Şimdi Ara

tp link 7200nd bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tplink 7200nd adaptörümle internete bağlanırken net durup dururken gidiyor. sinyal kalitesi mükemmel bu arada. int de var cepten girebiliyorum çünkü . ama modemi yada bilgisayarı restartladıktan sonra bazen düzeliyor. resimdeki gibi ne gelen var ne giden yardımcı olursanız sevinirim.

tp link 7200nd bağlantı sorunu

• yardımcı olacak bir babayiğit yok mu?
  • Değerli Müşterimiz ;

Konu ile ilgili olarak size daha detaylı bilgi verebilmemiz için cihaz başındayken bir irtibat numarası mesaj yoluyla iletirseniz. Tarafınıza dönüş sağlanıp kurulum yapılacaktır. İyi günler dileriz.

TP-LINK TÜRKİYE
  • 7200nd henüz alalı 1 hafta bile olmadı link kalitesi çok düşük -79 çeken bir ağda 1,5 mbps zor alıyorum -85e bağlanamıyor farklı driverlarla denedim değişen bişe olmadı yardımcı olur musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoes

7200nd henüz alalı 1 hafta bile olmadı link kalitesi çok düşük -79 çeken bir ağda 1,5 mbps zor alıyorum -85e bağlanamıyor farklı driverlarla denedim değişen bişe olmadı yardımcı olur musunuz

Ralink sitesinden driverlari indirmeyi denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 versiyon tp link sitesinden indirdim en son sürüm olarak dediğiniz yeri link atar mısınız? net gitmeden indireyim
  • En üstteki
    http://www.mediatek.com/_en/07_downloads/01_windows.php

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • indirir indirmez direk yükledim fakat 2870 falan diyo utilityde driver versiyonu değişmedi silip yükleyim birde ama olmayacak gibi
  • olmadı kardeş halen aynı-79 diyo kalite 50 ancak indirme 0,5mbpslerde
  • tplink 7200nd en uzağı çeken alettir..diğer dandik aletlerin pazarlamacılığını yapanlar fake hesaplarla karalamaya çalışıyor çoğu yerde,inanmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.