Şimdi Ara

Nissan Almera 1.5 Luxury

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
16.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001 model, 100 bin km altı, fiyat olarak yaklaşık 17bin TL ve araçta bir iki önemsiz lokal boya var. Sizce bu araç alınır mı? veya bu fiyata başka önerileriniz var mı ? açıkçası insanlar bana 2001 model araç almaktansa yüksek modelli araç almamı tavsiye ediyorlar ama bu araçta benim hoşuma gidiyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nissan Almera 1.5 Luxury 2001

2001 model Nissan Almera 1.5 Luxury, sunduğu özellikler ve uygun fiyatı ile dikkate değer bir seçenektir. İkinci el piyasasında kolaylıkla bulunabilen bu araç, günlük kullanım için idealdir.

Nissan Almera 1.5 Luxury Özellikleri

Nissan Almera 1.5 Luxury, 105 beygir gücü ve 143 Nm tork üreten 1,5 litrelik bir motora sahiptir. Bu motor, 5 ileri manuel veya 4 ileri otomatik şanzıman ile eşleştirilebilir.

Araçta klima, elektrikli camlar, uzaktan kumandalı merkezi kilitleme, hidrolik direksiyon ve sürücü hava yastığı gibi temel özellikler bulunur. Ayrıca, kadife döşemeler ve CD çalar gibi konfor ve eğlence özellikleri de sunar.

Nissan Almera 1.5 Luxury Yorumları

Nissan Almera 1.5 Luxury, kullanıcı yorumlarına göre genel olarak güvenilir ve ekonomik bir araçtır. Yakıt tüketiminin düşük olması, şehir içi kullanım için avantajlıdır.

Kullanıcılar, aracın geniş iç mekanını ve kullanışlı bagaj hacmini de memnuniyetle karşılamaktadır. Ancak, bazı kullanıcılar yol tutuşunun ve performansın sınırlı olabileceğinden bahsetmektedir.

Nissan Almera 1.5 Luxury Alınır Mı?

Nissan Almera 1.5 Luxury 2001, uygun fiyatlı ve kullanışlı bir araç arayanlar için değerlendirilebilir. Yüksek performans veya son teknoloji özellikler beklemeyenler için günlük kullanımda yeterli bir seçenek olabilir. Ancak, daha iyi yol tutuşu ve performans arayanların farklı seçenekleri değerlendirmesi önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kullanmadım bilmiyorum ama bende araştırıyorum bu arabayı, donanım olarak çok iyi suspansıiyondan eksi almış çok sert diyolar arkalar dingil yol tutuşu kötü diyolar .

Motoru yetersiz yakıt çok yakıyor diyorlar .

Ama sürekli binmeyeceksen haftasonralrı falan bineceksen modele takılma al gitsin .

Bana sorarsan 2012 clio ve o tarzı bir araba almaktansa bu daha mantıklı .
  • fiyat yüksek gibi geldi gerçi araba temiz ama

2005-2006 1.5 tekna bulabilirsiniz bütçenize yakın fiyatlara
  • LPG takılmış mı? Takıldıysa km düşürülmüştür; bence kesinlikle kontrol ettirin. Ayrıca, o fiyata Focus 1'ler var ve 2005-2006 Almera'lar o fiyat aralığında, yani fiyat uçuk..
  • Almera sürüşü binişi gidişi çok güzeldir.

Yakıtı problem edeceksen dizel al. Az binerim konfor isterim dersen tavsiye ederim.

O fiyatlara alınabilecek belki daha güzel arabalar olabilir, ama sen Almera beğeniyorsan çekinme al. Araba güzel.

Fiyatı biraz kırabilirsen daha iyi olur.
  • Bu araç çok yakıyorsa, B-sınıfı 1.0-1.3 aralara bakmak gerekir. Aracın ş.içi fabrika verisi 8.6L'dir. Şahsen ş.içi LPG ile 9.5-10L yakıyorum.

Yani tüketimi LPG 1.86TL'den 18-19Kr/km. Uzun yolda klima açık, araç 1.600+kg iken, 90-100km/h hızla 7.5-8L, genelde 120-130km/h ile giderek 9L yakıyor.

Gerçekten, bir V8 Amerikan, otomatik şanzıman SUV kadar tüketimi var.
  • 17bine alınacak 2005-2006 model teknadan hayır gelmez. Temizi 20bin üstü oldu bile. Mood versiyon bir ihtimal alınabilir o da 100bine yakın kmdeyse falan. Ancak 2001 modele de 17bin fazla gibi geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

LPG takılmış mı? Takıldıysa km düşürülmüştür; bence kesinlikle kontrol ettirin. Ayrıca, o fiyata Focus 1'ler var ve 2005-2006 Almera'lar o fiyat aralığında, yani fiyat uçuk..

o fiyata temiz almera bul yarın beraber alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harry_Kewell

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

LPG takılmış mı? Takıldıysa km düşürülmüştür; bence kesinlikle kontrol ettirin. Ayrıca, o fiyata Focus 1'ler var ve 2005-2006 Almera'lar o fiyat aralığında, yani fiyat uçuk..

o fiyata temiz almera bul yarın beraber alalım

Daha üç gün önce baktım, yanılıyor muyum ne? Eve gidince tekrar bakarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan3405 -- 25 Ağustos 2012; 0:04:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan3405

sakin ol kardeşim sakin ben 3 yıldır 2001 model almera kullanıcısıyım bana soylermısın 17000 tl almera gibi bir araç bulsana donanımı saymıyorum zaten biliyorsundur iç işçik kalitesi 1 sınıf srs marka hava yastıklarını almera gibi mercedeste kullanıyor bir defa ameranın yol tutusu süper 4 lastikte disk oldugundan frenler harika abs de var ve 1.300 kg gelen agırlık 1.5 benzınli 90 beygir güç var aracta aracın tek eksigi tork ama performans iyi uzun yolda asla yormaz almeradaki motor doch tur hondayla aynı motor kalitesine sahip doch motorlarlar doch motoru hondanındır bu arada 16 valftir yani 3 bin devire kadar motor az yakar ve normal bir performans saglar 3 bin devirden sonra motor kendini toplar tam performans saglar ve yakıt artar.süspansiyon sertligi ise sundardır malum avrupa rac oradaki yollarda cukur yok bırazda bundan kaynaklı ve bişey söyleyim benim acar 130.000km de daha 4 amatsör ön takım rotiller salıncaklar orjinal al hyundai accent 3 senede degiştir veya al fiat 3 senede degiştir almera asla ve asla hayvan gibi kullanmasan senden sadece yag hava filitresi ve yag filitresi ister bu arac samimiyetimle söylüyorum cok kaliteli ve saglam bir araç ama temiz kullanılmısını bulursan sahibini asla üzmez benim aracımda lpg de var ben memnunun uzun yolda 195 km hızı görüyorum düz yolda yokus asagı bır defa bastım 210 dedım lpg ile 170 180 banamısın demedende cıkıyor artı bir çogu bilmez 50 km hızı gecince almeralarda direksiyon sertleşir hıza duyarlıdır atıyorum 100 km hızla gidiyorsun direksiyon kazık gibi olur bu yeni araçlarda var suan yoldan cıkma dıye. 3 senelik tecrübe donuna kadar biliyorum bu aracı.

sakin kullanımla yakıt tüketimi nasıl acaba?

• 2 yıldır 2002 model almera 1,5 sedan comfort kullanıyorum. orjinal 104 bin km'de ve 2. sahibiyim. evim sarıyer tarafında, iş yerim mahmutbey'de. bu güzargah eğer trafik açıksa şehirler arası yol gibidir ama trafik sıkışırsa da ızdırap olur. her ay başında maaşımı alınca 1 depo benzin alırım genelde ve ortalama olarak 750 yol giderim. yazın klima açık olur, kışın da fazla trafik olur ama ortalamam bu civarda. hiç tüp takılmamış benzinli araç.
    eksileri:
    süspansiyonları serttir. performansı özellikle yokuşlarda zayıftır.
    artıları:
    donanımı yeterlidir, 4 cam otomatik, 2 hava yastığı, abs, klima hatta uzaktan kumandadan kapattığınızda camlar otomatik kapanır. parçası pahalı değildir, sağlamdır, masrafsızdır sizi yolda bırakmaz. yol tutuşunda, uzun yolda gidişinde bir problem yoktur. 10 yaşındaki almera size en azından bugünün b sınıfı standartları sağlar.

az biraz para kazanıp autoshow'da da yeni arabaları görünce geçenlerde satmaya yeltendim, sahibinden'e ilanı koyduktan 3 gün sonra park halindeyken bir kamyon arka çamurlukta derin bir çizik oluşturup, sağ arka far setini komple uçurdu :( öncesinde lokal ufak tefek boyalar dışında bir hasarı olmayan arabamın ilk hasarı oluştu. bunu ilahi bir işaret olarak algıladım ve en azından yaza kadar beraberiz yine arabamla :)

kısacası, sağlam sorunsuz normal tüketimi olan vasat performanslı kaliteli bir araçtır, 16.000 civarına alınır.

• Selm 2001 nisan almera luwurk modeli var arka sitop lari cikmasini nasil bulurum yardimci olursaniz sevinirim

• Bide prcasi pahali diyorlar dogrumu ben yeni aldim aydinlatirsaniz sevinirim saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 05419487076 -- 23 Ocak 2018; 11:13:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.