Şimdi Ara

>>> TOYOTA VERSO <<< (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
24
Favori
132.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lpg 100km`de benzine göre 1lt fazla yakar.Yokuşlarıda hesaba katarsak,yakıt tüketiminiz anormal sayılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 comfort extra almayı planlıyorum
    bu donanımda usb girişi var mı
  • barabum kullanıcısına yanıt
    Var

• quote:

Orijinalden alıntı: barabum

2011 comfort extra almayı planlıyorum
    bu donanımda usb girişi var mı

evet bu arabayı kullanıyorum var ve çok gerekli güzel bir şey
  • 2007 verso elegant sigorta kutusu nerde bilen varmı çakmak girişi çalışmıo büyük bir ihtimalle sigortası atmış olabilir diye düşünüyorum :)
  • 200TL ile şehiriçi 450km yaptım.

• 2010 model verso elegance ş.içi ortalama yakıt lpg ile 30 krş. Atiker
  • şimdilik yaris`im var. Hedef : verso

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • titanichay kullanıcısına yanıt
    Doğru bir seçim olur
  • Arkadaşlar yeri mi bilmiyorum ama buraya da yazıyorum. Toyota Corolla Verso 2007 comfort extra için tavan çıtası arıyorum. Servis dışında satan bir yer biliyor musunuz ? İstanbul veya Bursa olabilir veya yakın çevre.
    İlginize şimdiden teşekkürler...
  • Bende 2011 comfort extra için çekmeli bagaj örtüsü arıyorum.

• Cikmacilardan en Ucuz bulursunuz

• ARKADAŞLAR BANA ÇOK ÖNEMLİ BİR KONUDA YARDIMCI OLMANIZI RİCA EDECEKTİM,
    BEN ÇOK SAMİMİ OLDUĞUM ARKADAŞIMIN ARKADAŞINDAN 2011 TOYOTA VERSO ALMAK ÜZEREYİM.
    ARKADAŞIM VERSONUN 1,6 EN FULÜ OLAN PREMİUM MODELİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ.
    AMA BİLDİĞİM KADARIYLA PREMİUM MODELİNDE ARKA PARK SENSÖRU VAR VE BEN ARACIN YANINDAN
    2 GÜN ÖNCE GECTİĞİMDE ARKA TAMPONDA PARK SENSÖRLERİNİ GÖRMEDİM.
    BİLEN ARKADAŞLARDAN RİCAM,LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM Kİ.
    2011 MODEL VERSONUN EN DÜŞÜK,ORTA VE EN DOLU MODELİNİ VE CONFORT İLE PİREMİUM
    MODELİNİN FARKLARINI VE PREMİUMUN ÖZELLİKLERİNİ YAZABİLİR Mİ?
  • kenan2125 K kullanıcısına yanıt
    2013 modellerinin hiçbirinde park sensörü yoktu, bayii hediye olarak verdi park sensörünü. 2013 modellerde orta paketle dolu paket arasındaki farklar xenon far, yagmur sensörü, ışık sensörü, hız sabitleme ve hız sınırlayıcı gibi farklar vardı. @kenan2125
  • emin değilim ama geri görüş kamerası ve çelik jant farkıda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan2125

ARKADAŞLAR BANA ÇOK ÖNEMLİ BİR KONUDA YARDIMCI OLMANIZI RİCA EDECEKTİM,
    BEN ÇOK SAMİMİ OLDUĞUM ARKADAŞIMIN ARKADAŞINDAN 2011 TOYOTA VERSO ALMAK ÜZEREYİM.
    ARKADAŞIM VERSONUN 1,6 EN FULÜ OLAN PREMİUM MODELİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ.
    AMA BİLDİĞİM KADARIYLA PREMİUM MODELİNDE ARKA PARK SENSÖRU VAR VE BEN ARACIN YANINDAN
    2 GÜN ÖNCE GECTİĞİMDE ARKA TAMPONDA PARK SENSÖRLERİNİ GÖRMEDİM.
    BİLEN ARKADAŞLARDAN RİCAM,LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM Kİ.
    2011 MODEL VERSONUN EN DÜŞÜK,ORTA VE EN DOLU MODELİNİ VE CONFORT İLE PİREMİUM
    MODELİNİN FARKLARINI VE PREMİUMUN ÖZELLİKLERİNİ YAZABİLİR Mİ?

verso elegant modelinde park sensörü var.
    premium da ise sadece kamera var. arkadaşın doğru söylüyor.

• arkadaşlar yeni aldığım 2005 model elegant versomla aranıza katıldım aracı yeni tanıyorum ön park sensörünü çalıştırma yöntemini bilen varmı acaba
  • Orta konsolun üstündeki araba şeklinin hemen yanındaki minik tuşa baş. On ve arka aynı anda açılıp kapaniyor

• teşekkür ederim kardeşim dediğin gibi imiş aldığım araç 120 bin de 33 aldım elegant modeli değişen ve boyanan yok nasıl fiyat sizce birde adam 119 binde bakım yapmış ama filtreleri ni değiştirmemiş polen filtresi paramparça olmuş onu değiştirdim hava filtresi değişmesi lazımmış merak ettiğim bunu bilgisayarli motor sistemine soksam mesela bujilerin değişip değişmedigini bilebilirler mi adam lar motor kapağının üstüne tüp sistemini kurmuşlar buji durumunu öğrenemiyorum cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
  • iyi akşamlar arkadaşlar benim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. yakın bi akrabamda verso var mars dinamosunun kömürü bitmiş ve bir süre mars dinamosuna vurarak çalıştırmışlar fakat araba en son bizim evin önünde kaldı ve çalışmıyor yine dinamoya küçük vurmalar falan denedik ama olmadı start a basınca cık die bir ses geliyor sadece hiçbirşey olmuyor iki seçenek var 1. arabayı vurdurmak 2. ise çekici ile servise götürmek daha önce hiç vurdurarak çalıştıran oldu mu acaba aranızda yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlı forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.