|
SIFIR Daireye Doğalgaz Bağlanması
Doğalgaz, birçok ev ve işletme için vazgeçilmez bir enerji kaynağı haline gelmiştir. Yeni bir daireye taşındığınızda veya mevcut dairenize doğalgaz bağlatmak istediğinizde bazı adımlar izlemeniz gerekir.
Doğalgaz Sayacının Takılması
Yeni bir daireye doğalgaz bağlatmak için ilk adım, doğalgaz sayacının takılmasıdır. Bu işlem, doğalgaz dağıtım şirketleri tarafından gerçekleştirilir. Dağıtım şirketine başvuru yaptıktan sonra, bir teknisyen evinize gelerek sayacı takacaktır.
Doğalgaz Saatini Kim Takar?
Doğalgaz sayacını takma işlemi, doğalgaz dağıtım şirketinin yetkili teknisyenleri tarafından gerçekleştirilir. Kendi başınıza sayaç takmaya çalışmayın.
Doğalgaz Sayacı Ne Zaman Takılır?
Doğalgaz sayacı, genellikle dairenin inşaatı tamamlandıktan sonra ve sizin daireye taşınmadan önce takılır. Ancak, bazı durumlarda sayaç daha sonra da takılabilir.
Doğalgaz Saati Ne Zaman Takılır?
Doğalgaz saati, doğalgaz sayacının takılmasından sonra takılır. Dağıtım şirketinin yetkili personeli, sayaç takıldıktan sonra saati de kuracaktır.
Evde Doğalgaz Saati Yok
Evinizde doğalgaz saati yoksa, doğalgaz dağıtım şirketine başvurarak bir saat takılması için talepte bulunabilirsiniz.
Doğalgaz Saatini Kim Alır?
Doğalgaz saati, doğalgaz dağıtım şirketi tarafından alınır ve kurulur. Saatin maliyeti genellikle doğalgaz faturasına yansıtılır.