Şimdi Ara

TP-Link Archer VR1200 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
8
Favori
29.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu biraz hortlatıcam ama bu modem modem arayüzde verdiği hızı alamayan ping sıkıntısı yaşayan arakadaş varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: throck002

konu biraz hortlatıcam ama bu modem modem arayüzde verdiği hızı alamayan ping sıkıntısı yaşayan arakadaş varmı acaba
    Bende suan durum bu. Modemden olacağını düşünmemiştim ama sende mi aynı sorun?

Upload hızında problem yok tamamını alıyorum ama download yarı yarına düşük ve ping çok yüksek geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: throck002

konu biraz hortlatıcam ama bu modem modem arayüzde verdiği hızı alamayan ping sıkıntısı yaşayan arakadaş varmı acaba
    Arkadaşlar bu modemi aldım tt fiber kullanıyorum tt nin verdiği 8 yıllık zxel modem vardı, mevcut nete hali hazırda girdiğim bu modemi söküp vr1200 ü taktim ttnet den kullanıcı adı şifre aldım hızlı kurulum yapmaya çalışıyorum ama bağlantı gelmiyor, tr net mh aradım cihaz ip almıyor diyor ama ip almış görünüyor arayüzde tp ling mh ise internet hattınıza eski cihazınız tanımlı dır onu kaldırtmanız laızm gibi birşey dedi tt mh ise öyle birşey yok diyor şimdi eski modemi geri taktım geçte olsa bağlantı yeniden geldi bu modemi bağlayamıyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Google

Bende suan durum bu. Modemden olacağını düşünmemiştim ama sende mi aynı sorun?

Upload hızında problem yok tamamını alıyorum ama download yarı yarına düşük ve ping çok yüksek geliyor.

Alıntıları Göster
    evet aynı sorun bu belli başlı saatlerde oluyor mesela gece 2:00 ile 14:00 arası 77dow 4up 15png geri kalan zamanlarda 1mb ile 4mb arası dow up her zaman aynı ping 66 ama şunu belirtiğim eskişehir yaşıyorum ve aynı sorun yeni türknet vdsl gecen kuzenimde varmış farklı modem var ondada.Yani sorunun modem değil türknet vdsl yeni geçiş (75mb üst olan versiyonuna ) veya eskişehir beli başlı bölge sorunu yani bunlarda sorunlar arasında direk tutup türknet veya modemi suçlayamıyorum şu anda...

• quote:

Orijinalden alıntı: theistman

Arkadaşlar bu modemi aldım tt fiber kullanıyorum tt nin verdiği 8 yıllık zxel modem vardı, mevcut nete hali hazırda girdiğim bu modemi söküp vr1200 ü taktim ttnet den kullanıcı adı şifre aldım hızlı kurulum yapmaya çalışıyorum ama bağlantı gelmiyor, tr net mh aradım cihaz ip almıyor diyor ama ip almış görünüyor arayüzde tp ling mh ise internet hattınıza eski cihazınız tanımlı dır onu kaldırtmanız laızm gibi birşey dedi tt mh ise öyle birşey yok diyor şimdi eski modemi geri taktım geçte olsa bağlantı yeniden geldi bu modemi bağlayamıyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı?

Alıntıları Göster
    modem bir gün adsl diğer günler vdsl olarak kullandım kurulum hiçbir sorun yaşamadım ama modem fiber destekli değil bildiğim kadarıyla direk fiber hattınız varsa modem sadece 2ci bir dağıtıcı olarak kullanılabilir galiba ama gene net bir bilgim yok

• throck002 T kullanıcısına yanıt
    Aynı modemi ve 35 mbit millenicom vdsl kullanıyorum

TP-Link Archer VR1200

Hız testim de 33-34 mbit arası değişiyor.

bende doğru görünüyor yani.
  • TP-Link Archer VR1200TP-Link Archer VR1200TP-Link Archer VR1200

benimde sorunum yok şu anda ama bazı zamanlarda oluyor zaten merak ediğim için yazdım arkadaşımda asus bir modemde böyle bir durum olmuştu belki burada da bu durumu yaşan vardır diğe yazdım .

• arkadaşlar TP-link Archer VR1200 AC alarak bende aranıza katıldım değerlerim bunlar otomatik bantı 11 çektim Bitswap ve SRA aktif ettim sıksık konrol ediyorum şimdilik sorun yok iyiki almışım 318 tl aldım fiyat hemen yükselmiş millet bu modemi kötülüyor ayar yapmasını bilirsen servis sağlayıcın ne verirse onu alırsın bu modemde 60 m2 salonda 5GHz ful çekiyor 2 ci 3 odada 2.4GHz sorun yok 16 Mbps 4 cü 5 odalara yükseltici koymak lazım güzel modem umarım böyle gider modeminizi güzel günlerde kullanmanız dileklerimle sağlıkla kalın.
    TP-Link Archer VR1200
    TP-Link Archer VR1200

• quote:

Orijinalden alıntı: wquzun

arkadaşlar TP-link Archer VR1200 AC alarak bende aranıza katıldım değerlerim bunlar otomatik bantı 11 çektim Bitswap ve SRA aktif ettim sıksık konrol ediyorum şimdilik sorun yok iyiki almışım 318 tl aldım fiyat hemen yükselmiş millet bu modemi kötülüyor ayar yapmasını bilirsen servis sağlayıcın ne verirse onu alırsın bu modemde 60 m2 salonda 5GHz ful çekiyor 2 ci 3 odada 2.4GHz sorun yok 16 Mbps 4 cü 5 odalara yükseltici koymak lazım güzel modem umarım böyle gider modeminizi güzel günlerde kullanmanız dileklerimle sağlıkla kalın.

Bizdeki telekomun verdiği VR1200 Ac1200 C5V modem ve arayüzü bundan çok farklı.

Yazılım farkı var belli ki.

• Modem sıkıntılı malesef. 2 adet aldım 1 inin 5g si hiç çalışmadı direk iade ettim. Diğerini kullanıyorum. Gün içersinden en az 2-3 kez maksimum 5-6 kez resetlemem gerekiyor. Aksi halde internet gidiyor ve modemde internet ışığı sönüyor. Kabak tadı verdi eski 5650 modemimi sattığım için pişman oldum.
  • Tp link modem alacağınıza 10 sene önceki AirTies kullanın daha iyi modemdir.Bu markanın bir modelini kullandım çöp ürünleri var cidden.
  • satıcı hepsi burada kendisinden aldım (318 tl) modemi denemek için 15 gündür kapantmadım 1 sefer bile kopma olmadı demek elektronik şans işi ben çok memnunum wifi çekim gücü,5 ghz 2.4 ghz sorunsuz.sorun yaşayan arkadaşlar tp-link müşteri hizmetlerini arasınlar yardımcı olurlar.
    not:kızım uzaktan eğitim dersi veriyor microsoft teams üzerinden sorunsuz aynı anda 4 cihaz bağlı modeme
  • wquzun kullanıcısına yanıt
    Benim modein arabirimi ingilizce ve sizdeki gibi bir dil seçeneği bölümü yok.

yazılım versiyonunuz kaç acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kernel Panic

Benim modein arabirimi ingilizce ve sizdeki gibi bir dil seçeneği bölümü yok.

yazılım versiyonunuz kaç acaba?
    Yazılım Sürümü:1.0.0 0.8.0 v600e.0 Build 190919 Rel.36461n
    Donanım Sürümü:Archer VR1200 v1 00000001
    Aynen yazılım sürümünden kaynaklı.

benimki bu

Firmware Version:1.0.0 0.8.0 v600e.0 Build 180720 Rel.53024n
    Hardware Version:Archer VR1200 v1 00000000
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kernel Panic

Aynen yazılım sürümünden kaynaklı.

benimki bu

Firmware Version:1.0.0 0.8.0 v600e.0 Build 180720 Rel.53024n
    Hardware Version:Archer VR1200 v1 00000000
    tp-linki arasanız ricacı olsanız yardımcı olurlar sanırım. bizim dersanede vr600 vardı sorun yaşıyorduk yardımcı oldular yeni yazılım verdiler sorunlar düzelmişti.
    Mail attım cevap bekliyorum.Teşekkürler..

Edit: yeni firmware gönderdiler yükledim türkçe oldu arabirim.

Yeni firmware bilgileri:

Yazılım Sürümü: 1.0.0 0.8.0 v600e.0 Build 190225 Rel.63406n
    Donanım Sürümü: Archer VR1200 v1 00000000

Firmware dosyasını yükledim.benimle aynı sorunu yaşayan varsa indirip yükleyebilir.
    https://dosya.co/ilz53gh2ltjm/Archer_VR1200(SP)v1_1.0.0_0.8.0_up_boot(190225)_2019-02-25_17.48.16.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 14 Mayıs 2020; 14:27:34 >
  • Beyler bende de bu modemden var 3 aydır aktif kullanıyorum ancak hiçbir gün kapatıp açmadan kullandığım olmadı genelde 11-15 saat arası kullanımdan sonra crc artışına bağlı olarak download hızım 0'a düşüyor. Türknet, Telekom ekipleri kontrol etti ancak sorun çözülmedi. Ankastreden gelen kabloya doğrudan bağladığımda bile sorun giderilemedi. Bu CRC artışı büyük ihtimal yazılımsal bir sorun gibi. Bu sorunu başka yaşayan var mı? Bu sorundan dolayı modemi servise göndersem iade alırlar mı?
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Otomatik yazılım güncelleme yok. Web sitesinde de yok yazılım. Nerden buldunuz yazılımını. Aldığım güne lanet edecek hale geldim. Sürekli net kopuyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.