Şimdi Ara

Toyotaların neden genelde açılır tavanı yoktur? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TheBlackkk

Arkdaşlar farkındamısınız şuanda bana 3 tane pugcu sataşıyor
    Soylukan,Rave,Bestt ne diyebilirimki sizden başka kimsenin sikayeti yada sorunu yok
    hayr alamadıgım nokta şu neden hepsi pugcu yada neden hepsi anti-vw ci
    neden başka kimse bana sataşmıyorda bu aynı kişiler sataşıyor birbirine çelişkili hayr neden 3 ü pugu var yada neden 3 üde vw yi sevmiyen kişi dimi anlıyan anladı
    ben birsey demiyorum gelip kendisi sataşıyor yarası olan gocunur
    ama hiç bir vw ci girip onların forumunu topiğini rahatsız etmeyip gelip dewamlı vw topiğine göya vw yi karalamaya calışıyorlar

quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

quote:

toyotayla ilgili bir yazı okumuştum dergide onu dile getirdim

getirme abicim sen git 0-100 denemelerine devam et eminim ki birgün 10 saniye barajını aşacaksın, bütün türkiye inanıyoruz arkandayız

http://forum.donanimhaber.com/m_11960384/mpage_1/key_malikguzel//tm.htm#12041581

burada yaptığın saygısızlığa ne diyorsun??

• quote:

Soylukan,Rave,Bestt ne diyebilirimki sizden başka kimsenin sikayeti yada sorunu yok
    neden başka kimse bana sataşmıyorda bu aynı kişiler sataşıyor birbirine çelişkili hayr neden 3 ü pugu var yada neden 3 üde vw yi sevmiyen kişi dimi anlıyan anladı
    ama hiç bir vw ci girip onların forumunu topiğini rahatsız etmeyip gelip dewamlı vw topiğine göya vw yi karalamaya calışıyorlar

pek sevgili arkadaşım kimsenin sana sataştığı yok, bu başlıkta toyota ve kablo meselesinde ve diğer başlıklarda 0-100 hadisesinde değil bizimle, hiçkimseyle hemfikir olamadın ki sen, bir ton laf işittin hala da konuyu tepeye çıkarıp insanların bunu görmesini sağlıyorsun allah razı olsun senden gidip toyota bölümünde corollayı tartıştıkları yerde bile kendi videonu atmışsın orda da bi ton laf yiyip en sonunda corolla nın daha hızlı olduğunu kabul edip geri çekilmişin, hepsi duruyor isteyen baksın ve görsün kim fanatikmiş kim saldırganmış..

• DEMİN VW KÖSESİNDE SOYLUKAN VARDI ONDAN SONRA ORADAN CIKTI HEMEN BURDA BEST OLARAK CEVAP YAZDI BNU NERDENMİ ANLADIM ŞUAN 5 TANE DH SAYFASI AÇIK
    HEP TAKİP EDİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlackkk -- 23 Şubat 2007; 0:28:59 >
  • Başta oraya 0-100 başlğı açmış arkadaş sonrada kendi kendi yaptıgım videoyu koydum bunda ne var
    vede benmkisi daha iyi tamam normal verilerde onunkisi daha iyi olabilir dedim ama videoda benmkisi daha iyi
    videoda bu
    http://www.youtube.com/watch?v=p9CY-pp6YkE
    ben toyotayı küçük düşürmedm sadece elektronik le ilgili parçaları az kullanıyor vede sorunsuzdur böyle dedim
    quote:

quote:

pek sevgili arkadaşım kimsenin sana sataştığı yok, bu başlıkta toyota ve kablo meselesinde ve diğer başlıklarda 0-100 hadisesinde değil bizimle, hiçkimseyle hemfikir olamadın ki sen, bir ton laf işittin hala da konuyu tepeye çıkarıp insanların bunu görmesini sağlıyorsun allah razı olsun senden gidip toyota bölümünde corollayı tartıştıkları yerde bile kendi videonu atmışsın orda da bi ton laf yiyip en sonunda corolla nın daha hızlı olduğunu kabul edip geri çekilmişin, hepsi duruyor isteyen baksın ve görsün kim fanatikmiş kim saldırganmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlackkk -- 23 Şubat 2007; 0:28:35 >

• o videoyu herkese gösterip de komik duruma düşme istersen!
  • neresi komik bunun açıklarmısın
    quote:

Orjinalden alıntı: mussa

o videoyu herkese gösterip de komik duruma düşme istersen!
  • quote:

neresi komik bunun açıklarmısın
    quote:

Anladın sen onu!

EDİT: bu videoyu buraya koyman zaten saçma, bi konu başlığına bak istersen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussa -- 23 Şubat 2007; 0:34:42 >

• Toyota MR2 Cabrio

yanlış hatırlamıyorsam celica modelinin de cabriosu vardı..

quote:

Orjinalden alıntı: meganehb

yapmayı bilmiorlar cabrio toyotada yok benim bildiğim gerçekten bilmio olabilirler.
  • birsey anlamadım
    quote:

quote:

quote:

Anladın sen onu!

EDİT: bu videoyu buraya koyman zaten saçma, bi konu başlığına bak istersen!

• quote:

quote:

komik çünkü fsi ın ederi budur;http://www.youtube.com/watch?v=zzJhvtQEK1o

herkes kendini bayırdan aşağı salıp senin elde ettiğin değeri elde edebilir

• Benm yaptıgım nedir tsımi
    sen kendini bayırla kandırmaya dewam et
    quote:

quote:

quote:

komik çünkü fsi ın ederi budur;http://www.youtube.com/watch?v=zzJhvtQEK1o

herkes kendini bayırdan aşağı salıp senin elde ettiğin değeri elde edebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlackkk -- 23 Şubat 2007; 0:39:48 >

• Ya gitmeyin black'in üzerine bu kadar! toplanmış 3-5 pejocu ez babam ez.

Toyota'nın sorunsuzluğu mekaniğindendir.

Sunroof da niye yok? Toyota'nın estetik anlayışından dolayı.. Yeni Corolla'yı da gördük. 10 sene öncesinin tasarımları mevcut sağolsunlar. Ya bu kadar da zevksiz olunmaz ki.. Supra konsepti çok hoşuma gitti ama gerisi fıss
  • o zaman anlatiim, o video 0-100km videosu değil. 8-100 km videosu. bu da kafadan 1.5-2 sn farkeder. yani sen o araçla taş çatlasa en iyi 10.5-11 sn yapabilirsin.
  • 0-7 km hıza ulaşmak 1 saniye bile sürmez
    quote:

o zaman anlatiim, o video 0-100km videosu değil. 8-100 km videosu. bu da kafadan 1.5-2 sn farkeder. yani sen o araçla taş çatlasa en iyi 10.5-11 sn yapabilirsin.
  • Alın size modlu megane ile dizel focus 18'' jant ve otomatik aracın kalkışı
    yakında pug 307 ilede kalkıcaz görücez yani kalitesini pug ında bayır aşaımı sallanırsızın bayır yukarımı bilmiorum
    Slick lastik hazırlıklarımı yapıyorum
    Burada 3-4 tane pug cı toplayıp çocuğun üstüne gitmeye kalkmışsınız ama nafile

http://www.youtube.com/watch?v=p4raZKEnvvM

• zaten o kişilerin aynı oldugunu iddia ediyorum
    onlar bayır aşağı bile 10 saniyeyi zor görür
    quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

Alın size modlu megane ile dizel focus 18'' jant ve otomatik aracın kalkışı
    yakında pug 307 ilede kalkıcaz görücez yani kalitesini pug ında bayır aşaımı sallanırsızın bayır yukarımı bilmiorum
    Slick lastik hazırlıklarımı yapıyorum
    Burada 3-4 tane pug cı toplayıp çocuğun üstüne gitmeye kalkmışsınız ama nafile

http://www.youtube.com/watch?v=p4raZKEnvvM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlackkk -- 23 Şubat 2007; 1:05:10 >

• quote:

0-7 km hıza ulaşmak 1 saniye bile sürmez
    quote:

o zaman anlatiim, o video 0-100km videosu değil. 8-100 km videosu. bu da kafadan 1.5-2 sn farkeder. yani sen o araçla taş çatlasa en iyi 10.5-11 sn yapabilirsin.

inan bana sürer
    ayrıca sen de görüyorsun ki o sıfırdan kalkış değil, neden hala 0-100 km hızlanmayı 9 sn'de yaptım diyorsun?
  • 0-7 km hızlanma toros bile 1 saniyeden erken tamamlar
    quote:

quote:

0-7 km hıza ulaşmak 1 saniye bile sürmez
    quote:

inan bana sürer
    ayrıca sen de görüyorsun ki o sıfırdan kalkış değil, neden hala 0-100 km hızlanmayı 9 sn'de yaptım diyorsun?

• bence sen en iyisi gerçek 0-100 videosu koy daha iyi, o zaman görürüz kaç saniye'de yapıyor, tabii düz yol olsun!
  • kardeş inanmak istemeyen inanmaz bukadar bu 0-100 konusu uzamasın
    quote:

bence sen en iyisi gerçek 0-100 videosu koy daha iyi, o zaman görürüz kaç saniye'de yapıyor, tabii düz yol olsun!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.