Şimdi Ara

Tp link td w 9970 sizce nasıl? (Ttnet in değil firmanın kendi ürünü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eski modem bozulduğu için şu modemi aldım sizce nasıl fikriniz var mı?

www.hepsiburada.com/tp-link-td-w9970-300-mbps-n-kablosuz-4-port-2x5dbi-degistirelebilir-antenli-1xusb-wps-ewan-fiber-destekli-vdsl2-adsl2-modem-router-pm-bd803594

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• bunun chipseti ne acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

bunun chipseti ne acaba

bir iki siteye baktım bradcom görünüyor
    wikide yok yalnız cihaz
  • 8970'i sepete atmıştım ben de tam dün sonradan 9970'i farkettim, vdsl kategorisinde olduğu için görmemiştim :D 8970'in kasası tplinkin orta-üst düzeyde kullandığı ama bunda klasik entry kasaya dönmüşler. adsl benim aslında vdsl modem almam gerek yok ama aynı paraya karar veremedim. 8970'in chipset garanti broadcomm ama 9970 wikilerde falan yok dediğin gibi kullancı yorumları var sadece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

8970'i sepete atmıştım ben de tam dün sonradan 9970'i farkettim, vdsl kategorisinde olduğu için görmemiştim :D 8970'in kasası tplinkin orta-üst düzeyde kullandığı ama bunda klasik entry kasaya dönmüşler. adsl benim aslında vdsl modem almam gerek yok ama aynı paraya karar veremedim. 8970'in chipset garanti broadcomm ama 9970 wikilerde falan yok dediğin gibi kullancı yorumları var sadece

8970 gelince versiyona bakin
    İlk versiyon broadcom değil bildiğim kadarıyla

• Hiç araştırmadan aldım bu modeli beni hayal kırıklığına uğrattı biraz wifi kapsama alanı tatmin etmedi hiç oturma odamda sinyal alamadığım için eski modemi cat5 kablo ile dhcp kapatıp ap gibi kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReSpAwN_22

Hiç araştırmadan aldım bu modeli beni hayal kırıklığına uğrattı biraz wifi kapsama alanı tatmin etmedi hiç oturma odamda sinyal alamadığım için eski modemi cat5 kablo ile dhcp kapatıp ap gibi kullanıyorum.

Hocam bunu söylediğin hiç iyi olmadı ya benim eski modem de hiç çekmiyordu 2 anteni var ama iyi çekmiyor mu şimdi?

• Legolasx kullanıcısına yanıt
    Asus N17u falan bakin hocam vdsl destekli hemen hemen benzer fiyat araligindalar
    Tplinkte 2x5 dbi sabit anten var ama kapsama alani daha oncede soyledigim gibi hic de tatmin edici degil.

• quote:

Asus N17u falan bakin hocam vdsl destekli hemen hemen benzer fiyat araligindalar
    Tplinkte 2x5 dbi sabit anten var ama kapsama alani daha oncede soyledigim gibi hic de tatmin edici degil.

Hocam aynı serinin birde ttnetin ürettiği var sizin dediğiniz o mu acaba? Ttnetin ki de şu mesela
    http://www.youtube.com/watch?v=Ai0e__pTT0s

• Legolasx kullanıcısına yanıt
    Benim kullandigim cihaz linkteki cihaz hocam.
    www.tp-link.com.tr/products/details/cat-15_TD-W9970.html

• quote:

Benim kullandigim cihaz linkteki cihaz hocam.
    www.tp-link.com.tr/products/details/cat-15_TD-W9970.html

Aynen hocam haklıymışsın cihazı siz yorum yapmadan önce almıştım bugün geldi gerçekten yterli değil wireless eski kötü zyxel in modemiyle neredeyse aynı
  • 2x5db neden o kadar kötü oluyorki wifi chipi mi dandik acaba

• quote:

2x5db neden o kadar kötü oluyorki wifi chipi mi dandik acaba

O kadar para verdik benim odadan mutfağa çekim gücü baya düşüyor hocam bende anlamadım bu nasıl iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 23 Kasım 2015; 18:01:01 >
  • ben daha almamıştım :D asus n14u ile bunun arasında kalmıştım, torrent falan da var onda en iyisi asus alam. onda 2x2db gerçi bundan da kötüdür çekim büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silphatos -- 23 Kasım 2015; 17:41:29 >
  • quote:

ben daha almamıştım :D asus n14u ile bunun arasında kalmıştım, torrent falan da var onda en iyisi asus alam. onda 2x2db gerçi bundan da kötüdür çekim büyük ihtimal

2*2 dbi ise o daha kötüdür hocam bence almayın.
  • Bende bu modemi düşünüyorum, 180-200 lira arası fiyatı var. Çıkarılabilir 5 dbi çift anten yeterli olması lazım?

Asıl soru, bu modelde de diğer bazı Tplink'lerde olduğu gibi ARAYÜZ erişim sorunu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Aralık 2015; 21:25:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Bende bu modemi düşünüyorum, 180-200 lira arası fiyatı var. Çıkarılabilir 5 dbi çift anten yeterli olması lazım?

Asıl soru, bu modelde de diğer bazı Tplink'lerde olduğu gibi ARAYÜZ erişim sorunu var mı?

Wireless kalitesi çok iyi değil arayüz sorunu yaşamadım ben hp den 160 liraya almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

quote:

Bende bu modemi düşünüyorum, 180-200 lira arası fiyatı var. Çıkarılabilir 5 dbi çift anten yeterli olması lazım?

Wireless kalitesi çok iyi değil arayüz sorunu yaşamadım ben hp den 160 liraya almıştım.

İyi fiyata almışsın ama. Birde stabilite falan nasıl iyi mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

quote:

İyi fiyata almışsın ama. Birde stabilite falan nasıl iyi mi?

Şimdilik sıkıntı yaşamadım 1 ay oldu. Sürekli açık kopma falan olmadı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.