Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi TP LİNK'in 2.4 GHZ HIGH POWER WIRELESS OUTDOOR CPE adında bir dış cephe antenini aldım. Evin çatısından uzaktaki başka bir eve yansıttık neti. Ama benim sorum şu: Şimdi bu cihazı ayarlarken bir tane ip giriyosun. Onu girdikten sonra kullanıcı adı ve şifre istiyo. Bunun adı ve şifresi admin. Bunu başkaları da değiştirebilir o halde çok basit bir yöntem. Ben bu kullanıcı adı ve şifresini nasıl değiştirebilirim?
dduzceD
kullanıcısına yanıt
Modemin arayüzündeki ayarlarda olması gerekir şifre ve kullanıcı adının biraz karıştır bulursun, tam olarak bilmiyorum o cihazı
Müşteri hizmetlerini arayın, yardımcı oluyorlar
dduzceD
kullanıcısına yanıt
Değerli Müşterimiz ;
Konu ile ilgili olarak size yardımcı olunabilmesi için cihazınızın TD yada TL ile başlayan modelini bizlere iletirseniz. Sizlere daha detaylı bilgilendirme yapılacaktır.
Saygılarımızla TP-LINK TURKIYE
quote:
Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE
Değerli Müşterimiz ;
Konu ile ilgili olarak size yardımcı olunabilmesi için cihazınızın TD yada TL ile başlayan modelini bizlere iletirseniz. Sizlere daha detaylı bilgilendirme yapılacaktır.
Saygılarımızla TP-LINK TURKIYE
Öncelikle herkese teşekkür ediyorum. Cihazımın modeli şu Model No. TL-WA5210G
quote:
Orijinalden alıntı: EnesCimen
Modemin arayüzündeki ayarlarda olması gerekir şifre ve kullanıcı adının biraz karıştır bulursun, tam olarak bilmiyorum o cihazı
Kardeş valla büyük yardımcı oldun, teşekkür ederim :D o kadar karıştırmıştım bulamamıştım. sen dedikten sonra bir kere daha baktım hemen karşıma çıktı :) system tools'a girmem gerekiyormuş. Sonunda buldum :)