Şimdi Ara

Toyotacılar Yardım???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç kıyaslama bölümünde sormuştum ama istediğim cevabı alamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
    1991 model 1.6 xl klimalı lpg li(ruhsata işli) corolla var. 150.000 km de. kaportası falan da çok düzgün görünüyor. 8000 ytl param var. sizce almalı mıyım. yoksa başka bir şey mi tavsiye dedrsiniz?

• Bence fiyat cok abartılı degil tabi ama yinede bi bak istersenn güzel araçlar var..

http://www.otoilan.com/
  • o kadar para o model arabaya verilmez 9-10 Milyar liraya 1999-2000 model corolla'lar var..
  • evet fiyat fazla
  • Bencede fiyat fazla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr_rider

o kadar para o model arabaya verilmez 9-10 Milyar liraya 1999-2000 model corolla'lar var..

nerede var arkadaşım? haber verirsen ilgilenirim hemen.
  • Para verilmez dediginiz araba nın kardeşi 351000 Km de daha tamir yüzü görmemiş, motoru tertemiz, Bursada kullanılıyor...Hiç bir masraf yok...Normal bakımlar dışında... Toyota corolla alacagım yardım yazan bir topikte yazdım...Okuyunuz... Peşin 12 mlyr teklif ediliyor sahibi satmıyorum hiç bir şikayetim yok...Niye satacagım diyor...İnce toyota....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 9 Mart 2007; 10:30:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen C4 EASY Lütfen yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gavarnor

Arkadaşlar araç kıyaslama bölümünde sormuştum ama istediğim cevabı alamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
    1991 model 1.6 xl klimalı lpg li(ruhsata işli) corolla var. 150.000 km de. kaportası falan da çok düzgün görünüyor. 8000 ytl param var. sizce almalı mıyım. yoksa başka bir şey mi tavsiye dedrsiniz?

arkadaşım içine sindiyse al fiyat biraz yüksek olabilir ama araç diriyse hiç kaçırma..
  • en cok tutan kasa ise bu model onların kilometre omru en az 400bin kmdir. motorlarının omru.

lakin lpg ile kullanım motorun omrunu biraz kısaltır. ne kadar kullanmıs onu ogrenin. ben en cok tutan kasa icin konusuyorum. o kasa ile rahat 250bin km yapabiirsiniz.

tabi lpg olayı onemli, nerde yaptırmıs, lisanslı yermiymis, lpg de sorun cıkartırsa nereye gideceksiniz bunları ogreninin. araba hasar gormusmu buda onemli, mesela bir arkadasım 2000 model corollasını onden vurdu ve on takımları degistirdi, eskisinden iyi oldu diyor ama yinede orjinali en iyisidir.

yani ozenli kullanılmıs temiz bir araba ise - sadece toyota corolla icin konusuyorum yanlıs anlasılmasın, diger arabalarla karıstırmayın- deger ama onemli olan oyle bir tane bulmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 9 Mart 2007; 22:54:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.