Bildirim
pislik tutucu filtresi
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Plastik tutucunun ne kadar kalitesiz olduğunu görmüş oldunuz. Sadece içini bulmanız zor. Tam geçişli metal ile değiştirin. -
-
evet değiştirmeliyim galiba. daha 2.yılında olmasına rağmen filtre delinmiş. aslında kollektör ve kombi arasındaki plastik bağlantıyı yeniden yaptırmak istiyorum.tabi söylediğiniz metal filtre ve vana kullanarak . kollektör kombinin hemen altında.ortalama ne kadar tutar acaba.sadece kalorifer çıkış ve girişini değiştirsem yeterli değil mi. -
-
cevaplar ve öneriler için teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zebza
Resimdeki gibi 32mm kalınlığında boru ile yaptırın. Malzeme ve işçilik dahil 100 TL geçmemesi gerekiyor.
henüz bir değişiklik yapmadım.benim kombinin alt bağlantısı, tesisat borusunun kalınlığı normal mi?. kaçlık olduğunu bilmiyorum
https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/487432/19096b17-0065-4041-948c-0bb66c7df20a.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nephew -- 29 Ocak 2014; 13:06:01 >
-
Tesisat Boru 25lik gibi duruyor, normal. -
quote:
Orijinalden alıntı: nephew
merhabalar.bugün kombi alt pislik tutucumu temizlemek için söktüm.filtre biraz kirlenmiş ama daha önemlisi üzerinde mercimek tanesinden biraz büyük bir delik vardı.temizleyip yerine taktım.sorun olur mu?.sadece iç değişimi yapılırmı?(plastik bağlantı seti)
o delik montaj esnasında olmuştur büyük ihtimalle. normal şartlarda pislik tutucu bayagı kirli çıktı deseydin kirlilikten deforme olmuş derdim ama temiz çıktıysa montaj esnasında olmuştur çok ufaksa sıkıntı cıkarmaz devam et derim. değiştirmek istersende yedek parçacılarda elindekini numune olarak götürürsen bulabilirsin 2 tl. başka bişey yapmana gerek yok. iyiakşamlar..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X