Şimdi Ara

TP-Link Archer VR1200 AC 1200 Mbps Wireless Dual Band Gigabit VDSL/ADSL Modem Router

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
4.972
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TP-Link Archer VR1200 AC 1200 Mbps Wireless Dual Band Gigabit VDSL/ADSL Modem Router

Modem/Router arayışında olanlara fırsat olabilir. Yaklaşık piyasaya göre 50-60TL daha ucuz. Birde kupon ile birleştirirseniz 272-277Tl'ye gelir.

Kendim için alşmayı düşündüğüm bir üründü ama ihtiyacım kalmadı. İndirim uyarısı gelince paylaşmak istedim.

• Fiyat olarak gerçekten iyiymiş. 1 ay kadar önce 372TL'ye almıştım. İyi bir modemdi ancak tivibu ile uyumsuz olunca iade etmek zorunda kaldım.

Bu arada yeni bir model, o nedenle sitesinde güncelleme yoktu en son, şimdi durumunu bilmiyorum. Antensiz olmasının da etkisiyle kablosuz çekim gücü orta seviyede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuponu nereden temin edebilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmuz

Fiyat olarak gerçekten iyiymiş. 1 ay kadar önce 372TL'ye almıştım. İyi bir modemdi ancak tivibu ile uyumsuz olunca iade etmek zorunda kaldım.

Bu arada yeni bir model, o nedenle sitesinde güncelleme yoktu en son, şimdi durumunu bilmiyorum. Antensiz olmasının da etkisiyle kablosuz çekim gücü orta seviyede.
    Normalde vr serileri tivibu uyumlu oluyor ama

• bir daha tövbe tplinke bulaşmam
  • Fiyat iyi Mart ayında 340a almıştım. Çekim kalitesi n normal, eski modemle bir fark göremedim, ac telefonla bağlandım yan odalarda zayıflıyor. Isınma, zorlanma yok. Usb yok. Bundan iyisi vr600, o da cep yakıyor.
  • sepette 20 lira indirimle 277'ye geliyor. Benim 10 yillik modemde wireless cok kopuyor, acaba bu care olur mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anilkq A kullanıcısına yanıt
    Elle ip verecen cihaza o modemden olmayabilir çakışma var gibi.

• OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapılır?
    YOUTUBE ELLE İP VERME YAZ ÇIKAR.
    sepette 20 lira indirim nasil oluyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çekim gücü nasıldır bu markanın 4 antenli modemide 400 tl hangisi alınmalı

• bana özelmiş, şimdi gördüm.
  • Nedense şu tp link modemleri hep bozuldu yenisini verdiler yine bozuk.Daha o günden beri kullanmadım zyxel deniyorum şuan 1 yıldır sıkıntı çıkarmadı bozulursa başka marka arayışına giricem artık.

• 252 tl ye aldık bakalim
    İnsallah güzel çıkar

• Ben bu modemi 320 TL'ye aldım 255 bence hemen alın ben çok memnunum. 70mbit internetim vardı huawei modemi ile wifi üzeirinden 20 mbit alıyor ken şuan bu modem ile 65mbit wifi üzerinden görüyorum.
  • onurfredy kullanıcısına yanıt
    Net saglayiciniz Türknet mi hocam ? Eger oyleyse modemler uyumlari nasil ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rion.

Fiyat iyi Mart ayında 340a almıştım. Çekim kalitesi n normal, eski modemle bir fark göremedim, ac telefonla bağlandım yan odalarda zayıflıyor. Isınma, zorlanma yok. Usb yok. Bundan iyisi vr600, o da cep yakıyor.
    Net saglayiciniz Türknet mi hocam ? Eger oyleyse modemler uyumlari nasil ?

• fernandao kullanıcısına yanıt
    Netspeed benim ki ama Turknette de calisir kurulum sirasinda adi vardi

• 2 ve 3 dbi antenler varmış salonu ve yan odası eyvallahta evin her yanına internet yayarım bununla diye almayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.