Şimdi Ara

Tp Link RE200 5ghz Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba tplink re200 menzil arttırıcı aldım fakat menzil arttırıcı modemimin 5ghz bandını göremiyor, ama hem 2.4 ghz hemde 5 ghz yayın yapabiliyor. Modemden gelen hem 2.4 ghz hemde 5ghz ye ilk kurulumda bağlandım fakat menzil arttırıcının üzerindeki 5ghz ışığı yanmıyor ve web üzerinden ayarlarına bakıncada modemden gelen 5 ghz sinyalini alamdığını görüyorum. Sorun ne olabilir acaba?

• Bulunduğu konumda 5ghz çekmiyordur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok modemin yanında nerdeyse ilk kurulumda 5ghz yi görüyor kurulumdan sonra sadece 2.4 ghz bağlı gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazlarda maksimum performans için birinden bağlanıp birinden yayın yapma modu vardı sanırım o açık.Siz 5i bağlı görmüyorsunuz çünkü 2.4 bağlı 5 yayın açık.Bunun tam tersinide kurmak mümkündü.Her ikisinden de yayın alıp yaymakta ta çalışıyor cihazlar ancak hız yarıya düşüyordu.Sonra bu modu getirdiler işte.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tamamdır halletim arkadaşlar modem üzerinden 5 ghz kanalını auto dana 44 e çekerek sabitledim bu şekilde halloldu.
  • bodrum kullanıcısına yanıt
    Hocam üründen memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum. tavsiye eder misiniz
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    ürün gayet güzel evim dublexti yukarı kat için aldım gayet memnunum.
  • Merhaba arkadaşlar, benim de önemli bir sorum olacak.

TP-Link WA855RE kablosuz ağ genişletici aldım. Normal kurulumunu yaptım.
    Modemim ZTN ZXHN H3600
    Superonline Fiber. Hızım 200'lük paket.

1 gün sonra telefonumun 5Ghz bağlantısında sorun oldu. SpeedTest falan yapamadım. IpTv kullanıyorum, Mi Box var o da 5Ghz ile bağlı, hiç bir şeyi açmadı.
    2.4Ghz ile bağlanınca sorun olmuyor ama.

Ee sinyal güçlendirici de 5Ghz yok. Sadece 2.4 destekliyo.
    Sinyal güçlendiricinin fişini çekince 5Ghz normale döndü.

Neden böyle oluyor, yapmam gereken ayarlar neler acaba? Yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.