Şimdi Ara

TP LİNK 2.4 GHZ HIGH POWER WIRELESS OUTDOOR CPE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi TP LİNK'in 2.4 GHZ HIGH POWER WIRELESS OUTDOOR CPE adında bir dış cephe antenini aldım. Evin çatısından uzaktaki başka bir eve yansıttık neti. Ama benim sorum şu: Şimdi bu cihazı ayarlarken bir tane ip giriyosun. Onu girdikten sonra kullanıcı adı ve şifre istiyo. Bunun adı ve şifresi admin. Bunu başkaları da değiştirebilir o halde çok basit bir yöntem. Ben bu kullanıcı adı ve şifresini nasıl değiştirebilirim?

• dduzce D kullanıcısına yanıt
    Modemin arayüzündeki ayarlarda olması gerekir şifre ve kullanıcı adının biraz karıştır bulursun, tam olarak bilmiyorum o cihazı
  • Müşteri hizmetlerini arayın, yardımcı oluyorlar
  • dduzce D kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz ;

Konu ile ilgili olarak size yardımcı olunabilmesi için cihazınızın TD yada TL ile başlayan modelini bizlere iletirseniz. Sizlere daha detaylı bilgilendirme yapılacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Müşterimiz ;

Konu ile ilgili olarak size yardımcı olunabilmesi için cihazınızın TD yada TL ile başlayan modelini bizlere iletirseniz. Sizlere daha detaylı bilgilendirme yapılacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

Öncelikle herkese teşekkür ediyorum. Cihazımın modeli şu Model No. TL-WA5210G
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

Modemin arayüzündeki ayarlarda olması gerekir şifre ve kullanıcı adının biraz karıştır bulursun, tam olarak bilmiyorum o cihazı

Kardeş valla büyük yardımcı oldun, teşekkür ederim :D o kadar karıştırmıştım bulamamıştım. sen dedikten sonra bir kere daha baktım hemen karşıma çıktı :) system tools'a girmem gerekiyormuş. Sonunda buldum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.