< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tp-link C80 Router 670TL Hepsiburada (3. sayfa)
-
-
Değmez. Bu paraya C80 iyi, bir üstüne artık Wifi 6 cihazı gerekir.
Sorusu olan yazsın, yardımcı olayım.
-
4 5 6 alakası değil hocam modem dandik o zaman al memnun kalırsın ama bu router, vdsl modem değil köprülereme yapmalısın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o hızı almıyorsak wifi 6 gerekli mi cihaz stabiletesi vr çekim gücü daha önemli sanki
AC80'in rami ve CPU değerleri için zayıf denilmiş. Evde 100mbps internet var ve maximum 8-9 cihaz bağlanıcak ve genel olarak film dizi oyun için kullanılacak. Sizce ac80 yeterli olur mu yoksa ax23 mü almalıyım?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu 8 9 cihaz sanırım evin her yerinde kullanım sağlar, mesh ürün baksanız daha iyi olur, bütçe önemli bu konularda.
@crashris Wifi 6 yeni bir sistem zaten bunu kaldıracak donanım emin ol belli bir stabilite ve güç değerlerini karşılıyor olmalı. :)
Xiaomi, Honor vb. markaları önermiyorum zaten, ağ ürünü alacaksanız yıllardır bu sektörde olup sadece bu işi yapan firmalara bakın TPLink, Zyxel vb. ASUS bile çoğu ürününde fiyatın karşılığını veremiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Haziran 2023; 18:23:43 >
Valla honor router 3 tü sizin kurduğunuz mantık doğru ama adamlar o mantığa uymuyor maalesef aynısı wifi 7 gelince de olacak, Renault motorlu mercedes gibi bişey
Cihazı modem + router sanmışım dikkat etmeden tamamen farklı noktalardayız pardonlardan bir demet.
-
O cihazları mutlaka iyi çekim alanında bir yere takın, yoksa sıkıntı çıkarabiliyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu router ile o cihaza gerek kalmadı hocam.
O wifi çoğaltıcıyı da denemediğim priz kalmamıştı. Evin tam ortasına denk geliyor idi ama internet hızı çok düşüyor idi. Şu an kurtuldum kendisinden. 2. el olarak satabilirim alan olursa :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mevcut modemle köprü olur ben öyle yaptım modeme verecek para cebe kaldı yeni alanlar modem alsın ama
Ben hala kullanıyorum, sinyal zayıf olunca sapıtıyordu. Sinya iyiyken iyi. Gerçi benim internet adsl.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saçma marka olurmu hocam Mercusys tplinke bağlı bir marka
evde kullandığım telefon, tv wifi6 destekli şuan router olarak 2,4g airties 5650 kullanıyorum eski bir cihaz fakat çekimi bazen yetmeyebiliyor
maksat güncel daha iyi bir cihaz kullanmak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 19 Haziran 2023; 8:32:55 > -
Mercusys saçma marka olur mu , uygun fiyata çok güzel performanslı ürünleri var , bu saatten sonra wifi 5 ürüne ben para vermem şahsen , artık evde wifi ye bağlı bir çok cihaz var, kullandığım wifi 5 routerlardan ben tam verim alamadım , özellikle IPTV de donmalar oluyordu , geçen sene wifi 6 mercusys mr70x aldım ve bütün sorunlarım çözülmüştü, mr70x in 5 GHz menzili güzel , tek diş çeksede 100 mbit veriyodu , internet hızları bu kadar yükselmişken 2.4 GHz bandını kullanmak istemem, yeni taşındığım evde mesh sistem kurmam gerekti, mr70x e güncelleme ile easymesh özelliği geldi tp link müşteri hizmetlerinden mesh için hangi cihaz uyumlu bilgisini alamadım bir türlü, bende 3 tane honor wi fi 6 router aldim , hat fiber oldugundan 1 tanesini ttkom un routerini çıkarıp pppoe bağlantısı yaparak internete bağladım , diğer ikisini diğer odalarda kablo ile buna bağladım hemen mesh olarak çalışmaya başladılar çok güzel oldu , her odada 5ghz full çekiyor, mr70x in 5 GHz menzili honor router 3 den çok daha iyi, honor router 3 un 2.4 GHz bandı iyi ve mr70x den daha yüksek hız veriyor , 2.4 bandını sadece robot süpürgeyi bağlamak için kullanıyorum , mr70x den memnundum , honor router 3 ten de memnunum uygun fiyata mesh kurmuş oldum, iss nin verdiği 200 mbit hızı her odadan kablosuz olarak tam alıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X