Şimdi Ara

toz filtresi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu fanlar kasa içine çok toz alıyor toz filtresi nerden bulurum yardım

• Böyle bir şey yok diye biliyorum. Kendin yapabilirsin ama hiç tavsiye etmem.!!
    Zamanla o filitrelerde dolacaktır ve bilgisayar havalandırılamadığı için ( Sirkülasyon olmayacağından.) Bilgisayarda zorlanma ve ısınma söz konusu olup "Restart" yapacaktır. Özellikle CPU üzerine hiç bir şey takma arkadaşım.
    Kolay gelsin ve başarılar...
  • gülermisin ağlarmısın
    tövbe tövbeee
    YORUM YOK.....
  • nasıl tövbe tövbe şuan yeni çıkan kasalarda standart oldu bu aç bakıyım kasa içini 1ay sonra toz içinde bilmeden yorum yapmayalım
  • ewet önerisi olan
  • Hakkaten, nesi saçma bunun?

Ben de kasa fanının önüne bi filtre koymak istiyorum. Kasanın içine giren tozu kestik mi, içerde de problem zaten biter. Bunun için çok ince bir tabaka (1mm kadar) sünger çok iyi iş görür bence. Ama fanın önüne hava almasını engelleyecek birşey koyarsan gürültü yapmasına sebep olursun, unutma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pislik tutucu filtresi
    11 yıl önce açıldı
    Hava temizleyici
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bencede çok mantıklı vardır ama
  • Toz filtresi yerine her hafta kasanın içini bir kompresör ile çekip temizlemeni tavsiye ederim.

(no smoke)
  • Alsın abi ne sorun var, benim kasanın kapağı devamlı açık içerisi tozdan görünmüyor ama alet süper çalışıyor
  • Arkadaşım illada ben bu fanın önüne filtre koyacam,yanarsada yansın chipsetler diyorsan:İyi bir akvaryumcuya git ve EHAİM marka arıtma için elyaf rulo iste..Bu rulo açılarak kullanılır ve sirkülasyonu çok az keser...Ben koydum ama oda halıflex 10 günde nakavt....Poşetini 12 ytl'ye alırsın..Alman malı..Bilgiler bunlar..Kolay gelsiin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.