Şimdi Ara

TP-Link TD854W Resetleme Sorunu Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski bir konuyu canlandırmak istiyorum çünkü halen bu cihazı benim gibi kullanan arkadaşlar vardır diye düşünüyorum.Sorunum 1 hafta önce başladı internet kendiğilinden gitti geldi ve devam etti bende yedekte duran zyxel modemi taktım biraz kullandım.Sonra eski modemi taktım çalıştı sorun hergün tekrar etti biraz araştırma sonucu sorunu tamamen çözdüğümü sanıyorum.

ÇÖZÜM:
    -Arkadaşlar öncelikle vereceğim img dosyası ile firmware güncellemesi yapmak gerek.
    TP_LİNK FİRMWARE GÜNCELLEMESİ bu linkten indirin modeminize reset atın ki otomatik resetleme süresini uzatalım ışıklar geldikten sonra tarayıcınıza 192.168.1.1 yazın arayüzden bakım>güncelleme diyin dosyayı seçin ve kurun 64 sn saydıktan sonra elle modeminize reset atın.
    -Tekrar arayüze girin Servis>IGMP>IGMP Proxy Protokolü: IGMP V2 olarak işaretleyin.
    Bilgisayarınızdan aşağıdaki resimde görüktüğü gibi ayarlarınızı yapın eğer IP çakışması yaşıyorsa sorun çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilisimciadam -- 24 Ocak 2015; 18:55:41 >

• Hocam dosya formatı yanlış diyor yüklemeye çalıştığımda, herhangi bir değişiklik yapmadım dosyanın adında falan indirdiğim gibi yüklemeyi denedim ancak neden böyle oldu anlamadım.
  • aynen dosya formatı yanlış diyor
  • adam mediafire aff. sanırım :)
    üyelik kasıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TP-LINK TD854W wifi sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Tp Link Vr2100 DSL Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.