Bildirim
TP-LINK TD854W wifi sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Değerli Müşterimiz ;
TD-854W kampanya dahilinde taahhütlü olarak verilmekte olup bu cihaz ile ilgili her türlü yapılandırma ve problemleriniz ile ilgili 444 86 47 veya 444 0 294 numaralı telefonu arayınız veya modemdestek@sentim.com.tr, modem_destek@sentim.com.tr e-mail adreslerinden teknik destek ile iletişime geçiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. -
yapman gereken çok basit
Tp-link wireless/network ürünlerinden uzak durmak...(tp-link kullanıpta sorunsuz çalışan daha çok şükür görmedim)
Ev ve iş yerlerine uygun Giriş seviyesi endüstriyel ürün draytek accesspoint ürünlerine bakabilirsin...
Kullanıcıların gözden kaçırdığı konu şu;
Tp-link çalışır çalışmaz demmiyorum fakat tplink ürünlerinde band genişligi çok kötü (yani bu demek oluyo ki http-udp protokolü kullanabilirsin ama aynı anda tcp-icmp-ping-smtp-pop3-tracert-dns-dhcp- kısıtlarım demek oluyo cihaz kısa süre de şişiyor ve buuum. restart.
¿¿¿¿ -
quote:
Orijinalden alıntı: grinens
yapman gereken çok basit
Tp-link wireless/network ürünlerinden uzak durmak...(tp-link kullanıpta sorunsuz çalışan daha çok şükür görmedim)
Ev ve iş yerlerine uygun Giriş seviyesi endüstriyel ürün draytek accesspoint ürünlerine bakabilirsin...
Tp-link çalışır çalışmaz demmiyorum fakat tplink ürünlerinde band genişligi çok kötü (yani bu demek oluyo ki http-udp protokolü kullanabilirsin ama aynı anda tcp-icmp-ping-smtp-pop3-tracert-dns-dhcp- kısıtlarım demek oluyo cihaz kısa süre de şişiyor ve buuum. restart.
¿¿¿¿
Çok haklisin hocam bu ttnetin verdiği modem airties böyle değildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: grinens
yapman gereken çok basit
¿¿¿¿
+1 -
Çok teşekkür ederim hocam cevaplarınız için bundan sonra tp-link ürünlerinden kesinlikle uzak duracağım -
Ne cektim be bu tp-linkten.Surekli kopup duruyordu.Dsmarta gecince kurtuldum.Ama arasira bu da kopuyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benimki sürekli kopuyor akşamları hele çok kötü film izlettirmiyor wifiden
Aynı modemden bende çok çektim.Alt kattaki amcama kablosuz baglantıyı zar zor veriyordum adam ayakta giriyordu internete modeme yaklasmak için.Şimdi Airties 5343 Cihazını aldım 2 kat alttaki kiracı bile cayır cayır nete cıkabılıyor sorunsuz şekilde
Airties candır gerisi yalan -
Üniversite de evde en az 10 kişi tplink marka modeme bağlanıyorduk üni bittikten sonra 3 yıldır da evde aynı modemi kullanıyorum herhangi bir sorun yok teknoloji şans meselesi :)
quote:
Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE
Değerli Müşterimiz ;
TD-854W kampanya dahilinde taahhütlü olarak verilmekte olup bu cihaz ile ilgili her türlü yapılandırma ve problemleriniz ile ilgili 444 86 47 veya 444 0 294 numaralı telefonu arayınız veya modemdestek@sentim.com.tr, modem_destek@sentim.com.tr e-mail adreslerinden teknik destek ile iletişime geçiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Selam tp link kardeş.
Kusura bakmayın ama sizin bu tp linke günlerdir küfür yardırıyorum.
Cillop gibi modemim vardı tp link marka durduk yere bozuldu. Doping net m.hizmetleri modemi aldı yeni modem verdi yeni dediğime bakmayın, sumuklu boklu pis bir modem neyse çalışsin yeter dedim ilk başta wifi olmadı yani wifi ışığı yanmıyor... sonra 1-2 reset attım falan düzeldi. Dün itibariyle wifi gene gitti modemde internet var fakay kablosuz olarak vermiyor o interneti bana yani wifi ışığı yannıyor. Çok dandik bir marka. Neyse kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.1996 -- 20 Mart 2014; 8:08:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar;
Size ulaşabileceğimiz bir irtibat numarasını mesaj yoluyla iletirseniz. Tarafınıza dönüş sağlanıp yardımcı olunacaktır.
Saygılarımızla
TP-LINK TURKIYE -
Değerli TP-LINK Kullanıcıları ;
Cihazlarınız ile ilgili sizlere yardımcı olunabilmesi için mesaj yoluyla bizlere ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla
TP-LINK TURKIYE -
854w modemi bende aldım ttnetten bu modemi kullananların hepsi bağlantının kopmaından şikayetçi tp linkin kendi sitesindede bu modem bulunmuyo,firmware aradım onuda bulamadım ttnet nerden bulmuş getirmiş bu kadar dandik modemi anlamak zor. şimdi airties 206 modemi kullanıyorum hiçbir sorunu yok tp link kullanırken saat başı net kesiliyodu.en iyisi o modemi çöpe at airties modem al tp linkten uzak dur. -
Değerli Müşterimiz ;
TD-854W kampanya dahilinde taahhütlü olarak verilmekte olup bu cihaz ile ilgili her türlü yapılandırma ve problemleriniz ile ilgili 444 86 47 veya 444 0 294 numaralı telefonu arayınız veya modemdestek@sentim.com.tr, modem_destek@sentim.com.tr e-mail adreslerinden teknik destek ile iletişime geçiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
TP-LINK TURKIYE -
Benim TP-LINK TD854W model bir modemim var ama wi fi de bir sorun var öncedençalışıyodu şimdi çalışmıyor kablolu bağlanıyor ama kablosuz bağlanmıyor.YARDIM EDİN :( -
Bende td-854w mağduruyum çıldırtıyor beni kopup duruyor.. FW güncellemesi yapıyım dedim bulamadım hiç bir yerde nasıl yapılacağını?? -
tp link berbat.Almayınız -
Herkese selam,
Belkide internet çıktıgından beri hertürlü internet sağlayıcısı (146 dahil) her tür modemi kullandım.Ben bu kadar kötü bir modem ve bu kadar kötü bir anlayışa sahip bir üretici firma görmedim diyerek konuya başlıyorum:)
TTNET in tahaatlü kampanyasından tplink td854w modemine bende malesef kapıldım.Cihaz evimin üst katında alt katında laptopum ve playstationum.mecbur wifi bağlantısı yapmam gerekiyor fakat 2014 yılında millet aya çıkarken benim kurdugum bağlantıya pekte internet diyemeyiz.modeme 2 cihaz wifi ile bağlandığında mümkünü yok 10 dk internete girilmiyor.Veya tek cihazla wifiden bağlanınca bir download olsun film izlemek olsun uğraştıgımda 10 dk yine bulmuyor.neyse bunlar tabi kul yapısı diyerek aradım TTNETİ malum üretici firmaya yönlendirdiler çünkü hat değerleri gayet normal hertürlü ölçüm yapıldı.Neyse üretici firma sanan TPLİNK (ki bence modem üretmemişler rasgele öle bi cihaz bulmuşlar) aradım ve güzel güzel konuşuyorum derdimi anlattım sanıyorumki şöyle yapalım böyle yapalım deneylim diecekler.Veya en kötü ihtimal geçio aklımdan diyorum bunlar modemi servise isterler uğraşmazlar ama 1 hafta falan modemsiz kalmakta koyacak.Ama benim güzel ülkemde müşterilerini enayi yerine koyan firmalar oldugunu unutmuştum.toplam konuşmamız 1 dakika falan sürdü.45 saniyesi ben derdimi hızlı bir şekilde anlattım ki saatlerce herkese destek veriyorlar ve bunalmış olup başından atmasınlar beni die.ama call centerde müşteri temsilcisi diye koydukları insancık bana direk olarak yeni modem alın sorununuz hallolur dedi:) çok komiğime gitti aslında.cihaz daha 3 aylık falan . TPLİNK BENCE BAKKAL FALAN İŞLETSİN ÇÜNKÜ BUNLAR ANCA O KAPASİTEDELER VE BENİM TARAFIMDAN BENİM RIZAMLA PARA KAZANDILAR BELKİ AMA HAKKIM OLAN SERVİSİ BANA SUNMADIKLARI İÇİN 1 KURUŞUM BİLE GEÇTİYSE HARAM ZIKKIM OLSUN.ARADA ARACI OLAN PAZARLAYAN KİM VARSA BUNA DAHİLDİR. BURDAN MODEM ALACAKLARA TAVSİYEM SAKIN KARDEŞİM İNTERNETSİZ DUR TPLİNK KESİNLİKLE ALMA. HA BU ARADA İNTERNETEDE TELEFONUMUN İNTERNETİNİ PAYLAŞTIM SIRF DONANIMHABER ,ŞİKAYET VAR VB SİTELERİ BUNU YAZMAK İÇİN YARINDA GİDİP VERDİKLERİ TAVSİYEYE UYACAM:)
GÜZEL ÜLKEMDEKİ BÜTÜN İYİ NİYETLİ İNSANLARA VE TİCARETİNİ ETİK OLARAK YAPAN HERKESE SELAM OLSUN.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzulee -- 8 Aralık 2014; 23:37:39 >
-
Hocam aynı sorunu 1 hafta kadar önce bende yaşadım, asla düzgün şekilde wireless dağıtamıyor bu modem, 2-3 cihaz bağlandı mı 10 dk geçmeden kesiliyor, toparlıyor kendini yeniden... yeniden....aradım, çok alışkın oldukları şeyler duydular eminim, ezberledikleri iki cümleyi söylediler ve konuşma sona erdi. Bugünlerde servis ya da ttnet ile uğraşamayacağım için Ethernet portuna bağladığım bir airties wireless dağıtıcı vardı evde, onunla şimdilik sorunumu çözdüm. tp link wireless devre dışı yani.
Benzer içerikler
- re.tenda.cn açılmıyor
- ortak ağ kurma
- kablolu interneti kablosuza çevirme
- ping yerel domain 4/0
- wifi sınırlı bağlantı ne demek
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X