Şimdi Ara

TOYOTA'YA TERÖR SORUŞTURMASI! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu kadar cahilce, çocukça, komik saçma bişey yok yaa... Arabistanda çöllerde de Toyota kullanılıyor. her türlü arazi şartına uyum sağlayacak kadar sağlam, bakımsız bile yürüyecek kadar dayanıklı araçlar olduğu için tercih ediliyor. Şimdi gelip Toyota teröre destek veriyor demek çocukluktan başka bişey değildir.
  • Ben bu İŞİD çileri anlamıyorum... Hem ota boka günah deyip, insanları kafir oldukları için öldürmekten beter yap... Hem de o kafir dediklerinin silahından ve arabalarından faydalanıp onlara bir sürü para kazandır...

Umarım IŞİD in elindeki bu Toyotalar bizden gitmemiştir. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkaya Monte edilen doçkayı daha iyi tutması, monte ile ilgili bi ayrıntısı vardı galiba ve de sorunsuz çöl aslanı mübarek

• Abd önce işidin para kaynağını kurutsun. Hem adamlara çatır çatır petrol satmalarına izin vereceksin, sattıkları petrolü alacaksın sonra da toyota pickup kullanıyorlar diye laf edeceksin. Paraları var adamların komşu ülkelerden istedikleri sayıda getirtiyorlardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Tıpkı silah gibi, araçları da ben vermeliyim" mi demek istemiş acaba?
  • toyota tüm ortadoğu ve afrika ülkelerinde kullanılıyor zaten, işid'ten öncede talibandan öncede.. bu örgütler için hususi gelmedi ya.. abd saçmalamış, rejimlerinin güvencesi için kıçlarını yalayan suudileri takip etsinler toyotalar ordan geçiş yapıyordur.. japonların suçu ne.. herhalde abd avrupadan sonra japon otomotivini de çembere almak istiyor, vw ve toyota iki önemli markanın üzerine yoğunlaşmaları boşuna olmasa gerek,ortada birşeyler dönüyor.
  • Ama Toyota'yı da tebrik etmek lazım, öyle bir şasi yapmışlar ki adamlar arkaya uçaksavar koyuyor son gaz taraya taraya gidiyorlar hiçbir şey olmuyor araca

• Toyota, VW, tekrar Toyota simdi sırada hyundai-kia var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tank gibi araba yapmış adamlar ttutupta amarok kullanacak halleri yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

"Tıpkı silah gibi, araçları da ben vermeliyim" mi demek istemiş acaba?

Adamlar Ford, GMC, Chevrolet pick-up kullansa seslerini bile çıkarmazlar. Kendilerine rakip kim varsa önlerini kesmek için ellerinden geleni yapıyorlar. PYD'ye silah gönderirler herkesin gözü önünde, ama IŞİD Toyota kullanıyor diye soruşturma açarlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.