Şimdi Ara

tozlu raflarımdaki asus p5k se ve ssd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eski bilgisayarımdaki anakart asus p5k se. buna ssd almayı düşünüyorum. anakartım sata mı sata 2 mi hiç bilmiyorum. sizce performans kazancım olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aiberg

arkadaşlar eski bilgisayarımdaki anakart asus p5k se. buna ssd almayı düşünüyorum. anakartım sata mı sata 2 mi hiç bilmiyorum. sizce performans kazancım olur mu?

gözün kapalı al. bak çalışmazsa ben kefilim.senden bedava alıp kendi bilgisayarımda kullanıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanbilgin

quote:

arkadaşlar eski bilgisayarımdaki anakart asus p5k se. buna ssd almayı düşünüyorum. anakartım sata mı sata 2 mi hiç bilmiyorum. sizce performans kazancım olur mu?

gözün kapalı al. bak çalışmazsa ben kefilim.senden bedava alıp kendi bilgisayarımda kullanıcam

Saçmalama sınırını kendi konularınıza saklayın lütfen. Çalışır mı çalışmaz mı dememiş.

SATA 2 desteklidir P5K SE.

Ayrıca SSD her zaman HDD'den üstündür her şekilde performans kazancınız olur. Hatta 3-5 lira fazladan verip SATA 3 SSD alırsanız ileriye de yatırım olmuş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

quote:

Orijinalden alıntı: ayhanbilgin

quote:

Saçmalama sınırını kendi konularınıza saklayın lütfen. Çalışır mı çalışmaz mı dememiş.

SATA 2 desteklidir P5K SE.

Ayrıca SSD her zaman HDD'den üstündür her şekilde performans kazancınız olur. Hatta 3-5 lira fazladan verip SATA 3 SSD alırsanız ileriye de yatırım olmuş olur.

saol :) bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü yaptım ama biraz daha az verip seagate in 750 gb lik hibridini aldım. Oyun yükleme ekranları problemdi benim için, iyi gibi şu an...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.