Bildirim
nissan qashqai 1,5dci-skoda yeti 1,2-peugeot 3008 seçimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
1-peugeot
2-nissan
3-skoda
ilk iki sıradaki varken skodayı tavsiye etmem yeti bence çok güzel bir araç değil -
Benim için dış görünüş çok önemli değil çünkü bu görecelidir.Kişiden kişiye değişir.Önemli olan güvenlik+performans+yakıt -
Dış görünüş, yakıt ve güvenlik olarak kaşkay tabiki. ama çekişi nasıldır kullanalar daha iyi bilir. Boşuna o sınıfın en çok satılan aracı değil. -
Hocam bende bu tip bir araç arıyorum ve bayadır araştırıyorum sanırım en iyi seçeneklerden biri özellikle yakıt konusunda Nissan Qashqai gibi duruyor -
peugeot 3008 için de yakıt konusunda çok iyi olduğu söyleniyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: drercan
Arkadaşlar kafam iyice karıştı.Şu an set leon kullanıyorum.Artık biraz daha büyük bir aile arabası olan,yakıtı iyi olan,güvenlik açısından gözümü arkada bırakmayacak bir araba arıyorum.Nissan qashqai 1,5dci-peugeot 3008-skoda yeti arasında sıkıştım kaldım.Lütfen seçimimde ardımcı olun
1:Nissan
2:Skoda
3:Peugeot -
Bu sınıfta güvenlik, sağlamlık, dış görünüş ve ekonomik bir araçsa en ideali Qasqai. -
QQ ve 3008'i test ettim.
Normalde Japonları sever, Fransızlara da temkinli yaklaşırım ama 3008 motor ve sürüş olarak daha başarılı geldi bana.
Test izlenimleri şu sayfada.
http://forum.donanimhaber.com/m_49551522/mpage_1/f_/key_//tm.htm -
peugeot 3008 in içine binen biri nissan Qasqai nin yüzüne bakmaz bi kere daha geniş yakıtta 3008 daha ideal her yönden bana kalırsa ideal biri çıkıp söylesin nissanın Qasqai nin 3008 den artısını -
quote:
Orijinalden alıntı: speed_ylc
peugeot 3008 in içine binen biri nissan Qasqai nin yüzüne bakmaz bi kere daha geniş yakıtta 3008 daha ideal her yönden bana kalırsa ideal biri çıkıp söylesin nissanın Qasqai nin 3008 den artısını
Araba pazarina gidip 10 yasindaki Peugeot'lara bakin, sonra da 10 yasindaki ayni kilometredeki Nissan'lara bakin...hangisi diri kalmis. Budur artisi. Simdi Nisan da Renault ortaklik vs. denecek ama, kazin ayagi oyle olmuyor iste. -
3008 ne olduğu belli olmayan bir araç.Suv değil, mpv değil.Arada kalmış bir model.
QQ ise suv'a yakın görünümüyle tasarım olarak daha güzel. -
Qashqai Crossover tabirini daha iyi hakediyor bence.Bu araçlar aynı sınıf araçlar gibi olsada bazı farkları var.
3008 biraz Mpv tarzı bir araç.Daha ferah ve yere yakın , herşeyden önce iç tasarımı çok güzel.Yalnız arka stoplar ve aracın duruşu farklı biraz.
Qashgai süspansiyon sessizliği konusunda takdirimi topladı.Qashqai nin altı yerden bayağı yüksek.Qashqai nin bence tek eksiği arkası biraz fazla basık.
Yeti sürüş dinamikleri konusunda bu iki araçtan iyi daha pratik bir araç.Özellikle şehir içinde farkını anlayacağınız bir araç.
Yeti nin fazla aerodinamik bir yapısı yok.Yalnız Range Rover tarzı köşeli tasarımlar seven birisi bu araca ticari gibi derse buna karşı çıkarım.
Yeti nin 0.37 Qashqai nin 0.33 rüzgar direnç katsayısı var.
Yeti'nin 1.6 dizeli avrupada satışta , ülkemize gelirse iyi bir tercih olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: blue rondo
quote:
Orijinalden alıntı: speed_ylc
peugeot 3008 in içine binen biri nissan Qasqai nin yüzüne bakmaz bi kere daha geniş yakıtta 3008 daha ideal her yönden bana kalırsa ideal biri çıkıp söylesin nissanın Qasqai nin 3008 den artısını
Araba pazarina gidip 10 yasindaki Peugeot'lara bakin, sonra da 10 yasindaki ayni kilometredeki Nissan'lara bakin...hangisi diri kalmis. Budur artisi. Simdi Nisan da Renault ortaklik vs. denecek ama, kazin ayagi oyle olmuyor iste.
10 senelik nissanlar çokmu iyi boyası yanık tamponları ayrılmış farları sararmış vaziyette çoğu bnmde peugeot marka aracım var 5 senedir sadece triger setini değiştirdim parça olarak. hala fabrikadan çıktığı gibi duruyo bakarsan bağ bakmazsan dağ meselesi ki her araç için geçerlidir bu hiç biri yerinden tıkırtı gelmiyo. 3008 emin olunki kalite bakımından üstündür premıumuna binin göceksiniz Qasqai 3008 in yanından geçemez siz hala pejoları 106 ve 206 larla karşılaştırıyorsunuz şimdiki peugeot araçları kaportasından motoruna herşeyiyle 10 numara araçlar birde demişiniz 10 yıllık pejolar dökülüyo ondanmı peugeot j 9 lar harıl harıl ortalıkta geziyor aradaki farkı anlamanız için en yakın peugeot showroomuna gitmenizi tavsiye ederim kulaktan dolma bilgilerle sallamayın
-
önce bütçenize bakarak dizel mi benzinli mi kararını verin..
Dizelse zaten peugeot ya da Nissan olacak..
Benzinli olacaksa Yeti'ye bunlar rakip olamaz zevk dışında.. -
Skoda Yeti kullanıyorum. Çok memnunum, 1.2 TSI motorun performansı oldukça başarılı. İç malzeme kalitesi hem QQ'a hem de 3008'e fark atar. Tasarım konusu zevke göre değişir.
Yeti'nin vergisi düşük, yakıt tüketimi tutumlu. Tavsiye ederim.
Bence en iyisi test sürüşü yapmak.
Selamlar. -
arka tarafın biraz basık ve arka koltukların baş mesafesinin kısa olması biraz eksi ama yinede dizel bir qq iyi gider
yeti ve 3008 in çizgilerinde ticari araç esintisi var sanki -
Bana göre Nissan Qashqai 1.5 dci daha iyi bir seçim olur, alternatif olaraktan peugeot 3008 olabilir. -
en iyisi gidip test etmelisin.
ancak guvenlik donanımları ve kullanılan teknolojilere özellikle dikkat et.
yeti'yi bu anlamda iyi incele derim;
dsg şanzıman, TSI motor
ESP, EDS, AFM, HBA DSR, ABS, MSR, EBV, ESBS ve ASR vs. -
Qashqai alırdım ben olsam hem 1.5dizel önemli bir ekonomi sağlar.dağa, bayıra, pikniğe gittiğiniz varsa rahat rahat kullanırsınız öyle yerlerde.
Benzer içerikler
- hyundai h1 neden tutulmadı
- duster 1.0 tce alınır mi
- seat leon en çok tutulan modeli
- dodge nitro kronik sorunlar
- mazda cx 3 alınır mı
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X