Şimdi Ara

Toyota Yaris. İzlenimler, Kıyaslama... (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
12
Favori
146.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Toyota Yaris'te devir saati olur diye düşünüyorum.
  • Toyota Yaris.  İzlenimler, Kıyaslama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

Toyota Yaris.  İzlenimler, Kıyaslama...

Gösterge tablosunda soldaki termometre de ortadakini anlayamadım.
  • toyota 2012 yarislerin fiyatlarini aciklamamis, demek ki yenisi yakin zamanda geliyor.
  • Güncel kasa Yaris fiyatları. Donanım bence yeterli. 2012 model Yaris fiyatları bundan sonra Yeni kasa Yaris fiyatları olacak. Beklenti en azından aynı donanım seviyesi ve aynı fiyatlar. Yeni kasa Yaris beklentileri karşılayacak görüşündeyim.

Yaris 1.0 Terra Sporty 29,900 29,900
    Yaris 1.33 Terra Sporty (Stop&Start Sistemsiz) 34,100 33,600
    Yaris 1.33 Terra Sporty M/M 36,100 35,600
    Yaris 1.33 Sol (Stop&Start Sistemsiz)* 38,600 38,100
    Yaris 1.33 Sol M/M 40,600 40,100
    Yaris Dizel 1.4 D-4D Terra Sporty 38,500 38,000
    Yaris Dizel 1.4 D-4D Terra Sporty M/M 40,800 40,300
    Yaris Opsiyon Fiyatı *Stop & Start Sistemi 300
  • DÜNYANIN EN DEĞERLİ OTOMOBİL MARKASI

Toyota, Interbrand Marka Danışmanlığı Ajansı tarafından gerçekleştirilen "Dünyanın En Değerli Markaları” araştırmasının otomobil kategorisinde geçen yıl olduğu gibi yine zirveye yerleşti. Araştırmaya göre Toyota, Japonya’da meydana gelen deprem ve tsunamiden etkilenmesine rağmen marka değerini artırmayı başardı.

Toyota, Interbrand'in bu yılki "Dünyanın En Değerli Markaları” araştırmasının otomobil kategorisinde yine zirvede yer aldı. Kategorisinde geçtiğimiz yılın da birincisi olan Toyota, bu yıl 12'ncisi düzenlenen araştırmanın sonuçlarına göre; yaşanan deprem ve tsunami felaketinin yaralarını çabuk sardı. Interbrand araştırması, dünyanın en değerli markalarının geçen yıldan bu yana yaşadıkları değişimin ve performanslarının ölçümlenmesiyle hazırlanıyor.

"Dünyanın En Değerli Markaları” araştırmasında 2011 yılında da zirveyi kaptırmayan Toyota, otomobil endüstrisindeki lider kimliğini pekiştirirken marka değerini de bir önceki yıla göre yüzde 6 oranında artırmayı başardı. Araştırma sonuçlarında, Toyota’nın güvenlik ve kalitenin yanında çevreci teknolojilerin gelişmesi için yarattığı maddi kaynak ile geliştirdiği çevreye saygılı ürün ve yatırımlarının önemine de vurgu yapıldı.

Interbrand "Dünyanın En Değerli Markaları” araştırması, global olarak markalaşmış ürün ve hizmetlerin finansal performansı, satın alma sürecinde markanın rolü ve markanın güçlülüğü kriterleri baz alınarak hazırlanıyor. (Arabam. com)

• Yeni Toyota Yaris'de devir göstergesi var mı tartışmasına cevap aşağıda. İşte devir göstergesi.

(Alıntı)
  • benzinli motoru 1.300 cc nin atında kalsaymış daha mantıklı olurmuş. toyata tr ye özel motor üretecek hali yok ya. diyenler olacaktır. ancak, vw de tr ye özel araç üretmiyor ama 1.2 tsi 1.6 tdi üreterek hacimlere dikkat ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

benzinli motoru 1.300 cc nin atında kalsaymış daha mantıklı olurmuş. toyata tr ye özel motor üretecek hali yok ya. diyenler olacaktır. ancak, vw de tr ye özel araç üretmiyor ama 1.2 tsi 1.6 tdi üreterek hacimlere dikkat ediyor.

Bencede 1.3"un altinda olsa iyi olurdu. Ust dilim vergi dilimine giriyor. 1.6 turbolu 170-180hp lik motorla ayni vergiyi vermek garip oluyor bence.
  • Bu sorun suzukide de var. 1.301 dedimmi bitti. Fazladan bakım parasını devlete ödüyorsunuz.
  • Bugün cep telefonuma Toyota'dan bir mesaj geldi. Şartlar uygun olursa etkinliğe katılacağım.

22-30 Ekim'de "Yeni Yaris Keşif Haftası" düzenlenecek. Yani Türkiye tanıtımı yapılacak ve test sürüşleri yaptırılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Bugün cep telefonuma Toyota'dan bir mesaj geldi. Şartlar uygun olursa etkinliğe katılacağım.

22-30 Ekim'de "Yeni Yaris Keşif Haftası" düzenlenecek. Yani Türkiye tanıtımı yapılacak ve test sürüşleri yaptırılacak.

bana da aynı mesaj geldi keşke imkan olsada gidebilsem.
  • Küçücük arabaya kürek kadar koltuk kafalığı koymuşlar Aynısı Avensis'de de var ve ona da yakışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rx-8

quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orijinalden alıntı: Rx-8

quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Ben beğendim.

neresini beğendin iğrenç bence hele ön facia toyota salak tasarımlarına devam ediyor

Saygısızlık olarak anlamayın lutfen ama sızce puntodan daha guzel gorunmuyormu?

yo hayır neden saygısızlık olsun punto ama hangi punto grande punto dan güzel asla duramaz ama son çıkan evo ların ön tarafını bende beğenmiyorum çok bozdular bıyıklı amca gibi

Iste tamda burda zevkler devreye gırer.Bana gore de g. puntonun (Yenı yarıse gore) salakca bı tasarımı var

o zaman senin zevkine .ıçayım baby maserati denilen araca salakça diyorsan

• Arkadaşlar Eşime yokuşta kaydırmayan bir araç almak istiyorum. Yeni yarislerin yokuş kalkış desteği varmı yada yokuşlarda kaydırır mı?
  • Yeni Toyota Yaris'te malzeme kalitesi artırılmış. İç mekan ve bagaj önceki versiyondan daha geniş. Köşeli hatlarıyla çok iddialı hele gelmiş.

• ÖTV ayarlamasından Yaris'in etkilelnmemesi sevindirici.
  • Toyota'nın "Müşteri memnuniyeti" illkesinin gerçek olduğu bir kere daha ortaya çıktı. Toyota'nın bu ilkesinin bütün araç firmalarına örnek olması gerekir.

Deneme sürüşü ve tanıtım için Toyota'dan gelen telefona " Hayır" diyemedim. 22-28 Ekim arası İnşallah deneme sürüşü yapıp burada paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 20 Ekim 2011; 9:57:51 >
  • Yeni Toyota Yaris Türkiye'de. Bayilerde ziyaretçilerini bekliyor.
  • evet diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.