Sizinki sıralı sistem mi? Kaç kuruş yakıyor ortalama?

• Z avoli benimki, 24 litre tank ile 300 km yapıyorum

• 2011 elegant buldum 35.000 km de boyasız. Lpg yok kaça alınır? Alırsak lpg taktırmak kaça patlar iyisi?

• Hocam alabildinmi, bende arıyorum bi türlü bulamadım ?
  • @yusufpb daha bakmadım araca fiyat fazla gibi geldi 53.500 tl istiyor, bir de lpg işi düşündürüyor beni...

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.