Şimdi Ara

Toyota yaris 1.33 terra sporty

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
30.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 toyota yaris 1.33 manuel 6 vites aldım.araç 2 ağustosta teslim edilecek.pek araştıramadan aldım bu aracı.ama bi kça kişinin olumsuz yorumlarını görünce üzüldüm açıkçası.bu aracı kullanan veya bilen arkadaşlar yorumlarını yazarsa çok memnun olurum.şimdiden teşekkürler..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Toyota Yaris 1.33 Terra Sporty: Kapsamlı Bir İnceleme

Giriş:

Toyota Yaris, yıllar içinde güvenilirliği ve uygun fiyatlı olmasıyla bilinen popüler bir otomobil olmuştur. 1.33 Terra Sporty modeli, bu popüler hatchback'in sportif ve yakıt verimli bir çeşididir. Bu incelemede, Toyota Yaris 1.33 Terra Sporty'nin özelliklerini, performansını ve genel olarak değerini inceleyeceğiz.

Motor ve Performans:

Toyota Yaris 1.33 Terra Sporty, 100 beygir gücü ve 132 Nm tork üreten 1,33 litrelik dört silindirli bir motora sahiptir. Bu motor, sportif bir sürüş deneyimi sağlarken yakıt verimliliğini de korur. Araç, altı ileri manuel veya CVT otomatik şanzıman ile sunulmaktadır.

Dış Tasarım:

Yaris 1.33 Terra Sporty, agresif ön ızgarası, gövde rengi yan etekleri ve 16 inç alaşım jantları ile sportif bir dış tasarıma sahiptir. Bu özellikler, araca daha dinamik ve sportif bir görünüm kazandırır.

İç Mekan:

Yaris 1.33 Terra Sporty'nin iç mekanı, rahat ve fonksiyoneldir. Siyah spor koltuklar, deri kaplı direksiyon simidi ve metalik aksanlar, sportif bir ambiyans yaratır. Araç, Bluetooth, USB ve AUX bağlantısı gibi çeşitli bağlantı özelliklerine sahiptir.

Güvenlik Özellikleri:

Toyota Yaris 1.33 Terra Sporty, sürücü ve yolcular için çok çeşitli güvenlik özellikleriyle donatılmıştır. Bu özellikler arasında yedi hava yastığı, fren destek sistemi ve elektronik denge kontrolü bulunur.

Yakıt Verimliliği:

Toyota Yaris 1.33 Terra Sporty, yakıt verimliliğiyle bilinir. Manuel şanzımanlı modeller, şehir içinde 7,4 litre/100 km, otoyolda 5,1 litre/100 km yakıt tüketimine sahiptir. CVT otomatik şanzımanlı modeller ise şehir içinde 7,8 litre/100 km, otoyolda 5,3 litre/100 km yakıt tüketir.

Sonuç:

Toyota Yaris 1.33 Terra Sporty, sportif tasarımı, yakıt verimliliği ve güvenlik özellikleriyle dikkat çeken etkileyici bir hatchbacktir. Uygun fiyatlı ve kullanımı kolaydır, bu da onu günlük ulaşım veya heyecan verici bir sürüş macerası arayanlar için harika bir seçenek haline getirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hayırlı olsun. Bu saatten sonra olumsuz yorum duymak sizi üzebilir. O yüzden sizde pek aldırış etmeyin. Devir ekonomi devri, motoru ufak, yakıtı düşük, vergisi az...vs Tekrar tekrar hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vakkas.

Hayırlı olsun. Bu saatten sonra olumsuz yorum duymak sizi üzebilir. O yüzden sizde pek aldırış etmeyin. Devir ekonomi devri, motoru ufak, yakıtı düşük, vergisi az...vs Tekrar tekrar hayırlı olsun.
    haklısınız.yorumunuz için sağolun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih13

haklısınız.yorumunuz için sağolun..

Alıntıları Göster
    Ne gibi yorumlar ?

Yeterli motor(Corolla da dahi var bu motor) , 6 ileri vites , bana göre hoş bir tasarım..

2. eli de iyi olan bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Ne gibi yorumlar ?

Yeterli motor(Corolla da dahi var bu motor) , 6 ileri vites , bana göre hoş bir tasarım..

2. eli de iyi olan bir araç.

Alıntıları Göster
    Gayet güzel bir araç hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Gayet güzel bir araç hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    genelde motoruyla ilgili olumsuz yorumlar okudum.hızlanmasıyla ve yokuş çıkışıyla ilgili sorunlardı
  • quote:

genelde motoruyla ilgili olumsuz yorumlar okudum.hızlanmasıyla ve yokuş çıkışıyla ilgili sorunlardı

Alıntıları Göster
    arabayı alıp sonrada yorum mu istiyorsunuz? ben yapayım yorumları...

1- kız arabası
    2- çok tipsiz
    3- motor kaldırmıyor
    4- kız arabası
    5- iç mekan kalitesi yerlerde
    6- elinizde kalır
    7- kız arabası

şaka yaptım. gayet güzel bir araç hayırlı olsun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: quadream

arabayı alıp sonrada yorum mu istiyorsunuz? ben yapayım yorumları...

1- kız arabası
    2- çok tipsiz
    3- motor kaldırmıyor
    4- kız arabası
    5- iç mekan kalitesi yerlerde
    6- elinizde kalır
    7- kız arabası

şaka yaptım. gayet güzel bir araç hayırlı olsun...

Alıntıları Göster
    Ben aynı aracın SOL donanımlısını kullanıyorum,eğer Yarisin motoru yavaşsa daha önceki araçlarım Polo 1,4 ve Corsa 1,2 hareket etmiyorlardı demek ki

Sen milletin dediğine bakma,piyasanın en düşük tüketimli araçlarından birini aldın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mriya

Ben aynı aracın SOL donanımlısını kullanıyorum,eğer Yarisin motoru yavaşsa daha önceki araçlarım Polo 1,4 ve Corsa 1,2 hareket etmiyorlardı demek ki

Sen milletin dediğine bakma,piyasanın en düşük tüketimli araçlarından birini aldın

Alıntıları Göster
    çok sağolun arkadaşlar.herkez kendi kullandığı aracın dışındaki bütün araçlara kötü diyor ben onu anlamıyorum.araç iyiyse hakkını vereceksin:)

• quote:

çok sağolun arkadaşlar.herkez kendi kullandığı aracın dışındaki bütün araçlara kötü diyor ben onu anlamıyorum.araç iyiyse hakkını vereceksin:)

Alıntıları Göster
    1.4dizel 90hp e uçuyor kaçıyor diyenler var bu frumda..

nasıl oluyorda 100hplik motora çekmiyor deniyor..

garip gerçekten..

hayırlı olsun güzel araç

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

1.4dizel 90hp e uçuyor kaçıyor diyenler var bu frumda..

nasıl oluyorda 100hplik motora çekmiyor deniyor..

garip gerçekten..

hayırlı olsun güzel araç

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun, tasarımı hariç başarılı bir model ayrıca o "çekmiyor" diyenler herhalde 911 Turbo S falan kullanıyorlar..

+ İç mekan hacmi değişken ve esnek.
    + Yeterli donanım ve güvenlik seviyesi
    + Japon sorunsuzluğu
    + benzinli bir motora göre başarılı motor ekonomisi
    + performans

- Yol gürültüsü (makyajdan sonra çözdüler mi bilmiyorum)
    - Bagaj hacmi ve rakiplerine göre toplam iç hacim genişliği
    -Tipi (göreceli)

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Hayırlı olsun, tasarımı hariç başarılı bir model ayrıca o "çekmiyor" diyenler herhalde 911 Turbo S falan kullanıyorlar..

+ Japon sorunsuzluğu
    + performans

-Tipi (göreceli)

Alıntıları Göster
    dizel yerine kesinlikle iyi bir tercih.motor çekmiyor diyenler belki corolla kullanmışlardır ama yaris bir problem olmaz 6 ileri olması gerçekten çok güzel güzel hızlanma güzel tüketim sağlayacaktır size güle güle binin

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

+ Japon sorunsuzluğu
    + performans

-Tipi (göreceli)

Alıntıları Göster
    İkinci el çok iyi değer koruyor.
    Çok ferah ve geniş iç hacimi var.
    101 beygir ve 6 ileri şanzıman çok uyumlu kesinlikle performans sıkıntısı olmaz bu anlamda iyi.
    sınıfının en ekonomik tüketimine sahip.
    Arıza çıkarma z yolda bırakmaz.

Olumsuz yönleri
    Bagaj çok küçük, fakat fonksiyonel arkak koltuklar bunu bir nebze telafi ediyor, ileri geri ve sırt açısı ayarı ile.
    tasarımı çok çekici değil.

İki arkadaşımda yaris var 1.3 87 hp ve 1.33 101 hp.

• quote:

Orijinalden alıntı: feylesof2150

İkinci el çok iyi değer koruyor.
    Çok ferah ve geniş iç hacimi var.
    101 beygir ve 6 ileri şanzıman çok uyumlu kesinlikle performans sıkıntısı olmaz bu anlamda iyi.
    sınıfının en ekonomik tüketimine sahip.
    Arıza çıkarma z yolda bırakmaz.

Olumsuz yönleri
    Bagaj çok küçük, fakat fonksiyonel arkak koltuklar bunu bir nebze telafi ediyor, ileri geri ve sırt açısı ayarı ile.
    tasarımı çok çekici değil.

İki arkadaşımda yaris var 1.3 87 hp ve 1.33 101 hp.

Alıntıları Göster
    vergisi az falan değil bu arada 1,6 motor vergisi ödersiniz. 1,3 cc motor olsaydı o iş olurdu...

• quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

vergisi az falan değil bu arada 1,6 motor vergisi ödersiniz. 1,3 cc motor olsaydı o iş olurdu...

Alıntıları Göster
    suzuki-hyundai-toyota-mitsubishi-mazda marakaların 1.3 motorlarına 1.6 vergisi ödeniyor.neden? çünkü 1.300 cc hacmi birazcık aştıkları için 1.6 motor üzerinden vergilendirliyor.kötü bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: global7*

suzuki-hyundai-toyota-mitsubishi-mazda marakaların 1.3 motorlarına 1.6 vergisi ödeniyor.neden? çünkü 1.300 cc hacmi birazcık aştıkları için 1.6 motor üzerinden vergilendirliyor.kötü bir durum.

toyota'nın makyajlı kasa ile gelen yeni motoru 1.33 olduğu için bir üst vergi dilimine girer..

onda önceki 1.3 motor en alt vergi diliminde bulunuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kowalski

quote:

Orijinalden alıntı: global7*

toyota'nın makyajlı kasa ile gelen yeni motoru 1.33 olduğu için bir üst vergi dilimine girer..

onda önceki 1.3 motor en alt vergi diliminde bulunuyor..

Alıntıları Göster
    o kadar da olsun napalım.biraz fazla öderiz:)yorumlar için teşekkürler arkadaşlar kullandıktan sonra kendi yorumlarımıda eklerim

• quote:

o kadar da olsun napalım.biraz fazla öderiz:)yorumlar için teşekkürler arkadaşlar kullandıktan sonra kendi yorumlarımıda eklerim

Alıntıları Göster
    güzel araç

hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superhead -- 25 Temmuz 2010; 15:09:31 >
  • quote:

dostum yorumlarımı eklerim demişsin ama sesin çıkmamış :) nasıl memnun musun araçtan? ben de aldım aynı araçtan bu haftaiçi elimde olacak. Benim de bir sorum olacak arkadaşlar. Ben uzun yolda hızlı giderken savrulma açısından aracımın biraz ağır olmasından yanaydım ama bunu aldım ve bu araç 1060 kg. Bu bir sorun çıkarır mı? Aracın sağlamlığı hakkında bilginiz var mıdır? Ben de fazla araştırmadan aldım. Şehiriçinde kullanacağım genelde, tüketim, boyutlar...vs çok mantıklı geldi ve aldım. Triptonik vitese sahip olanlar varsa lütfen yorumlarını yazsınlar, zira triptonikle degiştirebilirim birkaç gün içinde. Fakat yolda kalmak istemiyorum şanzuman yüzünden...

• Çok iyi bir secim yapmışsınız , bende almak için incelemistim gayet güzel bir araç, kalitesi 2.eli, belli. Güle güle kullanın.bilen bilmeyen herkes yorum yapar. Mercedes alsanız niye BMW almadın derler. İnsanları bosverin, keyfini çıkarın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.