Şimdi Ara

TP-Link Deco E4 Wifi Mesh Kablosuz Router ve Access Point

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 TP-Link Deco E4 Wifi Mesh Kablosuz Router ve Access Point

Merhaba,

Çok memnun kalarak kullandığımTp-link Mesh Router'ımı üst modeline geçtiğim için satıyorum. Ürünü bilmeyenler için anlatıyorum. Modeminize kablo ile takıp modem yanına koyuyorsunuz ve tüm evinizde kayıpsız bir wifi sinyali elde ediyorsunuz. (Modeminizde wireless özelliği olmasa da olur veya wireless özelliğini kapatabilirsiniz). Mobil uygulaması ile ağınıza kim girmiş raporlayabiliyorsunuz. Bağlanacak kişilere yetki veriyorsunuz veya ağınızdan çıkarıyorsunuz.Yeni bir cihaz ağınıza girdiğinde anlık bildirim alıyorsunuz. Cihazlarınıza özel hız limitleri belirliyorsunuz. Benim evim büyük olduğundan hem E4 modeli hem M4 modeli beraber kullanıyorum. Diğer cihazımıda satıyorum ama tek satın almak isteyenler için ayrı ayrı ilan çıktım. Ben kendimde IT işi ile ilgileniyorum. Wireless konusunda evimde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kutusu malesef yok. Zaten cihazı alındığı gün yerine koydum. Bir daha da elimi sürmemiştim. Bu haliyle uygun bir fiyata satıyorum. Fiyat pazarlıksızdır. Teşekkürler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.