Şimdi Ara

TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.750
Cevap
72
Favori
78.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kaldırdım geri kurdum, ana deco'yu da daha serbest bir yere kaydırdım. İlginç bir şey oldu yeniden eklerken ek decoları, daha önce E4'lerin hepsi ana deco'dan alıyordu sinyali. Ama şimdi Salon üst, Oda 2'den alıyor, yani şimdi menzil genişletmiş gibi oldu. Bunu daha önce niye yapmadı, şimdi niye nasıl yaptı hiç bir fikrim yok. Ama şu an Salon üst ve Oda 2'dekiler kuvvetli sinyale sahip. Salon oturma bölümündekini ekleyince onun sinyalinin düşük olduğunu ve x20 den aldığını gördüm sinyali. Dolayısıyla bu 3. E4 fazla kalmış oldu. Bir ihtimal satışa çıkarırım onu.

TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri

Edit: Satışa çıkardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 13 Temmuz 2023; 20:29:43 >

• canakboyraz kullanıcısına yanıt

bant genişliğne ne yazmak uygun? benim internet hızım 16 megabit upload 3 megabit. indirmeye 16 yüklemeye 3 mü yazacağım?

• brifing B kullanıcısına yanıt
    Buna bende cevap bulamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brifing B kullanıcısına yanıt

QoS için soruyorsanız evet. Servis sağlayıcının size ne kadar bant genişliği ayırdığını soruyor orada. Ona göre deco interneti evdeki cihazlara dağıtırken önceliklendirme yapabilecek.

• arkadaşlar Tp Link deco X20 wifi6 ile Mercusys Halo H80X wifi 6 arasında kaldım. hangisini tavsiye edersiniz acaba?

• beyazfatih B kullanıcısına yanıt

Halo h80x alın.Deco x50 aldım kötü bir üründü bence iade ettim.Halo h80 de 160mhz de var x20 de yok.

• hatipoglu kullanıcısına yanıt

Selamlar, bende de aynı sorun var. En uçtaki deco, ana decodan gelen sinyale bağlanmaya çalışıyor.

Ara decoya bağlanması için kaldır ekle yapınca düzeliyor ancak bir süre sonra ana decoya tekrar bağlanıyor.

Yazılımsal sorun sanırım güncelleme gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FletneR_ F kullanıcısına yanıt
    Ne kadara aldınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fear6na kullanıcısına yanıt

Aynı sorunu yaşayıp iade ettim. Tahminim, bant genişliği daha düşük olmasına rağmen direkt bağlantıda ana deco'dan daha düşük ping alıyor. O yüzden de bir süre sonra ana deco'ya bağlanıyor.

• halitg H kullanıcısına yanıt

Bu tp-linkin dağıttığı ip adreslerini belirlemeye yarıyor hocam. DHCP özelliğini kapatma seçeneği var ise router'ı da kullanmaya devam ederek onun üzerinden dhcp'yi belirlediğim ip adresine yönlendirebilirim. Sanırım Asus'un zen wifi mesh cihazları tüm ayarlara müdahale etme şansını kullanıcıya veriyor ama onda da maliyet çok uçuk seviyelere geliyor.

• Menüleri kurcaladım, DHCP'yi kapatılabilecek bir yer bulamadım. TPLINK müşteri temsilcisine sorarsanız daha doğru cevap alabilirsiniz. Ben VDSL modemin wifi özelliğini kapattım, bütün kablolu ve kablosuz bağlantıları da DECO üzerine taşıdım. Bu sebeple modemle çok bir işim kalmadı.

• Arkadaşlar deco uygulamasında ebeveyn kontrolü çalıştıramadım.
    Evde ufak çocuğum var cinsel içerik filtre yapmak istiyorum, profili oluşturuyorum ama deneme amaçlı kendim girdiğimde açılıyor.
    Yapabilen var mı desteğinizi rica ederim

• Merhaba arkadaşlar. Hangi Deco serileri 200 mbps hızları destekliyor?

• Deco X60 2 li paket mi yoksa halo h80x 3 lu paket mi almalı
    Yada 5bin civarı ne alınmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 14 Ağustos 2023; 11:2:59 >
  • Deco serisinin DSL modem olanları çıkmış bilgisi olan yorum yapabilir mi
    Tek kötü tarafı mediatek chipset kullanması herhalde dsl için sıkıntılı bir chipset

• Halo h80x sipariş ettim bakalım ne olacak

• Merhaba arkadaşlar Deco x50 ve x60 arasında hangisini tavsiye edersiniz teşekkür ederim 🙏🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ATi_ -- 15 Ağustos 2023; 19:32:15 >
  • grikurtccc G kullanıcısına yanıt

Hangi model acaba hocam göremedim ben?

Hero Dsl var Wifi kullanamıyorum P9 kullandığım için kendi içinde daha yararlı olur belki Deco modelleri.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Chipsetleri araştırdığım kadarıyla mediatek. DSL hattınız normalde de sıkıntılıysa bu cihazlar size gelmez. Hattınız sorunsuzsa alınabilir

TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri
    TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleriakakce.com
    Deco Dsl Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/arama/?q=Deco+dsl

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Hero DSL ile sorun ne ki? P9 nedir bu arada?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.