Şimdi Ara

TOYOTA VS VOLKSWAGEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Jetta C
    aynı sınıfta olsa bile Avensis almak daha mantıklı yakıtı az donanımı daha fazla daha kaliteli bence.
  • 2005 elegant avensis sahibi olmuştum kısa bir süre 2010 yılında. Sonrasinda corolla, cruze, civic tarzı C sınıfı araçlar kullandim. Ama avensis hep özletti kendini. Sonunda, şu anda 2013 avensis sahibiyim hala eski kasa avensis daha rahat diyorum. İşin özü jetta ile avensisi kıyaslamam. Arada segment farklılığı var. Jetta-Corolla-Civic-Focus hepsi hemen hemen konfor olarak aynı benim gözümde. Avensis farklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • focktor kullanıcısına yanıt
    Bende 5 yıl kullandım Avensisi.Motor gazlamayacaksan yeterli.Bende 210 civarı gördüm sanırım araç güven veriyor o hızlarda.
  • Avensis D sınıfı olduğu için tercih edilmelidir.
  • Düşündüğüm avensis 2005 model alegant 97 binde daha tüp takılmamış.Her şey servis bakımlı diyor.Arabanın 1.000 tl lik bir hasar kaydı varmış sağ ön çamurlu,sağ arka ve sağ ön kapı çiziklerden dolayı boyalı onun masrafıymış.Değişen parçası yok.Birde tavanda yan yana 3 çizik var 10-15 cm boyunda.Arabadan 31.500 tl istiyor.Siz ne dersiniz?
  • greatalexander kullanıcısına yanıt
    bu 2 tercih arasında iseniz, jettanın fazla şansı yok.hemen her konuda avensis derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainmanstern -- 12 Ağustos 2014; 23:04:12 >
  • Avensis varsa gerisi hikaye. Gerçi corolla ile karşılaştırılırsa o kadar çabuk dökülen jetta gene hikaye olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • greatalexander kullanıcısına yanıt
    Arabayı alırken far dış camı ve xenon sistemini iyi kontrol ettirin zira bu kasa avensislerde kronik problem olarak farın sararması ve su alması problemi var. bizim de başımıza geldi servis 1500 tl ye değiştiriyor farın tekini içine xenon da istersen 2000 e yakın bir fiyat. kaskomuz tanıdıktı o şekilde hallettik yoksa altından kalkılmaz
  • Ikisi arasinda Toyota bence.

Baktim neredeyse butun mesajlarda da Toyota denilmis.
  • ikisde sağlamlık konusunda kendisini kanıtlamış araçlar. ama nedense avensis 3 yaş büyük olmasına rağmen bana daha mantıklı geliyor...sorunsuz araç olduklarını biliyorum...ustamdan da biliyorum avensis biniyor ve biz müşterilerine kesinlikle toyota tavsiye ediyor...tabi ki tercih sizin jetta da sonuçta alman ama servis ve parçası çok pahalı...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.