Şimdi Ara

Tp-Link MR3020 internet kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ben de bu linkteki cihaz var. Evdeki wifi internete bağlatmaya çalışıyorum ama olmuyor. Bunu bilgisayara takıp 192.168.0.254 ip adresine bağlanmaya çalışıyorum ama açılmıyor.

• hangi versiyonu? advanced menüden operation mode wireless router seç... mode seçim anahtarıda ortadaki mod seçili olrsa wireless setuptan yapılıyor hızlı kurulum rehberinde 3 seçenekte anlatılıyor...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    Tam versiyonunu bulamadım ama biraz eski bir model. Üstünde de, internette de ip adresi yazıyor ama o ipye bağlanmıyor bir türlü. Girebilsem yapacağım da onu yapamadım işte.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    yanında gelen ethernet kablosunu tak... usb kablosunu adaptöre yada pc üzerinde 2 usb portuna tak... power ledi yeşil yanınca ara yüze giriliyor... senin kullanmak istediğin mod ortadaki... hem repeater hemde client router ve bi mod daha destekliyor... çok kullanışlı bir cihaz... sıfır mı 2. el mi aldın? ara yüze girmek için açılması yavaş sayılır... 2 dakika kadar...
    Aleti wisp moduna getirince arayüze erişebildim ama ayarları olmadı galiba. Ben bunu digitürkü internete bağlamak için kullacağım. Yani evdeki wireless ağına bağlanıp ethernet kablosu ile digitürke internet verecek.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    https://www.tp-link.com/us/support/faq/679/

buna bak site dilini değiştirtme... router Türkçe değil Türkçe sitede yeni versiyonu anlatıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detanaoq -- 22 Haziran 2020; 18:26:51 >

• ne oldu oldu mu?
    Yeni denedim ve şimdi oldu. Teşekkürler.
  • Merhaba. Bu cihaz nasıl resetleniyor ? bilen var mı ?

• kerem2018 kullanıcısına yanıt

wps/reset düğmesi var 20saniye kadar basınca resetleniyordu... ara yüzde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.