Şimdi Ara

Toyota Yaris. İzlenimler, Kıyaslama... (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
12
Favori
146.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar yarisine tup taktiran oldu mu. olduysa hangi marka uyumlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jakess kullanıcısına yanıt
    Aracım 2012 Cool Multidrive S benzinli. 16000 km'de.

Yakıt uyarı ışığı yandığında araç yaklaşık 33-34 L benzin alıyor. Bu yakıtla da Ankara şehir içi koşullarında yaklaşık 400-450 km arası yol yapıyor. Başından beri böyle diyebilirim. Sizin için de değişen fazla bir şey olmayacak.
  • 1.33 manuel yaris kullanicilari araciniz bosta rolanti deviri nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 28 Ocak 2015; 14:55:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bonussimo kullanıcısına yanıt
    merhaba bende sonkardan aldim 1000kmde bedava bakim vardi dimi yanlis hatirlamiyosam yoksa 3000 miydi o

• jakess kullanıcısına yanıt
    1000 km de bedava bakım var yağını suyunu falan kontrol ediyor sadece
  • Anlaşılan herkes yakıttan muzdarip. Ekim ayinda fun miltidrive s otomatik aldım,3200 km oldu depo tam dolubiken 450 km civarı yol gidiyor. Insanlar biraz bekle zamanla oturur diyorlar ama burası türkiye benzin fiyatları yerinde durmuyor. Neyse seviyorum kendisini yine de.

• quote:

Orijinalden alıntı: bachus

Anlaşılan herkes yakıttan muzdarip. Ekim ayinda fun miltidrive s otomatik aldım,3200 km oldu depo tam dolubiken 450 km civarı yol gidiyor. Insanlar biraz bekle zamanla oturur diyorlar ama burası türkiye benzin fiyatları yerinde durmuyor. Neyse seviyorum kendisini yine de.

Bende de Fun special multidrive s var,ilk aldığımda şehiriçi 8 litre civarı yakıyordu,oda tam depoda 500km eder.Şuan şehiriçi 7-7.2 civarı yakıyor, buda yaklaşık 550km eder. Tabi şehirden şehire farkeder.Dediğim değerler Samsun'da elde ettiğim değerler. 10 gün önce Yaris'le ilk uzun yol deneyimimi gerçekleştirdim(Samsun-İnegöl). Tam depo ile yola çıktım Eskişehir'e girmeden tekrar benzin aldım,benzin alırken depoda 70km'lik daha benzin vardı.Yani 40 lire benzin yaklaşık 760 km yol götürdü.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanri12

quote:

Orijinalden alıntı: bachus

Anlaşılan herkes yakıttan muzdarip. Ekim ayinda fun miltidrive s otomatik aldım,3200 km oldu depo tam dolubiken 450 km civarı yol gidiyor. Insanlar biraz bekle zamanla oturur diyorlar ama burası türkiye benzin fiyatları yerinde durmuyor. Neyse seviyorum kendisini yine de.

Bende de Fun special multidrive s var,ilk aldığımda şehiriçi 8 litre civarı yakıyordu,oda tam depoda 500km eder.Şuan şehiriçi 7-7.2 civarı yakıyor, buda yaklaşık 550km eder. Tabi şehirden şehire farkeder.Dediğim değerler Samsun'da elde ettiğim değerler. 10 gün önce Yaris'le ilk uzun yol deneyimimi gerçekleştirdim(Samsun-İnegöl). Tam depo ile yola çıktım Eskişehir'e girmeden tekrar benzin aldım,benzin alırken depoda 70km'lik daha benzin vardı.Yani 40 lire benzin yaklaşık 760 km yol götürdü.

Aslında haklısınız. Ben bir konuyu göz ardı ettim. Zira özellikle son bir aydır hava sıcaklığı kaynaklı olarak -gereksiz belki de bilmiyorum ama - arabayı hareket ettirmeden evvel bir süre çalıştırıp ısınmasini bekleyip öyle hareket ettiriyordum. E haliyle de araç orda da yakıt tüketiyor. Yani aşağı yukarı sizin dediğinize geliyor duru.

• Merhabalar,

VW Polo 1,2 Tsi Dsg ile Yaris 1.33 cool multidrive s arasında kaldım.

Yarisi incelerken dikkatimi çeken bir konu oldu.Başlığın ilk sayfalarında multidrive s' in yakıt tüketimi fabrika verisi 6,3 lt olduğu yazılmış.
    İnternet sitesini incelediğimde ise 5,1 lt. yazıyor.2012-2013 te satılan 1.33 multidrive ile 2015 multidrive arasında bu kadar fark olması şaşırttı beni.
    Bu modeller arasında değişen bir şeyler mi var acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonussimo

herkese merhaba
    2014 yaris cool benzinli otomatik aracımın bugün 10000 km bakımını toyota sonkar yenibosnada 445 tl yaptırdım.
    sonrasında farkettim ki verdikleri kağıtta bir sonraki bakımı 20000 km ya da 6 ay sonrasında yaptırınız yazıyor.
    bir yanlışlık mı var yoksa gerçekten 20000 gelmese de 6 ay sonra mı yeni bakımı yaptırmalıyım?

Yaris incelemelerim sırasında bakım maliyetlerinin diger modellere gore düşük olmasini olumlu özellikler arasında yazmıştım ama sizin verdiğiniz ücret de gözüme fazla geldi.polo dan farkı yok neredeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: cumhur_a

Merhabalar,

Yarisi incelerken dikkatimi çeken bir konu oldu.Başlığın ilk sayfalarında multidrive s' in yakıt tüketimi fabrika verisi 6,3 lt olduğu yazılmış.
    İnternet sitesini incelediğimde ise 5,1 lt. yazıyor.2012-2013 te satılan 1.33 multidrive ile 2015 multidrive arasında bu kadar fark olması şaşırttı beni.

Bir karışıklık olmasın,sehir içi tüketimi 6.3,karmaşık tüketim 5.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanri12

quote:

Orijinalden alıntı: cumhur_a

Merhabalar,

Bir karışıklık olmasın,sehir içi tüketimi 6.3,karmaşık tüketim 5.1

Haklısınız,uyarınızdan sonra dikkatli inceledim.Dediğiniz gibiymiş.
    Diğer markalardan alışkanlık en üstte şehir içi olur genelde,aldanmışım ;)

• MMX 166 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bendede manuel style paket var 2012 model, araç rolantisi 9000 lerde bazen bunun altına düştüğüde oluyor 8000 e yaklaşabiliyor.

• Arkadaslar 2015 model yarislerde panaromik cam tavandaki gunes koruma paneli neden bu kadar dandik yapmislar ya? İnanilmaz ince ve sicak gunes altinda pisirir resmen iceriyi? Bi caresi varmi engellemenin?

• arkadaşar 2015 model cool muldrive s aldım kayseriden araç daha 300km yaptım genelde 10 litre yakıyor canım cok sıkılıyor yakıt konusunda. 1000 km bakımına gittikten sonra tüketim düşer mi? Ama onun dışında araçtan cok memnunum. Şehiriçi trafiğinde kullanıyorum. ve cok ışıkta bekliyorum.
  • gordon01 G kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 2013 model manuel var 23binde motorlar aynı kıloda hemen hemen aynıdır.
    Bence bu kadar çok yakmaması lazım aracınızın tabi sehıre surus tarzına mevsım gıbı pekcok durum soz konusu ama bu kadar olmamalı
    aynı sehırde aynı aracı suren varsa kıyaslama sansınız olabılır.
    Bızım arac az once baktım 6,7lt de, kara kısta -15 konyada 7.3lt yı gectıgını gormedık araba esımde genelde
    arasıra bende surerım esım hep sakın surdugu ıcın arabayı zaman zaman gazlarım ozaman bıle bu degerlerın uzerıne cıkmadı.
    Yazın normal kullanımda bız 5lt ıle 5,7 arası gıder gelır sehır ıcı tabı Konya ne kadar baz alınır sehır ıcı olarak orası ayrı ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Arkadaslar 2015 model yarislerde panaromik cam tavandaki gunes koruma paneli neden bu kadar dandik yapmislar ya? İnanilmaz ince ve sicak gunes altinda pisirir resmen iceriyi? Bi caresi varmi engellemenin?

benimde dikkatimi çekti. acaba cam tavana film mi çektirilmeli.
    bir de eski cam tavan honda jazz lara bakıyorum ve de yeni yarislere. Balkondan bakınca yarislerin içini görebiliyorken jazz ın içi gözükmüyor. Yani yarislerde kalitesiz bir cam tavan mı oluyor mu bilemiyorum ama böyle bir durumla karşılaştım.
  • skywindow açılıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

skywindow açılıyor mu?

skypack diye geçiyor bizim yarisde hayır açılmıyor.

• Merhaba, bende 2015 olarak aracı yeni aldım. henüz 120km de. sol taraftan benzer tıkırtılar bende de mevcut. sizde son durum nedir?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.