Şimdi Ara

Toyotaların neden genelde açılır tavanı yoktur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TheBlackkk

dostum yeni corolla sedanı incelemedim sadece 2006 model corolla hb incelemiştim

kendimden alıntı yapıp tekrar soruyorum..

ön konsolun sadeliği ile elektronik aksam azlığı arasında nasıl bir ilişki kurdun? mesela senin fsi ında olup da corolla da olmayan herhangi bir elektronik işlev varmı?
  • quote:

ben elektronik derken donanımdan basetmedim onun içeriğini demek istedim
    mesela corollada 3 tane kablo var sa astrada 10 tane var gibi
    quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

quote:

dostum yeni corolla sedanı incelemedim sadece 2006 model corolla hb incelemiştim

ön konsolun sadeliği ile elektronik aksam azlığı arasında nasıl bir ilişki kurdun? mesela senin fsi ında olup da corolla da olmayan herhangi bir elektronik işlev varmı?

arabayı alırken kablo sayısı hangisinde en çok ona mı bakacam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussa -- 21 Şubat 2007; 0:17:16 >

• hayır araba ile ilgili bir dergide okumuştum
    quote:

Orjinalden alıntı: mussa

quote:

quote:

quote:

arabayı alırken kablo sayısı hangisi en çok ona mı bakacam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlackkk -- 21 Şubat 2007; 0:19:20 >

• quote:

quote:

quote:

E iyide o zaman toyota daha teknolojik bir araçtır.10 kablonun yaptığı işi 3 kabloyla yaptırıyolarmış baksanıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 21 Şubat 2007; 0:22:07 >

• gizli bi şey yazdın herhalde, görünmüyor!

EDİT: şimdi göründü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussa -- 21 Şubat 2007; 0:23:05 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yok hocam sende theblackk gibi dergide gördüğüne göre alacan

yahu malik mantıksızlıkta sınır tanımıyorsun cidden, eğer donanım olarak artısı yoksa fazladan kablo kullanmanın getirisi nedir?

• fazladan kablo kullanmak daha çok arıza yaratır
    ayrıca mussa konuyla ilgilen
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok hocam sende theblackk gibi dergide gördüğüne göre alacan

yahu malik mantıksızlıkta sınır tanımıyorsun cidden, eğer donanım olarak artısı yoksa fazladan kablo kullanmanın getirisi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlackkk -- 21 Şubat 2007; 1:17:41 >

• quote:

fazladan kablo kullanmak daha çok arıza yaratır
    ayrıca mussa konuyla ilgilen

ee tamam o zaman demek ki daha az kablo kullanmak daha iyi öyleyse!
    merak etme konuyla yeterince ilgiliyim!
  • quote:

en alt donanım sevisyesini koyarsan tabii öyle gözükür. bir de burdan yak!

Toyotaların neden genelde açılır tavanı yoktur?

Daha ne olsun kalite adına, ayrıca konuyu saptırmayın!

toyotanın sorunsuz olmasını neden çekemiyorlar anlamış değilim

görüldüğü gibi gayet şık güzel bir konsolo sahip siz gidipte boş aracın konsolunu koyarsanız tabi beğenilmez

• arkadaşlar konuyu tam dağıtmışsınaz haaa, arkadaş sadece sunroofu sormuş. sunroof olmamasının nedeni yerli üretim olması ithallerde var yerlide ise maliyetten dolayı kullanmıyorlar ama belki bu yeni kasada uygularlar çünki biz 2002 model honda aldık ve o dönemde hondada da yoktu sunroof ama sonradan (sanırım 2004 ten itibaren) yerli üretimede koydular. toyota corolla ile honda civic in birbirlrine önemli bir rakip olduğunu düşünürsek corollanın bu yeni kasasında sunroofu koymaması büyük hata olur. konunun dağılan kısmına gelince sorunsuzluk bence basitlik veya teknolojiklikten değil işi doğru yapmaktan kaynaklanıyor. şu bir gerçekki japonlar avrupalılardan daha ileride ve işlerini çok iyi yapıyorlar. sorunsuzluğun önemli bir nedeni parçalar arasındaki uyum ve kullanılan parçanın sağlamlığıdır. bu konuda da japonların daha iyi olduğunu söylemeye gerek yok herhalde

• toyotaya her hırsatta çamur atan arkadaşlara hak veriyorum ben de onların yerinde olsam aynısını yaparım belki düşünsenize yeni bir araç satın alıyorsunuz sonra öğreniyorsunuz ki daha uygun fiyata aynı donanıma sahip ve sorunsuzluğu nerdeyse tescillenmiş bir araç var ne kadar üzücü bu ruh hali içindeki bir insanın neler yapabileceğini düşünün.
  • Toyota sunroof u her donanımda kullanmayı tercih etmiyor, bu bir üretim politikası. Yoksa kullanamadığından değil. Corolla hb ve avensis in üst donanımlarında sunroof var. Ayrıca Toyota nın prestij markası Lexus taki elektronik sistemler Mercedes te yok, geçen haftaki autoshow dergisinde vardı.
  • http://www.dosyaekle.com/do2.php?x=Scan10001.BMP
    http://www.dosyaekle.com/do2.php?x=15427Scan10002.BMP

İkiside aynı Autoshow sayfası yalnız üstteki daha yüksek çözünürlüklüdür. Sayfada Mercedes ile Lexus un güvenlik donanımlarının karşılaştırılması var.

• quote:

Orjinalden alıntı: profurio

http://www.dosyaekle.com/do2.php?x=Scan10001.BMP
    http://www.dosyaekle.com/do2.php?x=15427Scan10002.BMP

İkiside aynı Autoshow sayfası yalnız üstteki daha yüksek çözünürlüklüdür. Sayfada Mercedes ile Lexus un güvenlik donanımlarının karşılaştırılması var.

Autoshow dergisini ben de okumuştum, ağzım açık kaldı resmen o güvenlik özelliklerini okurken.test almanya'da yapılmış ve devamı da gelecek, ancak şu an için lexus 1-0 öndeymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussa -- 22 Şubat 2007; 1:58:15 >

• toyota'ya laf yoksloganı bile karizma:today,tomarrow,toyota
  • neden sunroof yok cunku bizim insanimizin bir cogu neyi nasi kullanacağini bilmediği icin..

dizeli de bu yuzden gec türkiyeye getirdi toyota... iceri isik girmesinden daha önemli konular var....

türklerden baska otomatik kapanan sunroofu elinle engelleyip acmaya calisan varmidir ?? herseyi sonuna kadar kurcalamayi seven insanlariz buyuzden....
  • bizim bi abide TOROS var cok sorunlu diyo teyip kablolarında kaynaklanıomus cok kablo kullanmışlar saate gelen kablolar filan varya cok fazlaymıss....

malik yine sacmalamışın ya alıştık gerci ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __RaVe__® -- 22 Şubat 2007; 23:24:54 >
  • hadi ya bende sana alıştım gerçi
    benm burda anlattıgım nokta toyotayı küçük düşürmek değil farkındaysan
    toyotayla ilgili bir yazı okumuştum dergide onu dile getirdim
    quote:

Orjinalden alıntı: __RaVe__®

bizim bi abide TOROS var cok sorunlu diyo teyip kablolarında kaynaklanıomus cok kablo kullanmışlar saate gelen kablolar filan varya cok fazlaymıss....

malik yine sacmalamışın ya alıştık gerci ama

• quote:

getirme abicim sen git 0-100 denemelerine devam et eminim ki birgün 10 saniye barajını aşacaksın, bütün türkiye inanıyoruz arkandayız
  • Arkdaşlar farkındamısınız şuanda bana 3 tane pugcu sataşıyor
    Soylukan,Rave,Bestt ne diyebilirimki sizden başka kimsenin sikayeti yada sorunu yok
    hayr alamadıgım nokta şu neden hepsi pugcu yada neden hepsi anti-vw ci
    neden başka kimse bana sataşmıyorda bu aynı kişiler sataşıyor birbirine çelişkili hayr neden 3 ü pugu var yada neden 3 üde vw yi sevmiyen kişi dimi anlıyan anladı
    ben birsey demiyorum gelip kendisi sataşıyor yarası olan gocunur
    ama hiç bir vw ci girip onların forumunu topiğini rahatsız etmeyip gelip dewamlı vw topiğine göya vw yi karalamaya calışıyorlar

quote:

quote:

getirme abicim sen git 0-100 denemelerine devam et eminim ki birgün 10 saniye barajını aşacaksın, bütün türkiye inanıyoruz arkandayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlackkk -- 23 Şubat 2007; 0:14:43 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.