Şimdi Ara

Toyota, %100 elektrikli C-HR+'ı tanıttı: İşte tasarımı ve özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
4.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyatı uygun olursa gerisini tesla düşünsün

• Keşke Türkiye’de üretilse, mevcut C-HR’ı ne kadar sevsem de hibritler 1.8 litreden başladığı için arabadan çok vergiye para veriyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tans61 kullanıcısına yanıt
    Ben tam anlayamıyorum Lexus RZ getiriliyor. Burada bir istisna mı var acaba?

• Bir araç ne kadar güzel olursa olsun, sürücü ekranı basit bir tablet oldu mu tadı kaçıyor.

Oraya güzel bir tabla koysana, ne o öyle 7 inç tablet gibi.

• Türkiye'de üretilirse acayip tutacağına inanıyorum bu modelin. Şimdiden hayallerimi süslemeye başladı bile. Toyota, %100 elektrikli C-HR+'ı tanıttı: İşte tasarımı ve özellikleri 

• Rakipleri gibi 1.5 milyon TL'nin altında kalmalı fiyat, yoksa ölü doğar.

Benim tanıdığım Toyota kendine Tesla Y'yi rakip görüp, en ucuz 1.7 milyon olarak girer piyasaya.

• efsane külllerinden tekrar doğmuş

güzel görünüyor.

yanlış hatırlamıyorsam araç ingilterede satışta

toyota globalde ve özellikle amerikada farklı bir seviyede..

Toyota, %100 elektrikli C-HR+'ı tanıttı: İşte tasarımı ve özellikleri
    Toyota, %100 elektrikli C-HR+'ı tanıttı: İşte tasarımı ve özellikleritoyota gb
    All-New, All-Electric Toyota C-HR+ | Electric SUV | Toyota UK
    https://www.toyota.co.uk/new-cars/coming-soon/c-hr-plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 12 Mart 2025; 21:54:7 >
  • ccecy kullanıcısına yanıt

alay etmeye çalışırken alay konusu olmak

toyota bayilerini ara sor

sana söylesinler son durumu

resmi olarak

• Altaicwolves A kullanıcısına yanıt
    Yarısından çoğu Hindistan satışları, Suzuki-Maruti'nin ortaklığında üretim var orada, Hindistan pazarında %40 pazar payına sahip Suzuki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tans61 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'ye gelmeyebilir ama 20 servis ile alakası yok, o Çinli firmalar eskisi gibi satıp kaçmasın diye yapılmış bir düzenleme. Lexus elektrikliler satılabiliyor, Toyota bZ4x in 4x4 ikiz kardeşi olan ve 11 ilde 12 bayisi/servisi olan Subaru'nun Solterra modeli satılabiliyor. Togg ve diğer yerli üreticileri fazla bozmadıktan sonra isterlerse satarlar. Ama ÖTV muafiyetinde yerli sınırlaması ile devlet kıyak geçti yerlilere, iç pazarda ihtiyaçları yok şimdilik, keyifleri yerinde. Mesele Togg'u fazla incitmemek yani, yoksa Çinli üreticiler dışındakiler istediği modeli satar.

• ccecy kullanıcısına yanıt
    Toyota, %100 elektrikli C-HR+'ı tanıttı: İşte tasarımı ve özellikleri

Hybrid efsanesi 1997 den beri devamke😂

• Çok güzel bee! Bir Toyota alamadan geçiyor ömür.

• UçamayanHollandalı kullanıcısına yanıt

Bizim insanımız üşengeç. Şahsen bende 1000km+ menzil tercih ederim. Bu bir tercih meselesi. Ama bir kaç yılda ama yıllar sonra bu gerçekleşecektir. 600km menzil deyip ki, 600km'e kadar diyor. Klimayı açtın, +100km/h üstüne biraz bastın oldu sana 350km. İfrit oluyorum şu kadar km'ye kadar diye dümenden söylemeleri.

Bir kere de klima açık, 120km/h ile 600km gider diyeni görelim  

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

alay etmeye çalışırken alay konusu olmak

toyota bayilerini ara sor

sana söylesinler son durumu

resmi olarak

Elektrikli araçlarda gelecek yok biz yapmayacağız diyip paldır küldür %100 elektrikli araç yapan mı yoksa neden Hybrid değil de elektrikli diye soran mı alay konusu? Madem satışlar çok iyi geleceğe inanıyorsun git bakalım gittiğin yoldan ne değişti? Sorum buydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccecy -- 13 Mart 2025; 9:32:19 >
  • Hem toyota, hem elektrikli, bir toyota hayranı olarak sabırsızlıkla bekliyorum. BYD gibi makul fiyatla gelirse corolla ile takas etmek süper olurdu...

• Opel böyle giderse kepenkleri indirir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stones kullanıcısına yanıt
    Elektrikli araçlar uzun yol araçları değildir. Şehir içi söylenen km verilerine ulaşabiliyorsun. 350 menzil verilen aracımla şehir içinde 364km yol kat ettim. Karmada 320 km yol kat ettim. Bu verileri ne kadar yukarı çekmek istiyorsan ayağında pedaldan o kadar uzak olacak. Coğrafi şartlarda çok etkiliyor tabi sürekli yokuş çıkılan bir yerde yaşıyorsan aracın ağırlığını da göz önüne alırsak sürekli bir enerji tüketimi olacak buda pilin daha hızlı bitmesi demek. Uzun yolda yaptım hatta tatilim dönüşü Balıkesir Havran da Kocaseyit'e gittim. Köy oldukça yukarı da şarj bir hayli harcadım ama inerkende aynı şekilde geri kazanımdan şarj ettim aracımı. Tavsiye ederim Kocaseyite gitmediyseniz gidin derim.

• bir toyotamız olacak mı şu hayatta, pehhhh

• Bu saf elektrikli araçlar 2010 dan bu yana 15 senedir menzilde 100-200km arttı orda da yıllardır 500-600 km lerde kitlendi kaldı ..
    Lafa gelince 15 sene önce 10 seneye kalmıycak menzil 1500-2 bin km lere çıkıcak deniyordu.. hala menzil nerdeyse olduğu yerde sayıyor .. 2015 model s 540km menzili varken şimdiki model s lerde 604km menzil var ..

Phev almadan önce bev çok düşünmüştüm ama bu menzilleri gördükçe phev almakla iyi yapmışım diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UçamayanHollandalı kullanıcısına yanıt

Türkiye'de kaç kişinin evi müstakil? Hele istanbul gibi bir yerde? Nasıl dolduracaksınız bunu sürekli?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.