Merhaba arkadaşlar bu modemi yaklaşık 1 yıl önce televizyondan internete bağlanabilmek için satın almıştım.Çok süperde işimi görüyordu.Fakat 1 ay boyunca ailem yanımda değilken kuzenimin evine pc yi taşıdım ve modemide yanımda götürdüm cep telefonundan da girebilmek için.Yine çok süper bir şekilde 2 pc ve 5den fazla telefondan internete bağlandım ve hiçbir sorun yaşamadım.Fakat 1 ayın sonunda tekrar eve geldiğimde televizyonu tekrar bağlamak için wirelessi açtım televizyon telefon bağlandı fakat pc nin internet koptu.Wielessi kapatıyorum pc yi yeniden başlatıyorum pc ye internet geliyor.(Bu arada pc masaüstü ve kabloyla bağlı modeme).Neyse artık wirelessi açmamaya başladım zaten pek kullanmam diye.2-3 ay geçtikten sonra yeni telefon aldım ve wirelessle girip uygulama yüklemek istedim wireless açtım telefonla bağlandım sıradan standart uygulamaları indirmek için girdim whatsapp indirdim bir tanede oyun indireyim dedim subway surfers indirme işlemini başlattım yarıda koptu tüm gün boyunca denedim bağlanmadı.Yani son durum wireless tuşuna basınca net gidiyor ne wireless ne kablo hiçbi şekilde giremiyorum.Modemin marka model yazdım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme