Şimdi Ara

Tp-link adsl modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeslere selamlar öncelikle geçtiğimiz günlerde 1 adet Tp-link Tp-Link TD-8961ND 300Mbps Wireless N ADSL2+ Modem satın aldım modem kablosuz bağlantıda sorun yaratmıyor fakat masa üstü bilgisayarıma kablolu olarak bağladığımda şifre isteyen hiçbir siteye giriş yapmıyor (Firefox hariç)

örnek olarak facebook a giriyorum şifreyi yazıyorum giriş diyorum yine aynı ekrana dönüyorum keza bu gibi şifre isteyen hertürlü web sitesi daha doğrusu giriş yapmam gereken donanımhaber forumu gibi yine aynı sayfaya geri şutluyor nedenini bilen varmıdır bir yardım eli uzatın bana..

• ebeveyn denetimi türü bir program devreye giriyor olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vtnsvr

ebeveyn denetimi türü bir program devreye giriyor olabilir...

Ama kablosuz olarak herhangi bir sorun yok masaüstü bilgisayara bağlayınca problem çıkarıyor ilginç bir durum.
  • modemde wireless ile kablolu ayarları farklıdır wireless ten girdiğin siteye kablolu giremeyebilirsin modemin arayüzüne bi gir bak bakalım kabloluda herhangi bir kısıtlama varmı
  • modemin arayüzüne gir,
    bende de tam tersi olmuştu ayarları kurcaladım düzeldi sonrada modem bozuldu, sağlam olsaydı olması gereken ayarları yazardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.