Şimdi Ara

Toyota Yaris mi Honda jazz mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
5.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Megane'ın yakıtı gerçekten az açıkcası ne anlık tüketime bakıyorum nede gaza ne kadar bastığıma dikkat ediyorum gayet seri kullanıyorum aracı nedense dizelin verdiği bi rahatlık var bu tarz bi kullanımla şuanki ortalamam 6.2lt/100km bu ortalamada 90km hızla tem'de gitmekde var 1 saatte 3km'lik yolu gitmekde yani karışık biraz.Birde araç biraz yeni olduğu için henüz (2800km'de) birde seri kullandığım için tüketim biraz fazla. 10000km civarında herhalde 5.5-6lt civarlarına düşer tüketim.Bu konuda dizel olduğu için tabiiki iyi.Şehirdışındada jazz'la bir dizel kadar tüketim yapabilirsiniz çok rahat 4.0-4.5lt civarı tüketim oluyor jazz'da şehirdışında bir dizelin yapıcağı en fazla budur zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerf

Megane'ın yakıtı gerçekten az açıkcası ne anlık tüketime bakıyorum nede gaza ne kadar bastığıma dikkat ediyorum gayet seri kullanıyorum aracı nedense dizelin verdiği bi rahatlık var bu tarz bi kullanımla şuanki ortalamam 6.2lt/100km bu ortalamada 90km hızla tem'de gitmekde var 1 saatte 3km'lik yolu gitmekde yani karışık biraz.Birde araç biraz yeni olduğu için henüz (2800km'de) birde seri kullandığım için tüketim biraz fazla. 10000km civarında herhalde 5.5-6lt civarlarına düşer tüketim.Bu konuda dizel olduğu için tabiiki iyi.Şehirdışındada jazz'la bir dizel kadar tüketim yapabilirsiniz çok rahat 4.0-4.5lt civarı tüketim oluyor jazz'da şehirdışında bir dizelin yapıcağı en fazla budur zaten.

bu arada yukarıdaki video görünmüyor.bu tüketim verileri gercekten beni daha mutlu etti demekki doğru karar vermişiz teşekkürler...

• dizel oluşu güzel yarisin ama ne içinde nede dışında bi tip var açıkcası bana göre

jazz çok daha şekilli ve geniş bir araç onun yanında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: can206

quote:

Orijinalden alıntı: omerf

Megane'ın yakıtı gerçekten az açıkcası ne anlık tüketime bakıyorum nede gaza ne kadar bastığıma dikkat ediyorum gayet seri kullanıyorum aracı nedense dizelin verdiği bi rahatlık var bu tarz bi kullanımla şuanki ortalamam 6.2lt/100km bu ortalamada 90km hızla tem'de gitmekde var 1 saatte 3km'lik yolu gitmekde yani karışık biraz.Birde araç biraz yeni olduğu için henüz (2800km'de) birde seri kullandığım için tüketim biraz fazla. 10000km civarında herhalde 5.5-6lt civarlarına düşer tüketim.Bu konuda dizel olduğu için tabiiki iyi.Şehirdışındada jazz'la bir dizel kadar tüketim yapabilirsiniz çok rahat 4.0-4.5lt civarı tüketim oluyor jazz'da şehirdışında bir dizelin yapıcağı en fazla budur zaten.

bu arada yukarıdaki video görünmüyor.bu tüketim verileri gercekten beni daha mutlu etti demekki doğru karar vermişiz teşekkürler...

www.vtunnel.com'a girip youtube linkini kopyalayıp izleyebilirsin.

Bendeki jazz manueldi o videodaki araçda manuel haksız değilmişim araç gerçekten güzel gidiyor

http://www.youtube.com/watch?v=5Ahmr8i-9cQ

• Jazzınn 0-100'de fabrika verisinden daha iyi değer verdiğine inanırım.Çünkü Yaristede aynı durum var.

Bu farklılık bence şundan kaynaklanıyor.Ben aracı ilk aldığımda şu anki haline göre resmen gitmiyordu.Sanırım ölçümler ilk 2-3bin km'ye göre yapılıyor.
  • Ahh birde şu japonların klasik yol-rüzgar sesi alması olmasa. Gerçi 90-100KM ye kadar sorun yok. Ondan sonrası rahatsız ediyor.

Micra
    Colt
    City
    Jazz
    Yaris

Bu araçları kısa süreliğine de olsa deneyimledim. Hepsinin ortak özelliği zayıf yalıtım. Bu sınıfta Corsa-Polo ve Jazz başarılı buluyorum. Gerçi uzun süre japon araçı kullanan ve alışanlar yalıtımı normal bulanlar da çoğunluktadır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.