Şimdi Ara

TP-Link Archer VC220-F3V için Router Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 5-6 ay kadar önce eve VC220-F3V almıştım ama malumdurki modemlerin performansı biraz hızlı düşüş yaşıyor, ev iki katlı olduğu için sıkıntı çıkmaya başladı bu yüzden modemi üst akta taşıyıp alt kata router koymak istiyorum önerileriniz varmı? (max 400-450₺ civarı bir bütçe düşünüyorum). Türknet kullanıyorum online işlemlerde download 16.6 upload 1.42 olarak görünüyor. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farya Of The East -- 6 Aralık 2020; 17:6:8 >

• Merhaba, katlı evlerde dediğiniz bir çözüm olamaz. İnternetin eve girdiği noktada modem olmalı, modemin ucuna router bağlayabilirsiniz ama bu üst katta performans yine sıkıntı olur. Katlı evler için en uygun çözüm powerline adaptörler. Biraz pahalıdırlar ama kesin çözüm olurlar. Mesh sistemlere de bakabilirsiniz. Bana sorarsanız powerline kullanın derim. Bu ürünler genelde iki adaptör halinde satılırlar. Birini modeme takacaksınız diğerini üst katta bağlanmak istediğiniz yerdeki elektrik prizine. Kurulumu, kullanımı çok kolaydır, çekinmeyin. Dikkat edeceğiniz şey model seçerken nasıl bir bağlantı istediğinize uygun ürün seçmek. Bazıları sadece kablo ile bağlantıyı destekler, bazıları hem kablo hem kablosuz bağlantı sağlar. Buna uygun ürün seçerseniz sorunu çözersiniz.
  • modemden memnun musunuz?

• Ben memnunum,

Tavsiyem wifi ayarlarını yapın

2.4 Ghz

Menu de Gelişmiş Kablosuz Ayarları

Kanal Genişliği 40 MHz olarak seçin. Oto ve 20 MHz de hız düşüyor.

5 GHz

Menu de Gelişmiş Kablosuz Ayarları

Kanal Genişliği 80 MHz olarak seçin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.