Bildirim
TP-LINK TD-W9970 uyumlu mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fena bir modem değil başlangıç özellikleri size yetecekse ayrıca özellikler istemiyorsanız oldukça yeterli gelecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman modem sizi oldukça memnun ddecektir. Ping sorunu yaşamazsınız modemden dolayı.
Ben 4 gündür kullanıyorum. Günde 1 defa kilitlenip kendini resetliyor. Ping de falen sorun yok. vdsl 35mbit kullanıyorum. -
Ne kadara aldınız? Ben teknosadan outlet den aldım. 101tl idi.
Ben turk net e basvurdum. Port yok dedi aboneligimi beklemeye aldi. Cuma gunu tekrar geleceklermis dedi. Internetteki port yok sikayetlerini okuduktan sonra kac 5 gun bekleyecegim bilemedim
Modemi kullanıyorum.Fena sayılmaz çekişi biraz daha iyi olabilirdi sadece.
Güzel özellikleri;
-Arayüzü güzel ve işlevsel.
-USB dektekliyor.
-WAN girişi var ve ilerde fiber desteği olacak.
-Hız kısıtlamasını Download veya Upload yönlerinden istenilen bilgisayar yapılabilir.
-Hangi cihazların ne kadar trafik kullandığı bilgisi gösteriliyor.
ve diğer bilindik port vs.. işlemleri mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NedStark2 -- 7 Kasım 2016; 0:29:55 > -
Geçmiş olsun. port yok dedilerse hç bir şekilde bağlamıyorlar. Türk Telekom a bir dilekçe verin. Apartmanda kullananlar ne kullanıyor. Eğer fiber ise zaten bağlanmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X