Şimdi Ara

TOYOTA VS VOLKSWAGEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2005 1.6 Elegant avaensis (31 bin tl)ile 2008 1.6 Primeline Jetta(33 bin tl) arasında sizce hangisini tercih etmeliyim? Neden?Toyota duyumlarıma göre daha sağlam ve iyimiş ama birde foruma sormak isterim.Yorumlarınızı bekliyorum...

• Jetta 2008 model olması nedeniyle daha mantıklı duruyor. Ama model takıntısı yoksa Avensis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Howlin Wolf kullanıcısına yanıt
    Kesınlıkle model takıntım yoktur.Bana kalsa ben gider direk e1 paket 98-99 w210 e200 elegance mercedes alırım ama ailem olmuşken yeni araba olsun diyor.Aradığım araçte ailemin istedikleri vergi az olsun,az yaksın,az bozulsun,yeni araba olsun benim aradığım şey konfor en uygun avensis kaldı ama vw passat filanda aklımın bir köşesinde durmuyor değil ama çok arzalanıyor ve yakıyor diyolar..
  • Avensis her türlü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • greatalexander kullanıcısına yanıt
    hocam bence Avensis hem sağlam hem konforlu özelliği bol sıkıntısız baya da az yakıyor rakiplerine göre
  • boss___ B kullanıcısına yanıt
    Avensisin özelliğinin çok bol olduğunu düşünmüyorum ama az yakar az bozulur herkes avensis için bunları söylüyor.Ayrıca avensisin iç dizaynına hastayım dışı ne kadar da kalasa benzese de
  • quote:

Orijinalden alıntı: greatalexander

Avensisin özelliğinin çok bol olduğunu düşünmüyorum ama az yakar az bozulur herkes avensis için bunları söylüyor.Ayrıca avensisin iç dizaynına hastayım dışı ne kadar da kalasa benzese de
    hımm neden bu konuda sataşma göremedim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Octavia vs Toyota Corolla
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

hımm neden bu konuda sataşma göremedim?

Alıntıları Göster
    Corolla olsaydı Jetta derdim kesinlikle ama Avensis farklı şimdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 12 Ağustos 2014; 18:10:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Corolla olsaydı Jetta derdim kesinlikle ama Avensis farklı şimdi...

Alıntıları Göster
    Yok mu bir volkswagencı bize jetta yı övecek vwyi ovecek.Galiba yok
  • Kesin jetta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • greatalexander kullanıcısına yanıt
    hocam özelliği bol derken bütün herkezin ihtiyacı karşılayacak şeyler var yeterli donanıma sahip bence Avensis e yoğunlaşın dediğiniz gibi sorunsuz miss
  • tosoon T kullanıcısına yanıt
    Hocam neden Jetta bide bunu açıklasanız?Mesela avensis az arzalanır,az yakar sağlam,konforlu olduğu için övülüyor peki ya vw?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosoon

Kesin jetta
    Corolla-Jeta olsaydı Jetta denilebilirdi. Ama karşısında Avensis olunca her türlü Avensis alınır. Bir de Jetta en boş donanım.
  • EPICA kullanıcısına yanıt
    Peki o zaman toyota mı vw mi dersek hangisi?Bana az arzalanıcak,d segment için az yakacak bir araba lazım.Passatlada karşılaştırabiliriz avensisi hangisi iyidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: greatalexander

Peki o zaman toyota mı vw mi dersek hangisi?Bana az arzalanıcak,d segment için az yakacak bir araba lazım.Passatlada karşılaştırabiliriz avensisi hangisi iyidir?
    B5.5 kasa temiz bir Passat bulunursa alınır. Fakat piyasası yüksek oluğu için bu fiyatlarda düşük km'li bulmaz zor. Bu ilanlara bakılabilir yine de .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hakimden-muayyer-1.8-passat-2003-174324682/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-memurdan-2005-model-passat-168858493/detay

• Ben avensis diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stalker Fearless

Ben avensis diyorum
    Avensis LPG
  • Hijacke-R kullanıcısına yanıt
    Baktığım araç 97 binde ve lpgsiz.Lpg taktırmayı düşünüyorum.bencede lpgli
  • 4 senedir 2005 1.6 avensis elegant benzinli kullanıyoruz. Özellik olarak gayet dolu hiçbir şekilde bir arıza çıkarmadı yolda bırakmadı otobanda 210 km/s hızı çok rahat görüyor. Bence bu arabanın tek eksi yönü ara hızlanmalar ve yokuş 3 le girip 1.viteste sıyırdığım yokuşları bilirim eğer aracın hız/devir oranını tutturamazsanız yokuşta stop bile ettirebilirsiniz. Bu genel olarak d sınıfı 1.6 atmosferiklerin sorunu. Klima yakıtı ve performansı sıfır etkiliyor ayrı bir klima motoru bulunmakta araçta. A-B arası yolu bir depoyu fulleyip gidip geldim 140 km 45 tl benzin aldı(110-140 arası kullandım). Aynı rotayı 1 hafta sonra 22 derecede otomatik klima açık bir şekilde gidip geldim. Benzin aldığım istasyonlar aynıydı. 47 tl benzin aldım yalnız benzin fiyatında 2 kr bir artış vardı yanlış hatırlamıyorsam. Yani klima hiç etkilemiyor aracı. Amacınız performans değil konforsa kesinlikle avensis öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • focktor kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Benim de ilk baştan beri beklediğim yorumlar bu türdendi.Evet 1.6 motorun çok hantal olduğunu söylediler ama galiba avensis için katlanacağız çünkü ilk tercihim konfor,az yakma ve sanayiye az gitmesi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.