Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 TP-Link Archer T2U Nano 600 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü 275TL Satın Al 18 Ekim 2023 22:25 1 1 TP-Link Archer T2U Nano 600 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü 275TL Ürünün boyutu mouse alıcıları kadar bir şey zaten internetten bakabilirsiniz, 2021 12. Ay Mediamrkt faturalı ve 3 yil garantili yani 2024 sonuna kadar garantisi devam ediyor. Ürünü 1 ay bile kullanmadim herhalde dahili wifi olan bir anakart alinca bosa çıkmıştı, o tarihten beri de acaba lazim olur mu diye sakladim ancak pek lazim olacağı yok gibi.Ürünün kalitesine gelecek olursak modemle aramda 4 metre civarında ve 1 duvar varken 20 mbps hızları stabil bir şekilde alabiliyordum. Daha uzaktan nasıl olur alacak arkadaşın arastirmasi gerekiyor çünkü benim deneme imkanım yok malesef. Bunun dışında unuttuğum/sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.Not: 2.4 GHz ve 5 GHz destekliyor.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 275 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Aralık 2024 Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Asus Tuf Gaming K7 Kablolu Klavye [SATILDI] Akasa Viper 12cm Yuva için 14cm Fan 275 TL [SATILDI] Alınık| RX 6700 XT-RX 6800-RX 6800 XT Crucial Ballistix 2*8 GB Dual Kit Ram SATILDI
@sadtneverdie 'a satılıp kargolanmistir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Asus Tuf Gaming K7 Kablolu Klavye [SATILDI] Akasa Viper 12cm Yuva için 14cm Fan 275 TL [SATILDI] Alınık| RX 6700 XT-RX 6800-RX 6800 XT Crucial Ballistix 2*8 GB Dual Kit Ram SATILDI