Şimdi Ara

Tp link 5210g yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayın donanım haber üyeleri sizlerin yorumları bakarak hep takıldığım konuları çözdüm. şimdi ise bir haftadır düşünüyorum acaba olurmu diye sitenin yorumlarına bakıyorum ama pek bir şey bulamadım. biz iki kişi internete paylaşmak istiyoruz tp link 5210g ile bu işi karşılıklı çözermiyiz çözemeyizmi bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdi 2 adet 5210g alsam bu resimde gözüken uzaklıktaki interneti çektirebilirmiyim. CEPHELERİMİZİ AYNI BİRBİRİMİZE BAKIYORUZ KIRMIZI ÇİZGİNİN UCLARINDA OTURUYORUZ. ikimizde 5 kattayız çatıya montalama imkanımız yok. Aradaki mesafe kuş uçumu 260 metre
    şimdiden çok teşekkür ediyorum sayın donanım haber üyeleri.

Tp link 5210g yardım.

• önünüzdeki binalar engel teşkil ediyorsa yani dairelerinizden birbirinizi göremiyorsanız
    cihazları çatılara kurmadan biraz zor.

ama bi denemek lazım. bazen bu tip yakın mesafelerde engelleri aşıyor sinyal.
  • birbirimizi göremiyoruz ne yazık ki. deneme yapmadan kesin şöyle olur diyebileceğiniz bir yol varmı?
  • çatılara çıkmanız lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ürünü bende evimde kullanıyorum.
    Ürünü arkadaşa internet vermek için kullanıyorum. Benim ürün çatıya monte şekilde 200 metre ilerideki arkadaşım USB wireless kullanarak bendeki interneti kullanabiliyor. Fakat önümüz açık ve birbirimizi görüyoruz.

Sizin dairenizde arada engel varsa sorun olacaktır. Aslında çatıya koysanız tek bir kablo ile hem elektrik hemde data işini halledebilirsiniz.
  • Sayın donanım haber üyeleri yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.