Şimdi Ara

TP Link İnternet Erişimi Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki gündür laptopum modemden interneti mükemmel sinyal gücüyle alıyor ama çubukların üstünde sarı üçgen ve ünlem işareti var ve internet erişimi yok diyor. Ben bu sorunu biraz araştırdım, önerilenleri yaptım ama sorunum çözülmedi. İnternet protokolleri otomatik ip alıyor. Ayrıca modemin kabloyla bağlı olduğu bilgisayarda internet var. Sorun bilgisayarımda da değil çünkü hem driverlar güncel hemde komşunun internetine bağlandığımda siteleri açıyor. Bu durumda sorunum modem kaynaklı diye düşünüyorum. Modemi resetlemeyi düşündüm ancak sorun olur diye vazgeçtim. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

• Sarı ünlem işareti varsa ip alamıyor demektir, modem üzerindeki ışıklar olması gerektiği gibi yanıyorsa yada telefonla falan bağlandıgında olması gerektiği gibi göz kırpıyorsa PC'ni yeniden başlat, tekrar dene. kapat aç mantıgı degil benimde başıma iki gündür geliyor herşey olması gerektiği gibi fakat aniden internet'e erişemiyor telefonda var ama pc de yok yeniden başlatma yada bağdaştırıcı'yı devre dışı bırakma, oturum kapatıp açma çözmüyor, neyse yeniden başlattığında da devam ediyorsa ethernet yada wifi driver'ı yanlış olabilir. Telefondan giriyor fakat pc den giremiyorsan bu pc ile alakalıdır basit yani.

EK: kullandığın dns ayarına yada proxy varsa onları sıfırla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradise Lost -- 16 Temmuz 2014; 12:59:51 >
  • Yeniden başlat dediğiniz nedir? Ayrıca hiçbir dns ayarı yapmadım, proxy kullanmıyorum ve antivirüsümde yok (belki nedeni olabilir diye yazdım). Ayrıca bu olaydan bir önceki gün interneti laptopumdan çok rahat kullanıyordum ama ertesi gün nedense sorun oluştu. Bu süre içinde herhangi bir driver yüklemedim ama sorun ondan olabilir diye düşündüm ve kontol ettim. Yani driver sorunu da yok. Acaba ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zigzagger -- 16 Temmuz 2014; 13:07:50 >
  • Sorunumu çözdüm. Modemi resetlemek sonucunda laptopumdaki internetim düzeldi. Driver vs. sorunum yoktu. Modemi nasıl resetleyeceğini bilmeyenler TTNET internet hesabı alarak öğrenebilir. İnternet sitesinde videolu anlatımı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.