Şimdi Ara

Tp-link C80 Router 670TL Hepsiburada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
4.352
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şemalara baktım ama access point olarakta kablolu bağlantı gösteriyor. Çin'den aldığım 3 kuruşluk tenda router da vardı. Bunda yapamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adaletli Türk kullanıcısına yanıt

hocam önce kendi ana modemini kapat sebep ise ben wifi şifre isim işi çok yoruyor tüm evde diye yeni router a eski wifi bilgileri girdiğim için yapıyorum. eski modemi kapat yeni routerı aç eski wifi bilgilerini buna gir sonra eski modemdeki pppoe bilgilerini yeni cihaza gir tüm ayarlarını yap yeni router arayüz giriş atıyorum c80 için 192.168.0.1 unutma. yeniyi kapat eskiyi aç. eski modeme git wan ayarlarından biyerden iss kullanıcı adı şifresinin ordaki pppoe yi değiştirip yönlendirme(bridge) seç, güvenlik duvarını kapat yeni routerdaki açık zaten, sonra eski modemin arayüzüne giriş ip sini yeni router la aynı yapacaksın yani C80 nin gibi 192.168.0.1 yapacağın yeri bul değiştir tüm iş bitince en son eski modemin wifi ları kapat. lan kablosunu eski modemin lan1 portuna C80 nin wan portuna takacaksın. internet gelecek herşey bitince 2 cihazı da resetle keyfine bak eğer anlaşılmadıysa iyi bir video bulman lazım hocam

• crashris kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam deneyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bizde de kablonet var odanın bi ucunda, aldım bakalım yorumlarınıza bakarak.

• ekaydirma kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz nasıl olsu benimki ilk başta çok iyiydi şimdi bi sapıttı

• SzolnoK kullanıcısına yanıt
    Hocam son durum ne benim cihaz ilk başta iyiydi sonradan sapıttı anlamadım

Bir sıkıntı yok bende hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Modemin dibine yaptık, en uç odadan en uç oda köşesine çekmedi kapı kapalıyken falan, ama xiaomi nin ucuz tak prize kullan olanından vardı onu da tplinke ekleyince odada her şey süper oldu şu an.

• fiyat 669-tl olmuş

bunu yerine Mercusys MR70X almak daha mı mantıklı olur. 100 mbit kablonet bağlamntım var

• sakalak kullanıcısına yanıt

valla hocam c80 işini iy görüyor bence saçma sapan markaları wifi 6 diye almayın wifi sadece hızlı daha iyi değil zaten c80 1200 1300mbps destekli

• Adaletli Türk kullanıcısına yanıt

şu işe yarayabilir

www.tp-link.com
    How to configure WDS Bridging on the Archer C8_V1&V2, C9_V1, C5 V2,C1900 V1 | TP-Link
    https://www.tp-link.com/us/support/faq/825/

ama wds olması lazım anladığım kadarıyla router'ın menüsünde.Bende c80 var ama başka router aldım fırsat olursa bakarım wds var mı diye,hatırlayamadım şu an.

Bu rehber yeni bir router'ı bridge olarak mevcut olana bağlamak için.

• İlk mesajdaki Bonus kampanyası devam ediyor mu? Sadece router alınınca VISA logolu kartlara 50 TL bonus vermesi dışında alt limiti karşılayan herhangi bir kampanya bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colouse C kullanıcısına yanıt
    Kampanya yok bu ay hocam gerek yok cebinden az para çıkması kampanyadan daha iyi

• Türk telekomun verdiği şu router yerine almayı düşünüyorum
    www.hepsiburada.com
    Tp-Link Archer C5V- AC1200 Wireless Dual Band Gigabit Voıp Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-c5v-ac1200-wireless-dual-band-gigabit-voip-router-hgw-fiber-pm-HBC000021U3BH

Önerir misiniz yoksa arada bi fark yok mudur? Ayrıca işlemcisi çok zayıf demişler fakat evde 6-7 cihaz bağlanacak sorun olmaz diye düşünüyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kiivii kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ürünü bilmiyorum eğer evde memnunsan gerek yok biz hali hazırda memnun değiliz diye aldık sorunumuzu çözdü

wi fi 6 olarak TP-Link Archer AX50, AX3000 Mbps Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Router

bunu tavsiye eder misiniz hocam ?

• m-99 M kullanıcısına yanıt
    Wifi 6 olması yüksek hızlara çıkarıyor daha iyi ve kaliteli daha menzilli olduğu anlamına gelmiyor markanın en iyi çeken router ı c80 miş baya araştırdım ha ax50 de kötü değildir ama öyle bi hızınız yoksa o paraya gerek yok o parayı başka şekilde değerlendirin bence

• m-99 M kullanıcısına yanıt
    Valla 1900mb destekli c80 çekimi çok iyi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.