< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 5 Ekim 2021; 10:48:40 > |
TP-Link RE550 ile Wi-Fi Ölü Bölge Sorununa Son!
-
-
Selamlar,
Bu cihazı kullanan var mıdır acaba? Türkiye fiyatı Amazon'da 660 liraya denk geliyor. 180 m2 alan için bunu önermişlerdi, buradan da yazayım istedim.
-
Merhaba hocam, aldnız mı acaba cihazı?
-
Hocam cihaz yetersiz geldiği için, aşağıdaki access point'ten aldım. Çift kanallı, çekim kapsamı gayet iyi.
amazonTP-Link EAP225 Kablosuz MU-MIMO Gigabit Tavan Bağlantısı Erişim Noktasıhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B01LLAK1UG/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1&th=1&utm_source=spydrop -
kaç mbit internet bağlantınız var acaba? ve hangi açıdan yetersiz geldi hocam diğer cihaza olan mesafe mi verdiği hız mı?
-
Hocam RE550 için yorumlarda bağlantının koptuğu, performansının kötü olduğu bilgisini yazmışlardı. Bunu görünce biraz korktum açıkçası. Riske girmek istemedim, access point aldım. 2,4 GHz ve 5 GHz olarak 2 ayrı wifi kanalı oluşturdum.
Turknet 100 MBPs'a kadar Fibernet kullanıyorum. 5 GHz wifi'de hızım aşağıdaki gibi:
-
teşekkürler hocam, bunda herhangi bir problem yaşadınız mı peki bağlantı kopması vs. yeterince stabil mi?
-
Çekim hızı, kapsama alanı gayet iyi. Poe adaptörü içinde geliyor. Yaşadığım tek sıkıntı: eski nesil telefon ve tabletlerde 5 GHz wifi görünmüyor. Bundan dolayı 2,4 GHz ile bağlanıyorum. 2,4 GHz ile bağlantıda, hız değerleri nispeten daha düşük çıkıyor 45-55 mbps arası. Başka da herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
-
Ustad merhabalar; Tether uygulaması ile uzaktan RE500'ü kapatabilirsiniz, kimler kullanıyor görebilirsiniz diyor. Evden dışarı çıktığımda telefonun mobil verisini kullnarak tether'a girersem maalesef aygıt ekle diyoır ve aygıtlarım kısmında herhangi bir aygıt gözükmüyor. Ancak eve gelip RE500'e telefon otomatil bağlanıyor uygulamaya girince RE500 gözüküyor. Kısacası uzaktan cihazı nasıl görebilirim uygulama içerisinde?
Teşekkür ederim, yardımlarınızı rica ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X