o kadar da olsun napalım.biraz fazla öderiz:)yorumlar için teşekkürler arkadaşlar kullandıktan sonra kendi yorumlarımıda eklerim
dostum yorumlarımı eklerim demişsin ama sesin çıkmamış :) nasıl memnun musun araçtan? ben de aldım aynı araçtan bu haftaiçi elimde olacak. Benim de bir sorum olacak arkadaşlar. Ben uzun yolda hızlı giderken savrulma açısından aracımın biraz ağır olmasından yanaydım ama bunu aldım ve bu araç 1060 kg. Bu bir sorun çıkarır mı? Aracın sağlamlığı hakkında bilginiz var mıdır? Ben de fazla araştırmadan aldım. Şehiriçinde kullanacağım genelde, tüketim, boyutlar...vs çok mantıklı geldi ve aldım. Triptonik vitese sahip olanlar varsa lütfen yorumlarını yazsınlar, zira triptonikle degiştirebilirim birkaç gün içinde. Fakat yolda kalmak istemiyorum şanzuman yüzünden...
Yaris agresif kullanmaya gelen bir araç değil yol tutuşu normal diyebilceğimiz bir seviyede sınıfının en iyileri arasında diyemem açıkcası.
Alan arkadaşlara hayırlı olsun derim aldıktan sonra başka bişey sölemek düşmez bize.
Şahsen benim o sınıfda almak isteyeceğim son araç yaris'dir iç-dış tasarımı yüzünden.
quote:
Orijinalden alıntı: omerf
Şahsen benim o sınıfda almak isteyeceğim son araç yaris'dir iç-dış tasarımı yüzünden.
Tasarım zevk meselesi görecelidir, benim baktığım performans. Bu fiyata mükemmel performans beklemiyorum zaten ama bir peugeot 206 gibi savrulur mu bilemiyorum o yüzden yorumlarınızı almak istedim...
Triptonik modeli hakkında bilgisi olan var mı? Sağlam mıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: TAVCI
Çok iyi bir secim yapmışsınız , bende almak için incelemistim gayet güzel bir araç, kalitesi 2.eli, belli. Güle güle kullanın.bilen bilmeyen herkes yorum yapar. Mercedes alsanız niye BMW almadın derler. İnsanları bosverin, keyfini çıkarın
hocam konu sahibi aracı sattı sattı
quote:
Orijinalden alıntı: Power
quote:
Çok iyi bir secim yapmışsınız , bende almak için incelemistim gayet güzel bir araç, kalitesi 2.eli, belli. Güle güle kullanın.bilen bilmeyen herkes yorum yapar. Mercedes alsanız niye BMW almadın derler. İnsanları bosverin, keyfini çıkarın
kaça sattığını öğreniriz o zaman hocam o da iyi :)
quote:
Orijinalden alıntı: emrebilmuh
quote:
Orijinalden alıntı: Power
quote:
kaça sattığını öğreniriz o zaman hocam o da iyi :)
her türlü bilgi kopartırız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme