Şimdi Ara

>>> TOYOTA VERSO <<< (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
24
Favori
132.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 e biraz pahalıya geldi ama boya değişen kaza olmadığından ve tüm bakımlarının serviste yapılmış olmasından dolayı biz bu fiyattan memnunuz
  • pithblood03 P kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. İyi durumdaki bir araca fazladan 2-3 vermek herzaman en doğru seçenektir.
  • Arkadaşlar,

bu forumu takip edenlerin veya yakınlarının ya da tanıdıklarının bildiklerinin içinde 2013 Verso 1.8 CVT alan kullanan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhkn -- 22 Ekim 2013; 13:27:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhkn

Arkadaşlar,

bu forumu takip edenlerin veya yakınlarının ya da tanıdıklarının bildiklerinin içinde Verso 1.8 CVT alan kullanan varmı?

valla ben gittim pazarlık ettim, sipariş geçmek lazım filan dediler adamlar ama burda üretilen araç için en az 3 ay beklemeniz lazım dendi, yahu araba burda üretiliyor zaten bantta avrupaya satış için bu araç var bana özel bant açmayacaklar ya, iyi dedim vereyim şimdi parasını ki sorduğumda 84 küsürdu yok olmaz araç geldiği tarihteki fiyat üzerinden dediler e geçti şimdi süre 2 ay araç oldu 98 küsur, salak olmak lazım bu tutara bu aracı almaya, üstüne 10 15 koyar bmw alırsın yahu, bu nedenle istememe rağmen araçtan vaz geçtim

yılbaşı gibi bendeki 1.8 mmt versoyu satıp yerine 1.8 cvt avensis alacağım (ikinci el de olur varsa temiz az km.li bildik :) )

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat E

quote:

Arkadaşlar,

bu forumu takip edenlerin veya yakınlarının ya da tanıdıklarının bildiklerinin içinde Verso 1.8 CVT alan kullanan varmı?

valla ben gittim pazarlık ettim, sipariş geçmek lazım filan dediler adamlar ama burda üretilen araç için en az 3 ay beklemeniz lazım dendi, yahu araba burda üretiliyor zaten bantta avrupaya satış için bu araç var bana özel bant açmayacaklar ya, iyi dedim vereyim şimdi parasını ki sorduğumda 84 küsürdu yok olmaz araç geldiği tarihteki fiyat üzerinden dediler e geçti şimdi süre 2 ay araç oldu 98 küsur, salak olmak lazım bu tutara bu aracı almaya, üstüne 10 15 koyar bmw alırsın yahu, bu nedenle istememe rağmen araçtan vaz geçtim

yılbaşı gibi bendeki 1.8 mmt versoyu satıp yerine 1.8 cvt avensis alacağım (ikinci el de olur varsa temiz az km.li bildik :) )

Hatırlarsanız ben sizinle önceki yazışmalarımızda bu aracın fiyatı ve piyasasıyla ilgili bazı öngörülerimi paylaşmıştım. Toyota beni bu konuda haklı çıkardı. Verso 50-60 arası alınabilecek araçların içinde çok iyi bir tercih olabilir. Ancak 90-100 arası alınacakların içinde asla ilk 10 a dahi giremez.

Bu araca 98 bin TL veren heykeli dikilecek adamı bizzat tanımak isterim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat E

quote:

Arkadaşlar,

Hatırlarsanız ben sizinle önceki yazışmalarımızda bu aracın fiyatı ve piyasasıyla ilgili bazı öngörülerimi paylaşmıştım. Toyota beni bu konuda haklı çıkardı. Verso 50-60 arası alınabilecek araçların içinde çok iyi bir tercih olabilir. Ancak 90-100 arası alınacakların içinde asla ilk 10 a dahi giremez.

Bu araca 98 bin TL veren heykeli dikilecek adamı bizzat tanımak isterim.

:) bencede heykelini dikmek lazım 98 bin tl verecek şahıs kolay yetişmiyo :)

• Arkadaşlar ilerde ALLAH(CC) nasip ederse Verso,Cmak,Scenic türünde bir araç almayı düşünüyorum aile tipi kullanımdan dolayı yoksa aracımdan çok memnunum.Sizce bu sınıf araçlarda hangisini neden tercih etmeliyim?En iyi cevabı kullanıcılarının vereceğini düşündüğümden sizlere sormayı uygun gördüm.Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum.
  • Arkadaşlar 2008 model Corolla Verso 1.6 Elegant model aracimiz doktordan satılıktır.Araç 2008'de 0 olarak alındı.Aracin hiçbir sorunu sıkıntısı yok.Suan 60 bin km'de.Genelde uzun yolda kullanıldı.Fiyat olarak 42 bin tl düşünüyoruz.Ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.Detaylari gorusebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mono87 -- 17 Kasım 2013; 13:17:27 >
  • Hayirli satışlar, fiyat biraz fazla olmuş sanırım ama temiz, LPG li falandir herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Hayirli satışlar, fiyat biraz fazla olmuş sanırım ama temiz, LPG li falandir herhalde

Teşekkürler.Araç kesinlikle çok temiz lpg takılı değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mono87 -- 17 Kasım 2013; 13:48:04 >
  • arkadaslar verso almayi dusunuyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2006-model-toyata-verso-tamamen-orjinal-7-kisilik-122302351/detay

linkteki aracin fiyati nasil. kaca kadar inerse almaliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nic39.41

arkadaslar verso almayi dusunuyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2006-model-toyata-verso-tamamen-orjinal-7-kisilik-122302351/detay

o araç comfort extra değil. sadece comfort modeli. bundan dolayı comfortların fıyatı ile karşılaştır derim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2007-model-verso-1-6-benzinli-7-kisilik-daha-80binkmde-orjin-144354782/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaradenizEge -- 19 Kasım 2013; 0:40:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sergeant28

quote:

o araç comfort extra değil. sadece comfort modeli. bundan dolayı comfortların fıyatı ile karşılaştır derim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2007-model-verso-1-6-benzinli-7-kisilik-daha-80binkmde-orjin-144354782/detay

Kayitlarimiza gore ***1409 Sasino lu aracin 4 adet hasari mevcuttur. HSR1:16/02/2012, Carpma, 1735.55TL HSR2:06/01/2009, Carpma, 2346.97TL HSR3:07/03/2007, Carpma, 600.17TL HSR4:02/03/2007, Carpma, 430TL

Bahsettigin aracin birden fazla hasari var. Fiyat bu yuzden farkli olabilir mi?

• Fiyat fazla değilmi? Bende 2006 Verso comfort var, bir parçada boya var sadece cizikten, degisen yok. LPG li 100bin km de, ben bile satacak olsam 33000 TL isteyemem.

• quote:

Fiyat fazla değilmi? Bende 2006 Verso comfort var, bir parçada boya var sadece cizikten, degisen yok. LPG li 100bin km de, ben bile satacak olsam 33000 TL isteyemem.

Hocam bu aracin olur fiyati ne? Piyasasini bilmiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sergeant28

quote:

Kayitlarimiza gore ***1409 Sasino lu aracin 4 adet hasari mevcuttur. HSR1:16/02/2012, Carpma, 1735.55TL HSR2:06/01/2009, Carpma, 2346.97TL HSR3:07/03/2007, Carpma, 600.17TL HSR4:02/03/2007, Carpma, 430TL

Bahsettigin aracin birden fazla hasari var. Fiyat bu yuzden farkli olabilir mi?

Ben araştırmadım sadece örnek olsun diye yazdım o ilanı. comfort modeli olduğu için. seçenekler değerlendirilebilir.

• Benim aracın fiyatı galeride 25-26,disarda maksimum 30 eder, temiz LPG vs olduğu için

• quote:

Benim aracın fiyatı galeride 25-26,disarda maksimum 30 eder, temiz LPG vs olduğu için

Hocam satarsaniz haberim olsun:)
    Bir tane temiz verso bulamadim kac aydir.

• quote:

quote:

Benim aracın fiyatı galeride 25-26,disarda maksimum 30 eder, temiz LPG vs olduğu için

Hocam satarsaniz haberim olsun:)
    Bir tane temiz verso bulamadim kac aydir.

Eski kasa alırsanız yakıtı fazla yakıyor. Yeni kasa alırsanız daha ekonomik. Bütçeniz 40 a kadarsa yeni kasayı tavsiye ederim. Tüp takmaya gerek kalmıyor. 1200cc ler ile aynı harcıyor. 7.5 - 8.5 lt ort.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.