Şimdi Ara

TP LİNK TD-W8960N MODEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim işyerinde TP LİNK TD-W8960N MODEM model modemimiz var, sorun normalde sorun çıkarmayan modem fiber baglantı yapılınca sürekli sıkıntı çıkartıyor.Tp linkin bu modeli fiber internete uyumlu deilmi onu ögrenmek istiyorum, şimdiden teşekkür ederim.

• latif887 L kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz;

TP-LINK Modeminizin seri numarasını bizlere bildirirseniz. Sizlere konu ile ilgili olarak bilgilendirme sağlanılacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • Değerli Müşterilerimiz;

Network gerektiren (Oyun Konsolları , Receiver , Smart Tvler vs. ) tüm elektronik cihazlarınız için geliştirilen TL-WA890EA eğlence adaptörünün detaylarını aşağıdaki linkte görebilirsiniz.

TL-WA890EA

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 12 Şubat 2014; 13:42:15 >
  • İyi günler. Elimde w8960n modem var ve fiber internet ile uyumlu mu olduğunu öğrenmek istiyorum. Seri no:10B62000366.

İlgilenirseniz çok mutlu olurum,şimdiden teşekkürler.
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Fiber net hattından almış olduğunuz internet hızı kaç mbps olduğu belirtirseniz. Tarafınıza dönüş sağlanıp yardımcı olunacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

Değerli Kullanıcımız;

Fiber net hattından almış olduğunuz internet hızı kaç mbps olduğu belirtirseniz. Tarafınıza dönüş sağlanıp yardımcı olunacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
    Merhabalar benimde elimde w8960n model modem var hiper internete geçtim ancak bu modemi takınca internet yok, internet hızım 35 mbps
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.