Bildirim
toyotamı skodamı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Corollanın kasası eskidi artı octavia çok daha kaliteli bir otomobil.
Hatta platform kardeşi jettadan dahi daha kaliteli.
Tartışmasız octavia alınır.
Corolla alacaksanız yeni kasanın gelmesini bekleyin. -
octavia birçok konuda üstün -
yılbaşını bekleyn OCTAVİA makyajlanacak sanırım bilgin olsun tabii makyajlı octavia bu fiayattan olmaz sanırım bende JETTA var abim skoda istemedi eğer istese idi kesin octavia alırdım daha ucuz aynı malzeme hatta bazı yerleri daha kaliteli diyebilirim ELEGANS alın derim toyota nın dizelinde motor sorunu vardı 2010 ve 2011 modellerinde 2012 lerde durum ne bilmiyorum toyota da cc bile yok -
60 binlik versiyonunda Hız sabitleyici opsiyonu bile bulunmayan Corolla mı? uzak olsun. -
tş tereddütlerim vardı ama skoda okavia dizel 1.6 motor otomatik fites almayı düşünüyorum skodayı tanımadığım için sonradan sorun çıkartırsa diye korkuyordum elektronik aksam olsun kasasının tez dökülmesi gibi korkularım vardı -
tş tereddütlerim vardı ama skoda okavia dizel 1.6 motor otomatik fites almayı düşünüyorum skodayı tanımadığım için sonradan sorun çıkartırsa diye korkuyordum elektronik aksam olsun kasasının tez dökülmesi gibi korkularım vardı.toyota tutulan araba kasası sağlam diye düşünüyordum -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet1287
tş tereddütlerim vardı ama skoda okavia dizel 1.6 motor otomatik fites almayı düşünüyorum skodayı tanımadığım için sonradan sorun çıkartırsa diye korkuyordum elektronik aksam olsun kasasının tez dökülmesi gibi korkularım vardı.toyota tutulan araba kasası sağlam diye düşünüyordum
Sağlamlık istiyorsan tabii ki de toyota. Octavia güzel araba ama otomatiğini tavsiye etmem. Dsg ler hakkında o kadar şikayet varken o riski göze almazdım. Corolla da sağlam ama çok pahalı. Onun yerine auris tavsiye ederim. Dizelleri arasında 10bin tl fark var neredeyse. -
skoda -
quote:
tş tereddütlerim vardı ama skoda okavia dizel 1.6 motor otomatik fites almayı düşünüyorum skodayı tanımadığım için sonradan sorun çıkartırsa diye korkuyordum elektronik aksam olsun kasasının tez dökülmesi gibi korkularım vardı.toyota tutulan araba kasası sağlam diye düşünüyordum
Skoda da sonuçta volkswagen in ürettiği bir araç.Kalite olarak sıkıntın olmasın.Bizdede corolla 2012 model vardı bir ara dizeli.Dizellerinde kronik olarak yağ yakma sorunu var.Servise ilk birkaç gidişinde yağ ekleyip gönderiyorlar normal bu diyerek.3. 4. gidişinde diretince garanti kapsamında turboyu ve vakum pompasını değiştiriyorlar.Alanların 10 da 4 ünde gerçekleşen bir durum hemen hemen.O kadar donanımsız ve kronik sorunlu bir corolla yerine (sadece bu model için söylüyorum yoksa eski serilerine kimse laf söyleyemez) al octavia yı kafan rahat olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: theblackside
quote:
Skoda da sonuçta volkswagen in ürettiği bir araç.Kalite olarak sıkıntın olmasın.Bizdede corolla 2012 model vardı bir ara dizeli.Dizellerinde kronik olarak yağ yakma sorunu var.Servise ilk birkaç gidişinde yağ ekleyip gönderiyorlar normal bu diyerek.3. 4. gidişinde diretince garanti kapsamında turboyu ve vakum pompasını değiştiriyorlar.Alanların 10 da 4 ünde gerçekleşen bir durum hemen hemen.O kadar donanımsız ve kronik sorunlu bir corolla yerine (sadece bu model için söylüyorum yoksa eski serilerine kimse laf söyleyemez) al octavia yı kafan rahat olsun
bu yag eksilten yenı araclarda diyelim arac 10 bine gelmeden yag eklediler buna para alıyorlar mı? Cunku yenı aracta 5 binde fln yagı eksiltebilir kontrol edın dediler alırken.Normalde degişim aralıgı 15 bin km'de. Acaba garantiye giriyor mu 5 bindeki yag ekletme?
-
quote:
Orijinalden alıntı: plectrum
quote:
Orijinalden alıntı: theblackside
quote:
bu yag eksilten yenı araclarda diyelim arac 10 bine gelmeden yag eklediler buna para alıyorlar mı? Cunku yenı aracta 5 binde fln yagı eksiltebilir kontrol edın dediler alırken.Normalde degişim aralıgı 15 bin km'de. Acaba garantiye giriyor mu 5 bindeki yag ekletme?
Servisin iş güzerlığına kalmış o biraz.Normalde almamaları lazım ama bazı yerler alıyormuş.20 25 lira diye kimse de itiraz etmiyor pek herhalde.Yeni motorun bir miktar yağ yakması doğrudur.Fakat bu toyotalardaki sorun yaklaşık her 10 bin km de yağ deposunun yarıya yakınını yakması.
Fakat dediğim gibi bu her araçta meydana gelen bir durum değil ve garanti kapsamında dediğim parçalar değişiyor eğer biraz ısrarcı olursanız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 19 Kasım 2012; 22:51:01 >
-
cevaplarınız için teşekkür ederim sağolun -
tartışmasız toyota tabi bu benim fikrim -
İkiside taş gibi araba ben olsam toyotayı seçerdim ,bence kullanın hangisi zevkinize uygunsa onu alın. -
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
Corolla alacaksanız yeni kasanın gelmesini bekleyin.
Shadow her başlıkta şu Octaviayı övüyorsun ama
Corolla 2011de makyajlandı Octavia 2009da yani eskidi dediğin Corolla Octaviadan yeni
Kalite diyorsun neye göre kime göre?
Bana göre kaliteli C sınıfı araba çift hava yastığı+Abs'den ibaret olmaz olsa olsa B sınıfında olur kaldıki B sınıfı araçlarda bile bunlardan çok donanım var.
Üstelik C sınıfının en dar iç hacimlarinden biriside Octavia'da Corolladan daha fazla yakmasıda cabası -
quote:
Orijinalden alıntı: arjen553
quote:
Corolla 2011de makyajlandı Octavia 2009da yani eskidi dediğin Corolla Octaviadan yeni
Bana göre kaliteli C sınıfı araba çift hava yastığı+Abs'den ibaret olmaz olsa olsa B sınıfında olur kaldıki B sınıfı araçlarda bile bunlardan çok donanım var.
Üstelik C sınıfının en dar iç hacimlarinden biriside Octavia'da Corolladan daha fazla yakmasıda cabası
"Üstelik C sınıfının en dar iç hacimlarinden biriside Octavia'da" octavia ya binmediğiniz belli oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MYılmaz4646
quote:
Orijinalden alıntı: arjen553
quote:
Üstelik C sınıfının en dar iç hacimlarinden biriside Octavia'da Corolladan daha fazla yakmasıda cabası
"Üstelik C sınıfının en dar iç hacimlarinden biriside Octavia'da" octavia ya binmediğiniz belli oluyor.
Binerek mi araçların iç hacmine yorum yapıyoruz?
Arabanın B sınıfı sedanlardan azcık fazla aks mesafesi var
-
octavia kaliteli corolla sorunsuz.
ben octavia alırdım -
Scoda-Toyota
Toyotaya tipsiz diyenlere bakın Skoda'nın kiler çok mu güzel dalga mı geçiyorsunuz ? Scoda ile Toyota karşılaşıyor şu anda Corolla kendini yıllar önce kanıtlamış 2. eli daha sağlam sağlamlık kalite konfor motor dayanıklılığı açısından çok daha sağlam .
Benzer içerikler
- chevrolet cruze kronik sorunları
- bmw 316i kronik sorunlar
- egea"nın en çok tutulan modeli
- ds5 neden tutulmuyor.
- audi a3 1.6 ambiente yorumlar
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X