Şimdi Ara

Toyota, %100 elektrikli C-HR+'ı tanıttı: İşte tasarımı ve özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
4.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İçi hemen hemen yeni prius ile aynı. Priusun test videolarını izledim. Direksiyon simidinin üstü kadranı kapatıyor hiç görülmüyor diye kızanlar vardı:

C-HR+ içi:

Toyota, %100 elektrikli C-HR+'ı tanıttı: İşte tasarımı ve özellikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 19 Mart 2025; 1:12:53 >
  • Stones kullanıcısına yanıt
    Müstakil olmasına gerek yok artık sitelere de şarj istasyonları kurulabiliyor. Gerek kendi elektriğinizden alabiliyorsunuz gerekse ayrı ortak alandan alınıp belirli bir fiyata tabi tutulup parayı havuza katabiliyorsunuz. Aracın sürekli şarjda kalmasına gerek yok. Şehir içi dur kalklı trafikte araç doğru düzgün elektrik tüketmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • UçamayanHollandalı kullanıcısına yanıt

Kendiniz de diyorsunuz, "Sitelerde" Türkiye'de evet site çok ama bireysel apartman daha çok. Toyota'nın arge çalışmaları vardı sanırım 1000+km diye. Belki bunu ilk byd yapar. Ne zaman +1000km olur o zaman apartman, gecekondu demeden durumu olanlar yönelir hep. Bir de byd gibi 5 dakikada 400km menzil verince tamam o iş :)

Aslında byd'nin son çıkardığı 5 dakika şarj 400km menzil şimdiden dikkat çekti.

• Stones kullanıcısına yanıt
    Evet bir bakıma haklısınız apartman çok hatta bazı yerlerde park sorunları da var. Otopark olayını geçtim yol kenarına bile aç koyamıyorsunuz. Kaldırımlara teker çıkaran var yada bildiginiz kaldırıma park edenler var. Fosil yakıt bir süre daha olacağı için elektrikli araçlara talep yine düşük olacak olsunda zaten. Evet Byd'nin haberlerini bende takip ediyorum. Umarım 1000 km menzilleri biz de görürüz ülkemizde ve ulaşılabilirliğimiz kolay olur,sadece görmek yetmez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.