Şimdi Ara

Tp-Link Archer VR600 AC2100 Modem satın almak istiyorum tavsiye edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

11.Ocak 2021 günü Keenetic Extra modem almıştım ama o günden bu güne kadar Keenetic destek hattının da kendimin de başımı ağrıttım, 50 Megabit internet hızım zaman zaman 6 Megabite kadar düşmeye başladı, keenetic sorun alt yapınızda diyor, telekom 2 kez eve kadar geldi alt yapıyı inceledi sorun modemde diyor, en sonunda dün kargoya verdim mağazaya geri gönderdim, ister ödediğim paramı iade edin isterseniz hediyem olarak kabul edin dedim.

Sonuç olarak ben bu gün "Tp-Link Archer VR600 AC2100 Dual Band Gigabit Vdsl-Adsl Modem Router." satın almak istiyorum.

Anakartım : Asus Z170 pro gaming 1151 Soket DDR4 3400 MHz

Ekran kartım : Asus NVIDIA GeForce GTX 960 GDDR5

Bu modem benim bilgisayarımla uyumlu mu ?

Sizce kablosuz menzili 135 Metre kare bir daire için yeterli mi ?

bu gün sipariş yazmak istiyorum, yorumlarınızla beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler.

• VR2100 kullanıyorum tavsiye ederim , VR600 eski bir model VR2100 onun güncellenmiş hali , 100 TL civarı daha pahallı. 

• Merhaba bahsettiğiniz modemi aldınız mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Question-X

VR2100 kullanıyorum tavsiye ederim , VR600 eski bir model VR2100 onun güncellenmiş hali , 100 TL civarı daha pahallı. 

ortalama bağlı cihaz sayısı ve vdsl hızı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: teknoCat

ortalama bağlı cihaz sayısı ve vdsl hızı nedir?

Alıntıları Göster

1 TV, 4 Telefon, 1 Tablet, 1 PC, 4 Laptop bağlı, network hızı iyi, 100 MBPS hat var 94 MBPS civarı kullanıyorum, VDSL de 350 MBPS ye kadar destekliyor. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 13 Ağustos 2021; 22:56:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Question-X

1 TV, 4 Telefon, 1 Tablet, 1 PC, 4 Laptop bağlı, network hızı iyi, 100 MBPS hat var 94 MBPS civarı kullanıyorum, VDSL de 350 MBPS ye kadar destekliyor. 

Alıntıları Göster

kopma vs var mı? elimde broadcomlu olduğunu düşündüğüm eski bir rp link w9970 cihaz var. wifi kapatınca oldukça stabil bir cihaz.

ac 51'i sadece router olarak da kullanabilirim.

ne önerirsiniz?

• Question-X kullanıcısına yanıt

vr600v3 ile vr2100 aynı özelliklerdeymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 27 Ekim 2021; 9:55:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.