Şimdi Ara

TP-Link Mercusys MW300RE 300 Mbps Wifi Güçlendirici (75 TL A101)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
5
Favori
8.678
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan piyasada en ucuzu 123 lira. A101'den bugün 75 liraya aldım. İhtiyacı olan değerlendirsin.

• 3 4 yıldır mi pro kullanıyorum chinadan 13 dolara almıştım. xiaomide packet loss olmaya başladu.ikisini karşılaştırınca nasıl olur? Akşam kaldıysa alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce kullananların yorum yapabilir mi acaba ürün hakkında
  • Ben kullanıyorum bence gayet güzel. Kurulumu filan cok basit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PowerNowa kullanıcısına yanıt
    Çalıştığım hastanede arkadaş almıştı kör noktaya koydu herkes faydalandı. Başka marka alacaktım ama performansı için bu ürünü takip ediyordum a101'de bu fiyata görünce hemen aldım. Ayrıca kurulumu da gerçekten çok basit.

NOT: Arkadaş da a101'den 6-7 ay önce bu fiyata almıştı, 100 liraya ver alayım dedim de vermemişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baydin.21 -- 24 Eylül 2020; 17:37:7 >
  • Trendyoldan 61,50 TL ye mi pro aldım daha gelmedi kargoda hangisi daha iyidir? Ona göre a101 den mi alalım?
    Edit:gittim aldım a101 den 3 antenli, xiaomi 2 antenliydi. Banyoya taktım arka odalar da full çekiyor şimdi. Kurulumu yapamayan varsa bağlı olan WiFi dan çıkış yapıp denesin çalıştığı için siteye girmiyor bağlı olan wifidan çıkınca o zaman oluyor. 3 yıl garantisi var şuan için memnunum.

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler çok ihtiyacımız vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 24 Eylül 2020; 19:0:58 >
  • Ben gayet memnunum evin 2 oda arkasına bu cihazı koydum tüm eve dağıttığı gibi apartman dışında bile çok rahat kullanabiliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Mi pro chinadan aldım 4 yıl önce sıkıntı yok ama eskidiği için mercurysi arıyorum şu an. Tplinke pek güvenmiyorum.

• Gittim aldım a101 den 3 antenli, xiaomi 2 antenliydi. Banyoya taktım arka odalar da full çekiyor şimdi. Kurulumu yapamayan varsa bağlı olan WiFi dan çıkış yapıp denesin çalıştığı için siteye girmiyor bağlı olan wifidan çıkınca o zaman oluyor. 3 yıl garantisi var şuan için memnunum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tosunkaya kullanıcısına yanıt
    Hocam mercusys bu. Tp-link mercusys
  • arkadaşlar peki hız ve veri kaybı olıyor mu?

• 5g dsstekli mi oluyor bu?

• ozgur_yildiz O kullanıcısına yanıt
    Hayır 2.4
  • kabloduz ağların 5g den daha beter beyni kızarttığını örgendimden belli elektürük hattı üzerinden ağ kuryom gittiğim her yerde

• Bende var. Start marka Wi-Fi güçlendirici alınca kendisini kutusuna kaldırdım öylece duruyor. İsteyene 70 lira kargo alıcıya ait verebilirim.

• B.AYAR kullanıcısına yanıt
    Hız yarı yarıya düştü benim

• Xiaomi mi proda da hız düşüyor mu?

• Arkadaşlar, anlamadığım için soruyorum.
    Bu cihaza ethernet kablosu takiliyor mu. Alt kattan gelen kabloyu buna takabilirmiyim yoksa sadece galen sinyali alip guclendirip dağıtıyor mu

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Elektrik hattı üstünden telefonu nasıl bağlıyorsun nete😂

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.