Şimdi Ara

TOYOTA YAĞ EKSİLTMEDEN DOLAYI MOTOR DEĞİŞİMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Güzel yazmışsınız. Neredeyse 5 sene olmuş, araç garantiden çıkmış. Firma hatalı parçayı yani motoru değiştirmek istiyor ve ben olsam kabul ederdim. Ayıplı malın geri iadesinin de belli kuralları var ve yaklaşık 5 sene sonra iadenin kanunen olması mümkün değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

Güzel yazmışsınız. Neredeyse 5 sene olmuş, araç garantiden çıkmış. Firma hatalı parçayı yani motoru değiştirmek istiyor ve ben olsam kabul ederdim. Ayıplı malın geri iadesinin de belli kuralları var ve yaklaşık 5 sene sonra iadenin kanunen olması mümkün değil.

araç sahibinin Artı garantisi olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • toyotalarda yağ eksiltme sorunu meşhur oldu sanırım sadece dizellerde var benzinlide bu olayı yaşayan var mı?
  • 0 motor her zaman artıdır. Hemen kabul edin bence. Yetkili servis tarafından yapılan bir motor değişimi ikinci elde zarar değil kar ettirir.
  • d-4d motoru bende kullanıyorum 2012 auriste bu adar şikayete rağmen yağ yakyığını hiç görmedim zaman zaman kontrol ediyorum.
    yalnız toyotanın müşterilerine karşı tutumu harika.
  • konuya gelecek olursak 2.elde motoru bayi tarafından değiştirilmiş bi araba bulsam hiç kaçırmazdım tabi kazası yoksa!
  • Usta bide motor degisimini bahane eden cakallar cikar illaki. Kimseye kulak asma. Degistir mis gibi. Hatta kullan ne guzel sifir iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değiştirin motoru ve kullanmaya devam edin.
  • biz biraz uğraştık tuketici mahlkemesi vs. ancak mahkemeye gitmeden bayi aracı değiştirmeyi kabul etti..

yeni model ile aradaki farkı verdik aracı verdik yeni modelini aldık...

sizde uğraşın, olay yağ eksiltme değil, bir seride buyuk problem var.... biz uğraşırken ne tutturursam kardır diyerek aracı değiştirmemek için ellerinden geleni yapmadıklarını gördük, toyotanın gözümde bittiği tarihtir bu sene...
  • Güncel

• Up

• Motoru değiştirdiler 1 ay oldu
    şuana kadar bir sorun oluşmadı
    Bekleyip göreceğiz artık kısmet ne olacak

• motorun değişmesi iyi olmuş. 5 ay sonra satarsanız mesaj atın, talip olabilirim :) 100bin km yapmış, yağ yakan motor yerine sıfırlanmış motor daha mantıklı.
  • En iyisini yapmışsınız yerinizde olsam ikinci elde sıfır motor farkını isterdim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.