Şimdi Ara

TP-LİNK TD-W8960N FİREWALL KAPATMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
3
Favori
21.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BAŞLIKTANDA ANLAŞILACAĞI ÜZERE SÖZKONUSU MODEMİN FİREWALL INI BİR TÜRLÜ DEVREDIŞI BIRAKAMADIM TEKNİK SERVİSİ ARIOYORUM 2 GÜNDÜR CEVAP VEREN YOK BİR PROGRAM İÇİN GEREKLİ OLAN 3050 PORTUNU AÇTIM FİREWALL I NASIL DEVRE DIŞI BIRAKACAĞIM BİLEN VARSA Bİ EL ATSIN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

• Çok basit zaten spi firewall dışında bi firewall bulunmuyor bunuda yanlızca bridge ve Mer modunda kapatabilirsiniz,Pppoe veya pppoa modunda kapanırsa hat gelmez çünkü karşılıklı mesaj alışverişi sekteye uğrayabilir bilinçli olarak böyle tasarlanmışÖzel bir engelleme olarak başka firewall yok zaten cihazda spi yetiyor.Firewall olarak bunlarda engelleme yapmaz birşeyleri acayip akıllıdırlar tavsiyem kapatmamız yönünde Sorununuz neyse başka birşeyden kaynaklanıyor olabilir.

Yinede göstereyim nasıl kapandığını Mer ve Bridge modunda

Ana sekmelerden wana girdikten sonra "Edit" tıklayın bu menü gelecektir,daha sonra resimdeki kutucuğu doldurup next next deyip kaydedin

Ha ben çok istiyorum derseniz şöyle bir yolu var bir nevi cihazı kandıracağız (çünkü kapatılmasını istememiş yapan kişiler)

Tüm bunları yaparken internet explorer kullanın (firefox ve chrome hata verebilir)

- Management sekmesine gelin > Settings > Backup > Buradan ayarların yedeğini pc ye indirin > Wordpad ile açın (birlikte aç)

- CTRL + F tuşuna basın ve şu cümleyi aratın "X_BROADCOM_COM_FirewallEnabled" bulduğunuzda bu yazının hemen yanındaki TRUE yazısını FALSE yapın ve dosyayı kaydedin(bir yere yedeğini alın nolur nolmaz diye orjinalinin)

- Management sekmesine gelin yine > Settings > Update > Buradan yeni kaydettiğimiz dosyayı seçin > Update Settings tuşuna tıklayın 60 sn sonra yeni ayarlarla çalışmaya başlayacaktır..
    - Sonuç olarak şu ekran karşınıza gelecek

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 24 Ocak 2011; 2:54:14 >

• üstad elerine sağlık anlatım süper olmuş harfiyen uyguladım dediğin gibi oldu..
    ancak bi türlü başa çıkamadığım modemi aldığımdan beri başka bi sorun var
    daha önce kullandığım modemlerle flashget ile 800k civarında yaptığım download bu modemle 300 ün altında oluyor bağlantım 8mb ve sınırsız..
    evde kullandığım modemi getirip denedim download hızım 800 ün altına düşmüyor bu modemle bi türlü bu hızlara ulaşamıyorum..
    modemi çöpe atmadan önce bi tavsiyen varsa sevinirim...
  • bu modemden çektiğim kalmadı xnetas deliricem gercekten bi msn fln verir misin lütfen ?
  • Özel mesaj atarak ulaşabilirsiniz
  • Yeni konu açmak yerine direk burada sorayım dedim.
    Td-W8961N V2 modemin güvenlik duvarı açık oldu zaman gün içinde ara ara internet kesiliyor ve 3-5 dk sonra geliyor fakat güvenlik duvarı kapalı olduğunda bir sıkıntı yok. Bunun nedenini bilen var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.